Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 13:53)
Maniskis vakar jausmams pozavo ir sake lasint pades  thumbup.gif  net paciai keista, ko cia toks geras patapo flirt.gif  biggrin.gif

einu pabandyt sudet i blog'a tas nuorodas smile.gif
Oj, Kaktuke pamirsau pagirt  blush2.gif  Man patiko  thumbup.gif  - pagrindini trukuma tu pati matai smile.gif

nu as jau to tikrai nesulauksiu biggrin.gif jam buvo pati diziausia kancia kai ejom taip visi fotografuotis ... , o kazkokiom pamokom tai be sansu ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 vasario 2009 - 14:07
Labas rytas 4u.gif Aš vos akis praplėšus, jau čia... Reikia egzaminams ruoštis, darbus daryt, o man vis galvoj sukasi jausmai ir lašiukai doh.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai ND nugalėtojoms smile.gif

Tikrai visi ten šauniai pasidarbavot. Net pavydu. Ypač mane nustebino InesaS ir Anasko. Gražiai nustebino. Be abejo, ir visi kiti darbai: vieni iš idėjų pusės, kiti iš techninės. Sadi "Viensparnis" - puikus pavyzdys kokie kartais "dėkingi" gali būti šešėliai; Armanos "Atspindys" - patiko ir idėja ir tai, kaip atspindį atspindyje perteikė; Vasaraitės "Lengvumas" toks skaniai reklamiškas; Linolės "Kokteiliuką" matau be to šiaudelio, tokį visiškai "švarų" baltumą aštriais krašteliais; Peperoni, neįsivaizduoju kaip, bet akinantį baltumą sukūrei; o Stiklinės "Elegantiškas" kiaušinis privalo kabėti ant sienos... Čia tik kelis išskyriau, bet visais esu nustebinta. Be galo šauniai. Jei taip ir toliau...

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 13:53)
Maniskis vakar jausmams pozavo ir sake lasint pades  thumbup.gif  net paciai keista, ko cia toks geras patapo flirt.gif  biggrin.gif

kaip gerai, kad turit fotogeniškų vyrų thumbup.gif reiks man eiti kokį kaimyną pasikviesti, kad papozuotų lotuliukas.gif

ačiū už pagyras mano kiaušui

apie rankdarbius šnekejot, tai mano "rankdarbiai" daromi fotošopu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 04, 14:08)
Čia tik kelis išskyriau, bet visais esu nustebinta. Be galo šauniai. Jei taip ir toliau...

panasu, kad taip ir toliau ... thumbup.gif nes jau lasiukai mane pradeda stebint blink.gif wub.gif bigsmile.gif

o pati dar net nebandziau normaliai... blush2.gif bijau as ju kazkaip... cool.gif

SP - prisijunk ir tu prie nd mirksiukas.gif

P.S. NUORODAS I KNYGAS SUDEJAU I BLOG'A 4u.gif
Papildyta:
mane po truputi apima panika del to morguefile.com puslapio... cool.gif jau antra diena jis neveikia, ir dabar dar ispudingo dydzio raidem parasyta error.... unsure.gif tikiuos, kad cia jie taip keliasi i kita serveri, kaip buvo mineje... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 14:14
Stikline, pasidalink "Elegantisku" kiaušiniu su visom, aš irgi noriu ant sienos kabinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 04, 15:08)
o Stiklinės "Elegantiškas" kiaušinis privalo kabėti ant sienos...

Virtuvės siena jo jau laukia biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 15:20)
bijau as ju kazkaip...  cool.gif 

Aš irgi jų bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 22:00)
"Baltas kiausinis, baltame fone" rezultatai

nu super thumbup.gif wub.gif Sadi, jau tu tai visai saunuole wub.gif net du darbai wub.gif thumbup.gif peperoni, tau irgi sveikinimai thumbup.gif

o ta elegancija tamsus variantas man wub.gif wub.gif daug geriau uz ta albumini wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 15:22)
Stikline, pasidalink "Elegantisku" kiaušiniu su visom, aš irgi noriu ant sienos kabinti  mirksiukas.gif

swoon.gif jatus, kaktuke, čiut infarkto neįvarei, paskaičiau ir pamaniau, kad pasivaideno...negaliu patikėt biggrin.gif Katro tamstai varianto reikia? emailu ar ant popieriaus? biggrin.gif (vis dar negaliu patikėt)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

O būtų galima pažiūrėti ir man kur tie kiaušiniai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 04, 14:36)
Sveiki  4u.gif

O būtų galima pažiūrėti ir man kur tie kiaušiniai yra  blush2.gif

manau, kad galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 14:20)

mane po truputi apima panika del to morguefile.com puslapio...  cool.gif  jau antra diena jis neveikia, ir dabar dar ispudingo dydzio raidem parasyta error....  unsure.gif  tikiuos, kad cia jie taip keliasi i kita serveri, kaip buvo mineje...  g.gif

ant tu mano zodziu - startavo atnaujintas puslapis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti