Jurina, foto liuks, tik ta ant galvos tai ir man
aš kiaušų net nebandžiau fotkint... dėl savęs kada nors bandysiu...
vadinasi ne man vienai geda
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 12:21)
As tai toje foto nieko tokio nematau pagalvojau, kad ant dirbtino kailiuko kiausas guli
va kokia gera mergaitė
Sveikinimai kiausu nugaletojoms Saunuoles aisku visos, visi darbai saunus su mintim...
Itariau Peperoni 2 darbus (tuos 2 baltuoliskus) ir zuzu, nes gale prisijunge ir kazkur maciau kazka panasaus i jos stiliuka
Dekui, kad ir mano foto kai kam patiko, surinkau net 19 balu
Labai gaila, kad negaliu idet originalo, taupydama kompe vieta, nereikalingas istrinu Reik nusipirkt daugiau atminties, nes vis primena man kompas apie vietos trukuma Bet ateiti palinsiu originala, nes pasirodo, kad reikia ir jo
Einu dar paskaitinet.
Itariau Peperoni 2 darbus (tuos 2 baltuoliskus) ir zuzu, nes gale prisijunge ir kazkur maciau kazka panasaus i jos stiliuka
Dekui, kad ir mano foto kai kam patiko, surinkau net 19 balu
Labai gaila, kad negaliu idet originalo, taupydama kompe vieta, nereikalingas istrinu Reik nusipirkt daugiau atminties, nes vis primena man kompas apie vietos trukuma Bet ateiti palinsiu originala, nes pasirodo, kad reikia ir jo
Einu dar paskaitinet.
Belly - turi gera nuojauta - iskart padarei abu namu darbus jei ne erdves trukumas virsuj - garantuotai butum gavus nuo manes balu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 04, 12:23)
va kokia gera mergaitė
nu ,net pati nustebau
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 12:33)
Belly - turi gera nuojauta - iskart padarei abu namu darbus jei ne erdves trukumas virsuj - garantuotai butum gavus nuo manes balu
man atrodo toje pirmoje nuotraukoje buvo daugiau tos erdves virsuje
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 12:33)
tai va, labai gaila, kad originalo neturiu, tiesiog ten jau buvo kriaukles uzlinkimas ir vandens kraste trukumas, todel tiek ir turejau nukirpt Man ir paciai virsaus norejosi, bet... yra kaip yra.
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 12:39)
man atrodo toje pirmoje nuotraukoje buvo daugiau tos erdves virsuje
o taip, ten buvo daugiau erdves, kitas kadras buvo. bet velgi nelaikiau originalo, o remeliais sugadint sugebejau bus man pamoka...
Sveikinu nugalėtojus.!!!
Vakar nesulaukiau rezultatų.
Labai šaunios idėjos visų su kiaušiniais, šaunuoliai.
Einu pažiūrėsiu kieno kuri nuotrauka.
Vakar nesulaukiau rezultatų.
Labai šaunios idėjos visų su kiaušiniais, šaunuoliai.
Einu pažiūrėsiu kieno kuri nuotrauka.
Oho, plepės ir plepiai Permečiau temą, bet taip ir nenumačiau kas tą pieštą pgėlę fotkino Ar dar neprisipažino?
Jurina, na va kokių visokių fotkių turėjai... ir sakyčiau geresnių, nei konkurse. kažkaip neteisingai išsirinkai
Jurina, na va kokių visokių fotkių turėjai... ir sakyčiau geresnių, nei konkurse. kažkaip neteisingai išsirinkai
Jurina, kokių fainų idėjų prigalvojai ir dar drįsti apie savo fantaziją blogai galvoti. gėdos turėtum šaunuolė tu, ir toliau taip
aha, gal tikrai būtų galimybė šituos daiktus ten patalpinti. kažko man nesiseka parsisiųsti, kol pasitvarkysiu jūs pora temų priplepėsit ir aš pamesiu tas visas nuorodas
žinok, blogiausia toje nuotraukoje yra tai, kad aš tų lašiukų beveik nematau labiausiai į akis krenta stiklinė be fokuso, o lašiukai tokie mažučiai... nu lyg ir fokuse jie...
nežinau, koks tavo skonis buvo anksčiau, bet tai ką tu darai dabar man labai labai patinka ta keista pusė turi labai labai gražų pavidalą
aš tau galiu papasakoti apie juos, bet reiktų pasikuisti po kompą ir prisiminti kaip darau. daba nelabai turiu laiko tokiems dalykams, pasižadu artimiausiu metu parašyti. jei šįvakar neparašysiu, primink man
aš irgi viską ištryniau
tikrai ne tą konkursiniam per mažai razynkos man pasirodė, kažkas ne taip ir pati nelabai suvokiau kas o kai nesuvoki kas ne taip, tad ir prasideda tyrinėjimas ir kabinėjimasis būtų buvę daugiau razynkos, būtų praslydęs su mažiau pasikabinėjimo ir daugiau balų.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 10:46)
Ninin - reikia kazkaip atskirai idet Downloads i ta bloga ir sudet nuorodas i tas knygas... tik as ten kol kas nesigaudau visai
aha, gal tikrai būtų galimybė šituos daiktus ten patalpinti. kažko man nesiseka parsisiųsti, kol pasitvarkysiu jūs pora temų priplepėsit ir aš pamesiu tas visas nuorodas
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 11:20)
beja as vakar taip ir nesulaukiau ne vieno komentaro siems lasiukams cia reiskia, kad blogai ar kad gerai ?
žinok, blogiausia toje nuotraukoje yra tai, kad aš tų lašiukų beveik nematau labiausiai į akis krenta stiklinė be fokuso, o lašiukai tokie mažučiai... nu lyg ir fokuse jie...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 11:47)
O aš jaučiu kaip mano skonis keičiasi jaučiu nukrypsiu kokion keiston pusėn
nežinau, koks tavo skonis buvo anksčiau, bet tai ką tu darai dabar man labai labai patinka ta keista pusė turi labai labai gražų pavidalą
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 11:54)
Gal galit kas nors kuo paprasciau paaiskinti man,leto mastymo zmogui,apie tuos pluginus i Photoshopa.Vyras man ju neinstaliuoja,tol kol as jam nepaaiskinsiu kaip juos paskui paleisti ir naudoti
aš tau galiu papasakoti apie juos, bet reiktų pasikuisti po kompą ir prisiminti kaip darau. daba nelabai turiu laiko tokiems dalykams, pasižadu artimiausiu metu parašyti. jei šįvakar neparašysiu, primink man
QUOTE(Armana @ 2009 02 04, 11:55)
Aš negalėsiu įdėti originalių foto, nes, pasirodo, kad visasa ištryniau
aš irgi viską ištryniau
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 11:58)
Panasu, kad as vistik ne ta nerinuotaji idejau
tikrai ne tą konkursiniam per mažai razynkos man pasirodė, kažkas ne taip ir pati nelabai suvokiau kas o kai nesuvoki kas ne taip, tad ir prasideda tyrinėjimas ir kabinėjimasis būtų buvę daugiau razynkos, būtų praslydęs su mažiau pasikabinėjimo ir daugiau balų.