Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Teka @ 2009 02 04, 16:48)
manau, ji čia ne apie val, o gal ir tu ne apie val  lotuliukas.gif uooi, jau žvengas durnas jama
šiaip aš esu dirbus namie, tai darbas buvo visiškai numestas, man žiauriai sunku prisiverst namie dirbt

aaa daba supratau hihihi.gif
nu jo sunku
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 15:45)
nesupratau, ka tu su ja padarei?  blink.gif lens.gif jinai dabar visai kitaip  atrodo  blink.gif  wub.gif
blush2.gif cia ta kuri gelsva buvo, o fotki, tai ten melsva atspalvi pridejau, kad balta butu doh.gif
Ova mano piesta user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 15:48)
Prašom patikslint kiekį  ax.gif

ups num lock atsijunges buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif po 3 foto nuo vieno autoriaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 15:50)
blush2.gif  cia ta kuri gelsva buvo, o fotki, tai ten melsva atspalvi pridejau, kad balta butu  doh.gif
Ova mano piesta user posted image

nugi gražu visai
Atsakyti
Anasko - man bent jau cia - SM - jinai tikrai neatrodo gelsva... g.gif ir vat uz tokia as buc balsavus... ax.gif unsure.gif

o ta nupiesta, man super thumbup.gif (tik matau isdegimus krastuose cool.gif )
Atsakyti
Nu man ta su servetėle wub.gif Tikrai čia daug daug geriau žiūrisi... dar vieną į favoritus foto galiu drąsiai dėt biggrin.gif Ir Anasko dabar atakuosiu, kad man atsiųstų didelį tą savo grožį, jeigu galima blush2.gif
Atsakyti
tai lasai vel bus balsavimas? vel anonimiskai dedam? cool.gif g.gif

as tai dirbu..tikrai dirbu mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 15:50)
Ova mano piesta

kokia faina bigsmile.gif as jos ne nebuvau macius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 04 vasario 2009 - 16:08
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 15:54)
Anasko - man bent jau cia - SM - jinai tikrai neatrodo gelsva...  g.gif  ir vat uz tokia as buc balsavus...  ax.gif  unsure.gif
o ta nupiesta, man super  thumbup.gif  (tik matau isdegimus krastuose  cool.gif )
tongue.gif ten ne isdegimai, ten netvarkingas darbas su PS biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 15:55)
Nu man ta su servetėle  wub.gif  Tikrai čia daug daug geriau žiūrisi... dar vieną į favoritus foto galiu drąsiai dėt biggrin.gif  Ir Anasko dabar atakuosiu, kad man atsiųstų didelį tą savo grožį, jeigu galima  blush2.gif
emaila rasyk arba adresa mirksiukas.gif tik kiek veliau atsiusiu, dabar begu pas vaika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 vasario 2009 - 15:58
Ačiū Paperoni už nuorodą smile.gif

Apžiūrėjau , tikrai šaunuolės ir šaunuoliai thumbup.gif Daug balionų jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Inesos "O buvo taip " -šauni idėja thumbup.gif O ir galutinis rezultatas kiek matėsi iš nedidukės foto puikus smile.gif

Anasko, kaip visada su savo nerealiom idėjom wub.gif Niam niam, tai jėgiška thumbup.gif

Olo, gražiai padirbėjai su apšvietimu, patinka tas paprastumas, bet kažkaip taviškėse ryškumo trūksta nuotraukose, gal tikrai kokybė nukentėjo mažinant g.gif (gal jau rašei, praskaičiau tada unsure.gif )

Ir dar patiko Linoles kokteiliukas ( kažkaip neapsisprendžiau ar tas šiaudelis ten gerai ar nelabai biggrin.gif , be jo lyg irgi kažko trūktų g.gif )

Sadi su tabletkom irgi liuks thumbup.gif O pabaiga ar naujo pradžia irgi labai patiko smile.gif

Armana, "Skanaus", kompozicijos ten jau centrinės norėtųsi ir vėl gi kažkiek ryškumo trūko man smile.gif

Ir sveikinimai nugalėtojai mirksiukas.gif Man asmeniškai pritrūko subtilumo toje nuotraukoje, bet bet kokiu atveju šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 15:58)
tongue.gif  ten ne isdegimai, ten netvarkingas darbas su PS  biggrin.gif
emaila rasyk  arba adresa mirksiukas.gif tik kiek veliau atsiusiu, dabar begu pas vaika smile.gif

nail.gif ok biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gražu čia ax.gif
Nebeskaičiau temos visos, kiek nuo vakar prikjalbėjot, bet visoms po balionėlį! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms nugalėtojoms (nors iš esmės, kas dalyvavo, tas ir laimėjo) po daug daug balionėlių, net SM tiek neužkraus biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Anasko, labai gražios gėlytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 04, 15:58)
Ir sveikinimai nugalėtojai  mirksiukas.gif Man asmeniškai pritrūko subtilumo toje nuotraukoje, bet bet kokiu atveju šaunuolė  4u.gif

drinks_cheers.gif taip stengiaus ta baltuma isgaut, kad paaukojau visa kita... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti