Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 13:19)
bigsmile.gif  blink.gif Oho, plepės ir plepiai smile.gif Permečiau temą, bet taip ir nenumačiau kas tą pieštą pgėlę fotkino  rolleyes.gif Ar dar neprisipažino?

man irgi labai įdomu rolleyes.gif

ir dar labai įdomu, kas "gyvybės" autorius? man ta nuotrauka wub.gif apsiseilėjus žiūrėjau blush2.gif būtų kita tema... beje, aš irgi įdėjau darbą ne visai į temą nu ir ką dabar padarysi rolleyes.gif ir prisipažinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 14:22)
as kazkodel galvojau kad tie du besisypsantys kiausiniai buvo Sadi  biggrin.gif o pasirodo lamellos  ax.gif ir man labai gaila, kad isemei ta foto kur plunksna buvo ant virsaus  nono.gif

Išėmiau dėl to kad man ta plunksna per sunki pasirodė ant to kiaušinio. biggrin.gif doh.gif
O tie besišypsantys kiaušiniai tai...šeip tik, neturėjau idėjų visai. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 13:22)
as kazkodel galvojau kad tie du besisypsantys kiausiniai buvo Sadi  biggrin.gif o pasirodo lamellos  ax.gif ir man labai gaila, kad isemei ta foto kur plunksna buvo ant virsaus  nono.gif

aha - as irgi kazkaip ta pati galvojau g.gif biggrin.gif net nzn kodel... g.gif

o ta gelyte su nupaisytu koteliu, tai kazkaip itariu, kad Anasko buvo... g.gif

jeeezus kazkokia disleksija man - niekaip neparasau zinutes be klaidu... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 13:27
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 13:20)
žinok, blogiausia toje nuotraukoje yra tai, kad aš tų lašiukų beveik nematau  unsure.gif  labiausiai į akis krenta stiklinė be fokuso, o lašiukai tokie mažučiai... nu lyg ir fokuse jie...

as stiklines specialiai nefokusavau ax.gif f pasirinkau 5,6 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 13:26)
as stiklines specialiai nefokusavau  ax.gif f  pasirinkau 5,6  blush2.gif

aš suprantu, kad tu jos specialiai nefokusavai, nes akcentas lašiukai. bet reikia labai įsižiūrėti norint juos pamatyti ax.gif ten pasirodo visa jų grandinėlė, bet užmetus akį į fotografiją pačiu geriausiu atveju matosi tik vienas ax.gif paieškok kito kampo, didesnės srovelės ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 13:31)
aš suprantu, kad tu jos specialiai nefokusavai, nes akcentas lašiukai. bet reikia labai įsižiūrėti norint juos pamatyti  ax.gif  ten pasirodo visa jų grandinėlė, bet užmetus akį į fotografiją pačiu geriausiu atveju matosi tik vienas  ax.gif  paieškok kito kampo, didesnės srovelės ir pan  mirksiukas.gif

vakarop imesiu originala ax.gif ten matosi tie lasiukai, as norejau isgauti "salta" efekta todel tamsinau vidurinius tonus , bet originale matosi daug isdegimu unsure.gif
Atsakyti
pagaliau prisivijau jus.

sveikinu nugaletojas clap_1.gif ir visus dalyvavusius.

as nors nesudalyvavau, bet bandziau kiausinius fotkinti, paziadziau su PS ir gavau:

user posted image

jau matau, kad kompozicija bloga, per daug apkarpiau. O kol susiruosiau perfotografuoti, dukryte karolius sutrauke doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 04 vasario 2009 - 13:39
Nu jūs ir pavarot blink.gif tokiais tempais plepėt doh.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 09:46)
Ir dar norejau paklaust, kai spaudi PS save for web, gal reik kokius nustatymus koreguot, nes kokybe mano akim tai pablogedavo.

aš dėdavau visur max smile.gif jei failo dydis leidžia smile.gif Nuotrauka sunki gaunasi, bet kokybė nekenčia

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 10:31)
Supratama kad reikia eksperimentuot, bet laikas toks brangus, o vyras toks keistas , nu nesupranta jis mano pomegio  biggrin.gif , diena reikia dirbt, vakare prastas apsvietimas, uzburtas ratas  rolleyes.gif

va va, dėl vyro sutinku lotuliukas.gif šiandien prašiau kad padėtų man lašint, tai laikraštis svarbiau verysad.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 10:47)

man pati pirma patiko su pusiausvyra thumbup.gif tikrai verta dėmesio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 13:20)

aha, gal tikrai būtų galimybė šituos daiktus ten patalpinti. kažko man nesiseka parsisiųsti, kol pasitvarkysiu jūs pora temų priplepėsit ir aš pamesiu tas visas nuorodas  doh.gif

manu kad pamokeliu verstu/knygu nuoroda galim det ir i pirma psl. mirksiukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 13:37)

user posted image

jau matau, kad kompozicija bloga, per daug apkarpiau. O kol susiruosiau perfotografuoti, dukryte karolius sutrauke  doh.gif

aha, virsaus truksta, bet mintis labai faina.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 13:43)

va va, dėl vyro sutinku  lotuliukas.gif šiandien prašiau kad padėtų man lašint, tai laikraštis svarbiau  verysad.gif

as is saviskio pagalbos irgi nesulauksiu biggrin.gif vakar vakare buvau nustebus , kai pamates, kad skaitau apie f stop`us paseme lapa ir permete akim mazdaug ka skaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 04, 13:37)

jau matau, kad kompozicija bloga, per daug apkarpiau. O kol susiruosiau perfotografuoti, dukryte karolius sutrauke  doh.gif

Jeigu ne viršaus trūkumas, tai nuotraukytė būtų labai graži ax.gif
Atsakyti
Maniskis vakar jausmams pozavo ir sake lasint pades thumbup.gif net paciai keista, ko cia toks geras patapo flirt.gif biggrin.gif

einu pabandyt sudet i blog'a tas nuorodas smile.gif

Oj, Kaktuke pamirsau pagirt blush2.gif Man patiko thumbup.gif - pagrindini trukuma tu pati matai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 13:54