Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:18)
turi omeny i apacia daugiau? 
Almante, kokybes cia nerasta, as siap idejas rodau  rolleyes.gif 
o ten plaukuose ir turejau minti kad "lizdelyje"

bet pasiseke parodyt tai, ka norejai wink.gif
Atsakyti
Va cia idejau dar kelis savo kiausu variantus, jei kam idomu... ax.gif ten kai kurios visiskai nekoreguots - tai i kokybe labai neziurekit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:18)
turi omeny i apacia daugiau? 
Almante, kokybes cia nerasta, as siap idejas rodau  rolleyes.gif 
o ten plaukuose ir turejau minti kad "lizdelyje"

jo - i apacia daugiau reikejo ax.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 11:20)
nzn .. bet tas savaites isvis nenorejau fotografuoti  unsure.gif dabar su tais lasiukais uzsikabinau gal tarpe ir kiausus pakankinsiu  blush2.gif

beja as vakar taip ir nesulaukiau ne vieno komentaro siems lasiukams  ax.gif cia reiskia, kad blogai ar kad gerai ?  lotuliukas.gif

mano akiai - labai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni,super nuotraukytes. Vargse orchideja,sitaip tu ja kankinai doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 11:30)
Va cia idejau dar kelis savo kiausu variantus, jei kam idomu...  ax.gif  ten kai kurios visiskai nekoreguots - tai i kokybe labai neziurekit biggrin.gif
Papildyta:
jo - i apacia daugiau reikejo  ax.gif
mano akiai - labai neblogai  thumbup.gif

ach taiva kokia buvo ta saskiu lenta bigsmile.gif

Atsakyti
Oj Peperoni , nu geri tavo "kiausinukai" thumbup.gif pasijuokiau, seimynos kiausiniai be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 11:04)

as tavaji snd irgi apziurejau siek tiek - ale likau suzaveta ir maloniai nustebinta  wub.gif

o kam tu nori isimt nuoroda? unsure.gif
del mano kaiusiuku tai man geda tiesa pasakius.tik nesenai supratau kaip reik daryt verysad.gif bet vistiek nusipirksiu kiausiniu ir padarysiu tiiikrai baaalata kiausini baltam fone pioneers.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:05)

sita tai mane isgazdino tiesa pasakius biggrin.gif gauruotos mintys uzpuole blush2.gif lotuliukas.gif

Va cia idejau dar kelis savo kiausu variantus, jei kam idomu...  ax.gif  ten kai kurios visiskai nekoreguots - tai i kokybe labai neziurekit biggrin.gif
Papildyta:
jo - i apacia daugiau reikejo  ax.gif
mano akiai - labai neblogai  thumbup.gif

8333 nuotrauka liuks bigsmile.gif
faina buvo pamatyt kaip darei ta foto kur kiasiniai tam margam sachmatu fone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 11:33)
Peperoni,super nuotraukytes. Vargse orchideja,sitaip tu ja kankinai doh.gif  smile.gif

nu biggrin.gif net maisiuku vazoneli apsukau, kad zemes nebyretu is jo hihihi.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 11:34)
ach taiva kokia buvo ta saskiu lenta  bigsmile.gif

taip taip - visa vakara piesiau as ja doh.gif biggrin.gif paskui bandziau koreguot programa - ale vis tiek sleiva-kreiva gavos blush2.gif
Atsakyti
valio, valio, valio, aciu jums didziausias, jau galiu skaityti knygas, reiks visas nuorodas susirast dar karteli atsisiust 4u.gif

Va cia idejau dar kelis savo kiausu variantus, jei kam idomu...  ax.gif

man pirmoji kur nerinik kaip gele wub.gif , labai, labai ...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 04, 11:37)
o kam tu nori isimt nuoroda? unsure.gif

reikejo isimt, kol sitas musu konkursas vyko biggrin.gif kad anonimiskumo daugiau butu biggrin.gif

Jo ta seimynos fotke - tai mane kaskart prajuokina lotuliukas.gif

vyras ten state state tuos kiausus viena ant kito, kol trukes kantrybes su lipnia juosta apsuko lotuliukas.gif

vyresnioji smailais beveiks visus kiausinius apipiese isismaginus lotuliukas.gif na o mazoji - dirigavo eismui biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai gal čia įmesiu dar du variantus...pirmoj skiriasi apdirbimas...šita versta su avytess pluginu..patinka man tas grūdelis rolleyes.gif tai vat šita man dar kaip ir juoda patinka smile.gif

user posted image

O va šitoj patinka šešėlių žaismas rolleyes.gif tik dešinėj biški padegę..plius kliockas matosi, kurio niekaip nepanaikinau gražiai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
oj koks tas grudelis geeeeras..... wub.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 11:43)
oj koks tas grudelis geeeeras.....  wub.gif  blink.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Ir man wub.gif
Atsakyti