Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 10:34)
rankini nustatinejau (pagal ka nustatinejat? nes pagal popieriu pilka ir balta man nenorejo reguliuotis, raso klaida ir viskas, tai radau medziagos gabala pagal kuri lyg tai nustatinedavo gerai), tik kad jis nu ne visad man patikdavo, i visvien nebuvo super baltas, o isbalint su PS nepavykdavo .... aj ka as cia ta pati per ta pati  biggrin.gif

As balinau su curves wink.gif irgi eksperimento tvarka stumdziau tas kreives smile.gif bet labai jau efektyvus tas sviesinimas gaunas thumbup.gif

Skaitmenines kameros parametrai ir terminai

Fotografijos kompozicija radau nete - tai idesiu is naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 10:37
labas rytas, Peperoni, sveikinu first.gif vakar netas labai suletejo, viena puslapi po 5 min verte doh.gif noriu padekot darkart uz knygas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 04, 10:36)

Peperoni as visgi neatspejau tavo nuotraukos  biggrin.gif

o katra tu galvojai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 10:38)
o katra tu galvojai?  biggrin.gif

irnesakyk.gif ka cia dabar sakyt biggrin.gif nenoriu gedos prisidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz sveikinimus 4u.gif smile.gif

Sidabrine nu pasakyk biggrin.gif

Fotografijos kompozicija

Ninin - reikia kazkaip atskirai idet Downloads i ta bloga ir sudet nuorodas i tas knygas... tik as ten kol kas nesigaudau visai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 10:47
jei nesupyksit parodysiu kokiu dar turejau ideju ir siaip, bet fonas visai ne baltas gavos blush2.gif

papuostasis
user posted image

pusiausvyra
user posted image

Atsakyti
O geras bigsmile.gif to papuostojo kokybe super drinks_cheers.gif o pusiausvyros ideja isvis swoon.gif thumbup.gif tik dar kompozicija reikejo patobulint ax.gif
Atsakyti
prasom pakomentuot kaip ja reikejo patobulint smile.gif bais smalsu, nes pati tai nesusigaudau
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 04, 11:47)
pusiausvyra

Oho bigsmile.gif šitą idėją aš plėtočiau vietoj tavęs...manau, kad irgi serija galima būtų sukurpt...nepalik ramybėj...idėja man nereali!
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 10:46)
Aciu visiems uz sveikinimus  4u.gif  smile.gif
Sidabrine nu pasakyk biggrin.gif

Fotografijos kompozicija
Ninin - reikia kazkaip atskirai idet Downloads i ta bloga ir sudet nuorodas i tas knygas... tik as ten kol kas nesigaudau visai  blush2.gif

Stiklinės atspėjau biggrin.gif kai tik pamaciau ta kiausini tai pirma mintis man buvo-Stiklinės darbelis biggrin.gif
o tavo maniau yra BigBrother ....dar kai pamačiau niam -niam"maniau tavisks,ale suklydau g.gif
palauk dabar visgi galiu pasakyt ,kad ir tavo viena visgi atspejau biggrin.gif neriniuotasis biggrin.gif bet prisipazinsiu apie ji tik nesenai pagalvojau tiksliau pries kelias dienas kai paziurejau tavo albuma su tavo darbeliais.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 04, 10:59)
Stiklinės atspėjau  biggrin.gif kai tik pamaciau ta kiausini tai pirma mintis man buvo-Stiklinės darbelis  biggrin.gif
o tavo maniau yra BigBrother ....dar kai pamačiau niam -niam"maniau tavisks,ale suklydau g.gif
palauk dabar visgi  galiu pasakyt ,kad ir tavo viena visgi atspejau biggrin.gif neriniuotasis biggrin.gif  bet prisipazinsiu apie ji tik nesenai pagalvojau tiksliau pries kelias dienas kai paziurejau tavo albuma su tavo darbeliais.

aaaaaaaaa.......... biggrin.gif doh.gif nepagalvojau nuoroda isimt... blush2.gif biggrin.gif

as tavaji snd irgi apziurejau siek tiek - ale likau suzaveta ir maloniai nustebinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 11:55)
Oho  bigsmile.gif  šitą idėją aš plėtočiau vietoj tavęs...manau, kad irgi serija galima būtų sukurpt...nepalik ramybėj...idėja man nereali!

nu va dar tokiu turiu, i spalvas neziurim, tik i kompozicija, kuria gal pakomentuosit kaip reikia tasyt rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
ant visokiu kunu daliu irgi bandem, tik vaikam mano sunkoka su kiausiniai akrobatika uzsiiminet hihihi.gif
Atsakyti