Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 10:52)
prasom pakomentuot kaip ja reikejo patobulint  smile.gif  bais smalsu, nes pati tai nesusigaudau

sitoj foto - man truksta tos nosies visos ... g.gif arba tada jau reiktu karpyt taip, kad isvis sunkiai eitu suprast kad tai nosis... g.gif

eik tu - o tos kur dabar idejai - tai isvis geeeeeras biggrin.gif thumbup.gif pralinksmino nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 11:08
Jurina, idejos nerealios thumbup.gif o ta paskutine kur ant plauku, tai atrodo kaip lizde blush2.gif man labiausiai patiko kur berniukas lupomis laiko kiausa . o siaip jei tau su fokusu nekas, pabandyk pasarpint pries dedant i neta wink.gif
Atsakyti
as kaip tik ir norejau kad matytusi kad tai nosis, tame ir mano manymu yra nu kaip jus sakot "razinka"
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:05)
nu va dar tokiu turiu, i spalvas neziurim, tik i kompozicija, kuria gal pakomentuosit kaip reikia tasyt  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
ant visokiu kunu daliu irgi bandem, tik vaikam mano sunkoka su kiausiniai akrobatika uzsiiminet  hihihi.gif

suuuper bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:09)
as kaip tik ir norejau kad  matytusi kad tai nosis, tame ir mano manymu yra nu kaip jus sakot "razinka"

tada jos reikejo palikti daugiau wink.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Peperoni ir Sadi clap_1.gif bis.gif

As tai lieku skoloj su kiausiais blush2.gif bet PASIZADU kazka sugalvot, nors ir paveluotai blush2.gif mano tas pats blogiausias buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 11:13)
Labas rytas  biggrin.gif

Peperoni ir Sadi  clap_1.gif  bis.gif

As tai lieku skoloj su kiausiais  blush2.gif bet PASIZADU kazka sugalvot, nors ir paveluotai  blush2.gif  mano tas pats blogiausias buvo  lotuliukas.gif

Blogu nebuvo nei vieno. schmoll.gif
Atsakyti
Jurina, ta ant kaktos ir kur burnoj thumbup.gif dar gal daryčiau kokioj kitoj vietoj, ant rankos pvz g.gif reikia bandyt įvairius variantus ir į koliažą tris dėt smile.gif plius daryčiau j/b aš asmeniškai ax.gif gal su trupučiu grūdelio.... tik va kur veidas berniuko matosi man norėtųsi jį matyt fokuse, ryškų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 11:13)

As tai lieku skoloj su kiausiais  blush2.gif bet PASIZADU kazka sugalvot, nors ir paveluotai  blush2.gif  mano tas pats blogiausias buvo  lotuliukas.gif

nono.gif nu kas cia dabar biggrin.gif pritariu InesaS - tikrai nebuvo blogu thumbup.gif

O Stiklinei pritariu del pastabu Jurinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 11:18
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 12:06)
sitoj foto - man truksta tos nosies visos ...  g.gif  arba tada jau reiktu karpyt taip, kad isvis sunkiai eitu suprast kad tai nosis...  g.gif
eik tu - o tos kur dabar idejai - tai isvis geeeeeras  biggrin.gif  thumbup.gif pralinksmino nerealiai  thumbup.gif

turi omeny i apacia daugiau?
Almante, kokybes cia nerasta, as siap idejas rodau rolleyes.gif
o ten plaukuose ir turejau minti kad "lizdelyje"
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 11:17)
nono.gif nu kas cia dabar  biggrin.gif

nzn .. bet tas savaites isvis nenorejau fotografuoti unsure.gif dabar su tais lasiukais uzsikabinau gal tarpe ir kiausus pakankinsiu blush2.gif

beja as vakar taip ir nesulaukiau ne vieno komentaro siems lasiukams ax.gif cia reiskia, kad blogai ar kad gerai ? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 vasario 2009 - 11:22
QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 12:13)
Labas rytas  biggrin.gif

Peperoni ir Sadi  clap_1.gif  bis.gif

boruzka man visuomet tokia itampa buvo ir yra, nugi matau kad mano "kiausai" kokybes atzvilgiu vieni pirmu is paskutiniu , tai kad nepergyvenk console.gif mirksiukas.gif
Atsakyti