Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

Labas rytas 4u.gif
O siaube kokia siandien buvo naktis. Gi vakar nebesulaukiau nugaletoju paskelbimo, tai visa nakti sapnavau nugaletoju apdovanojimus doh.gif , su prabudimais ir galvojimais: gal jau rytas ir galima keltis paziureti, kas gi nusipelniusiu kiausiniu autoriai bigsmile.gif

Pagaliau isauso taip lauktas rytas, taigi sveikuju pirnuju vietu nugaletojus: Peperoni ir Sadi 4u.gif Nujauciau, kad tas neriniuotasis Peperoni kiausinis, o vat apie Sadi tai nepagalvojau blush2.gif Saunuoles abi 4u.gif Jetus jetus kiek jaudulio sukele sis konkursas blink.gif, sitiek geru emociju, bet man labai patiko jame dalyvauti bigsmile.gif .
Labai patiko Stiklines Elegantiskai, Peledikes Suk suk rateli, ir dar daug kitu. Bet ir saunuoles, merginos ir musu dzentelmenas vyrukas, sitiek ideju bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 23:40)
biggrin.gif
tai kas bus po lasiuku? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O po lasiuku nors ir tvanas tongue.gif
Dekui, Peperoni, uz knygas. Dabar tik skaityti ir skaityti cool.gif
Atsakyti
O prisipažinkite, kieno buvo ta piešta gėlė, ir kodėl išimta iš konkurso ax.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 04 vasario 2009 - 08:41
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 00:45)
O kas cia is is musu pabego  g.gif tongue.gif  biggrin.gif

Tai, kad aš nelabai ten buvau patekusi biggrin.gif
(bent jau taip pati galvoju ax.gif )

QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 01:09)
Sadi  ax.gif  nežinau iš kur toks įsitikinimas buvo. keisčiausia tai, kad net neįsivaizduoju koks tavo stilius  hihihi.gif bet buvau tikra, kad tai tavo darbas.

O aš du Peperoni darbus tiesiog nujaučiau biggrin.gif tik vat trečias šachmatinis visai nekuždėjo, kad ten jos biggrin.gif

P.S. tikrai reikia perkelt balsavimų pabaigą į ankstesnį laiką, nes vakar sėdėjau iki vėlumos, dar paskui kol užmigau..o dabar darbe snaudžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 04 vasario 2009 - 09:03
Aciu Peperoni uz knygas. Prigalaudziau visas
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
SVEIKINIMAI PATYS DIDZIAUSI NUGALETOJAMS.
Valio valio valioooo thumbup.gif

Atsakyti
Nu, mergaitės, šaunuolės thumbup.gif sveikinimai prizininkėms, ypač Peperoni ir Sadi clap.gif clap.gif

Ir labai ačiū už krūvą nuorodų, knygų ir pan, viską susisaugosiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 04, 08:48)
Aciu Peperoni uz knygas. Prigalaudziau visas

tikrai labai aciu uz knygutes ir as visas issisaugojau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi
Sveikinimai nugaletojoms first.gif second.gif third.gif ir visiems kitiems dalyviams 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet bais man geda pasirasinet po savo kiausais, vis abejodavau ir turejau minciu isimt tuos darbus is fotki, bet pagalvojau kad jei jau isiveliau , lai jau buna iki galo, nes tai kazkaip nesaziningai gaunas.
Aciu Peperoni uz knygas, daba sutaupysiu ir nieko nepirksiu biggrin.gif
Daba kas nors gali man paaiskint kaip isgaut baltuma ir kaip pagaut fokusa? Nes prie dirbtinio apsvietimo ir su MF nieko doro neisgavau (kokybes prasme) apie savo fantazija patyliu ax.gif
Atsakyti
Ir dar norejau paklaust, kai spaudi PS save for web, gal reik kokius nustatymus koreguot, nes kokybe mano akim tai pablogedavo.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Peperoni ir Sadi dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 22:49)
na ka...  ax.gif

Statau visiems sampano  biggrin.gif

Jauciuos nepelnytai uzemus pirmaja vieta  blush2.gif  ax.gif

dargi uzkanda pamirsau biggrin.gif  doh.gif

Na sampano nelabai galiu, o uzkandos dar liko? nes vakar taip ir nesulaukiau, nuluzau, o cia tokios diskusijos uzvire. tongue.gif Ir kad pelnytai tai 100 %. user posted image

QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 22:52)
būtum nepelnytai - negautum medalio smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:29)
Geda prisipazinti,bet tai mano pirmas konkursas,po visu Sovietiniu laiku varzybu doh.gif Zinokit labai jaudinausi,ne mano metams tokie nervu tampymai lotuliukas.gif

nu jau senute? blink.gif baik jau cia, adrenalinas irgi gerai wink.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 23:46)
O aš pagalvojau kad būtų įdomu už pusmečio kokio surengti konkursa tokia pačia ar panašia tema. Kaip būtų įdomu palyginti savo darbus, nuomones ir t.t.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 00:16)

nieko, eisiu ryt vėl kriauklę šveist ir vandenį pilstyt bigsmile.gif

jei lasai nesigauna, tai nors vienas pliusas, kraukles blizges lotuliukas.gif
Atsakyti
Olo kaip isgavau toki fono ir kaiusu baltuma? koks buvo apsvietimas?
Atsakyti