Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 16:58)
tongue.gif  ten ne isdegimai, ten netvarkingas darbas su PS  biggrin.gif
emaila rasyk  arba adresa mirksiukas.gif tik kiek veliau atsiusiu, dabar begu pas vaika smile.gif

Aišku norėtųsi foto su visu parašu, bet aj gal nekankinsiu biggrin.gif Agnedov*gmail.com
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 15:55)
tai lasai vel bus balsavimas? vel anonimiskai dedam? cool.gif  g.gif
as tai dirbu..tikrai dirbu mirksiukas.gif  biggrin.gif 
kokia faina bigsmile.gif as jos ne nebuvau macius bigsmile.gif

g.gif g.gif g.gif

ar kad nedalyvavau kiausuose- tai ir atsakymo apie kitus nebegausiu? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kankinu lasus visa diena blush2.gif o jus plepat nerealiais tempais biggrin.gif

Dabar toks klausimas... man PS baigiasi galioti uz 1 dienos, ka reikia daryti g.gif Pamenu sia tema diskutavot, bet per visas temas neatseku verysad.gif

Atsakyti
Bonda kiek supratau tai taip dedam anonimiskai po 3 foto ir balsuojam
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 17:11)
Sveikos,

Dabar toks klausimas... man PS baigiasi galioti uz 1 dienos, ka reikia daryti g.gif Pamenu sia tema diskutavot, bet per visas temas neatseku verysad.gif

ir man aktualus klausimas , nes vienam kompe susiinstaliavo gerai, o kur pirma kart bandziau ir paskui isinstaliavau vistiek raso 30 dienu ir viskas ( o sitam kompe dazniausiai sedziu, anas vaiku)
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 13:37)
as nors nesudalyvavau, bet bandziau kiausinius fotkinti, paziadziau su PS ir gavau:

gražiai žiūrisi thumbup.gif tik iš tikrųjų viršaus trūksta.

QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 15:09)
Tik vat dabar galvoju, ar gerai rodo pas mane monitorius  unsure.gif  nes kur balta matet, visur baltai matau irgi g.gif  ir pirma varianta savo rozes irgi baltai maciau g.gif Gal man koks daltonizmas ant baltos splavos  mastau.gif  hihihi.gif

aš tai bijau dėl savo monitoriaus, nes matau čia gelsvos spalvos unsure.gif bet, panos, kaip fotki.com kokybę "valgo" doh.gif abi gėlės man čia geriau atrodo. ar čia tik man taip atrodo? unsure.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 15:36)
nu viskas, reik snd pradet fotkint tuos lasiukus, nes kitaip jus visas idejas isfotkinsit  doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

su tom idėjom jaučiu sunku bus doh.gif bet jau matau, kad lašiukus dar sunkiau bus vertinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 16:09)
g.gif  g.gif  g.gif

ar kad nedalyvavau kiausuose- tai ir atsakymo apie kitus nebegausiu? tongue.gif

aš manau, kad ND be balsavimo nebebus bigsmile.gif azartas visas ir visus pagavo bigsmile.gif kartą paragavęs negali sustoti, tsakant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 16:11)
Sveikos,

as net nzn ka ir pasakyti ... man Peperoni atsiunte PS su visais vaistukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 16:09)
ar kad nedalyvavau kiausuose- tai ir atsakymo apie kitus nebegausiu?

tongue.gif - tai manau, kad su visais ND jau taip darysim biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 16:11)

Dabar toks klausimas... man PS baigiasi galioti uz 1 dienos, ka reikia daryti Pamenu sia tema diskutavot, bet per visas temas neatseku

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 16:13)

ir man aktualus klausimas...

niu ka ka... ax.gif isinstaliuot reiks biggrin.gif

ir isiinstaliuot tokia versija, katra nesauks, kad jau baigia galiot smile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 16:13)
panos, kaip fotki.com kokybę "valgo"  doh.gif  abi gėlės man čia geriau atrodo. ar čia tik man taip atrodo?  unsure.gif 

vat man tas pats klausimas pasistojo... g.gif
Atsakyti
man pvz nuobodu vien tik lasas g.gif noretusi matyti visa "slapia nuotrauka" matyti to laso kelione i ka jis krenta ar bent jau is kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 17:19)
niu ka ka... ax.gif  isinstaliuot reiks  biggrin.gif

gerai dar karta bandysiu
Atsakyti
Teka, Bonda, Saules Puga, Smiltis, Wite aciu uz grazius zodzius blush2.gif 4u.gif nu ir aisku Peperonijai ir Stiklinei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 vasario 2009 - 16:29
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 16:18)

aš manau, kad ND be balsavimo nebebus  bigsmile.gif  azartas visas ir visus pagavo  bigsmile.gif  kartą paragavęs negali sustoti, tsakant  bigsmile.gif

matai, kai manes visai nepagavo tongue.gif -uztat ir klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 16:30)
matai, kai manes visai nepagavo tongue.gif  -uztat ir klausiu ax.gif

ajajai biggrin.gif tongue.gif matei, mes tau net autoryste buvom pripaise biggrin.gif reiskias privalai dalyvaut lasuose mirksiukas.gif
Atsakyti