Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 08:38)
O prisipažinkite, kieno buvo ta piešta gėlė, ir kodėl išimta iš konkurso  ax.gif ???

QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 13:19)
bigsmile.gif  blink.gif Oho, plepės ir plepiai smile.gif Permečiau temą, bet taip ir nenumačiau kas tą pieštą pgėlę fotkino  rolleyes.gif Ar dar neprisipažino?
Nu prisipazinsiu blush2.gif mano, bet kai parase kad rudas nuotraukoje pagrindinis, pradejau galvoti kaip be ipatingu pasiruosimu padaryti dar gelyte ax.gif

Tik vat dabar galvoju, ar gerai rodo pas mane monitorius unsure.gif nes kur balta matet, visur baltai matau irgi g.gif ir pirma varianta savo rozes irgi baltai maciau g.gif Gal man koks daltonizmas ant baltos splavos mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 15:09)
Nu prisipazinsiu  blush2.gif mano, bet kai parase kad rudas nuotraukoje pagrindinis, pradejau galvoti kaip be ipatingu pasiruosimu padaryti dar gelyte ax.gif

Tik vat dabar galvoju, ar gerai rodo pas mane monitorius  unsure.gif  nes kur balta matet, visur baltai matau irgi g.gif  ir pirma varianta savo rozes irgi baltai maciau g.gif Gal man koks daltonizmas ant baltos splavos  mastau.gif  hihihi.gif

sakiau, kad Anasko buvo ta foto biggrin.gif tongue.gif

idek darkart ta foto - as kazkaip nebepamenu - labai neidemiai tada ziurejau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 15:16
QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 14:31)
swoon.gif  jatus, kaktuke, čiut infarkto neįvarei, paskaičiau ir pamaniau, kad pasivaideno...negaliu patikėt  biggrin.gif  Katro tamstai varianto reikia? emailu ar ant popieriaus?  biggrin.gif (vis dar negaliu patikėt)

norečiau to šviesesnio i kaktuke@inbox.lt.

vaje, kaip fainai, aš jau norėjau siūlyti aukcioną, o čia šedevrus dykai dalina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 16:17)

vaje, kaip fainai, aš jau norėjau siūlyti aukcioną, o čia šedevrus dykai dalina  thumbup.gif

lotuliukas.gif mokslo draugams gi negaila...

Beje man labai faina pažengusiųjų tradicija Kalėdų proga išsitraukti kiekvienam po žmogutį ir nusiųsti atspausdintą dovanėlę.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 15:24)
lotuliukas.gif  mokslo draugams gi negaila...

Beje man labai faina pažengusiųjų  tradicija  Kalėdų proga išsitraukti kiekvienam po žmogutį ir nusiųsti atspausdintą dovanėlę.

man ta mintis irgi patiko wub.gif
Atsakyti

Beje man labai faina pažengusiųjų  tradicija  Kalėdų proga išsitraukti kiekvienam po žmogutį ir nusiųsti atspausdintą dovanėlę.

drinks_cheers.gif

mes ir bendraamziuose tokius mainus siemet darem - nu labai jau buvo azartiskas ir uzvedantis procesas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Reiktų ir mums prieš Kalėdas taip pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 14:37)

jau matau, kad kompozicija bloga, per daug apkarpiau. O kol susiruosiau perfotografuoti, dukryte karolius sutrauke  doh.gif

Kaktuke, tavo kompozicija laba patraukli thumbup.gif
Atsakyti
nu viskas, reik snd pradet fotkint tuos lasiukus, nes kitaip jus visas idejas isfotkinsit doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 15:12)
idek darkart ta foto - as kazkaip nebepamenu - labai neidemiai tada ziurejau...  blush2.gif
Sita foto ar su kotu g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 vasario 2009 - 15:41
Klausykit, plepsės, o jūs išvis dirbat, ar visos tipo "namų šeimininkės" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 16:36)
nu viskas, reik snd pradet fotkint tuos lasiukus, nes kitaip jus visas idejas isfotkinsit  doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

reikia det po 1 nuotrauka?
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 02 04, 16:39)
Klausykit, plepsės, o jūs išvis dirbat, ar visos tipo "namų šeimininkės" laugh.gif

tipo dirbančios namų šeiminikės 000164.gif nail.gif
Atsakyti