Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:06)
Ar galiu paviešinti savo, manau, geriausią variantą?  lotuliukas.gif  jų yra keli...ir visi ne balti biggrin.gif matyt juodasis periodas man  flirt.gif  na ir neprisiverčiau jį nufotografuot baltai nors tu ką  smile.gif  Beje labai džiaugiuosi ir baisiai esu patenkinta, kad gavau net 5 balų, nors tikrai nesitikėjau biggrin.gif dėjau, kad dėt ir vsio biggrin.gif  ir ypač ačiū pažengusioms už įvertinimą  4u.gif
O kas cia is is musu pabego g.gif tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 23:16)
bet uztatai kokia fantazija  biggrin.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  patiko man - neveltui medicinoj tamstele biggrin.gif
Matyt pasamone darbui ruosia hihihi.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:17)
Hmmm tik dabar reikia sugalvot pratęsimą serijai...gal pametėsit minčių, a?
Galvok, galvok tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:42)
Kai pasiziuriu kokias kompozicijas bandziau tai juokas ima.Butu kada idomu toki konkursa surengti pavadinimu-kaip as bandziau igyvendinti ta ar ana.Arba cia tik as viena visokias nesamones susigalvoju,o kai reikia issirenku pacia blogiausia doh.gif  lotuliukas.gif
O man tavo "istorija" nereali thumbup.gif tikrai tokia fantazija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 00:42)
Kai pasiziuriu kokias kompozicijas bandziau tai juokas ima.Butu kada idomu toki konkursa surengti pavadinimu-kaip as bandziau igyvendinti ta ar ana.Arba cia tik as viena visokias nesamones susigalvoju,o kai reikia issirenku pacia blogiausia doh.gif  lotuliukas.gif

O aš pagalvojau kad būtų įdomu už pusmečio kokio surengti konkursa tokia pačia ar panašia tema. Kaip būtų įdomu palyginti savo darbus, nuomones ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:34)
Sadi as visa laika baksnojau i tavo foto su piliuliukais ir vyrui aiskinau,kaip galima su PS padaryti.Nu geda,tai negaliu.Kai pamaciau orginala,tai net zagtelejau blush2.gif

lotuliukas.gif gal po kiek laiko tikrai tiek įvaldysim PS kad nei fotkint nereikės mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 23:40)
tai kas bus po lasiuku? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

po lašiukų bus daaaaug darbo santehnikam ir daug vargo užpiltiem kaimynam apačioj lotuliukas.gif

nevelnio man nesigauna su tais lašiukais doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 00:47)
nevelnio man nesigauna su tais lašiukais  doh.gif  verysad.gif

Jei gerai supratau ir apie kiaušiukus tą patį kalbėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šaunuolė tu 4u.gif Abu tavo darbai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 23:46)
O aš pagalvojau kad būtų įdomu už pusmečio kokio surengti konkursa tokia pačia ar panašia tema. Kaip būtų įdomu palyginti savo darbus, nuomones ir t.t.

Ir as apie tai pagalvojau. thumbup.gif Istikro idomu butu pasiziureti ir pasilyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 00:51)
Ir as apie tai pagalvojau. thumbup.gif Istikro idomu butu pasiziureti ir pasilyginti smile.gif

Čia pirmas toks konkursas buvo, tai galima būtų vėl padarytį jubiliejinį "baltą",gal kokį 20 ar 25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 23:53)
Čia pirmas toks konkursas buvo, tai galima būtų vėl padarytį jubiliejinį "baltą",gal kokį 20 ar 25 ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 23:47)
nevelnio man nesigauna su tais lašiukais  doh.gif  verysad.gif

taip mes ir patikėjom cool.gif
iš tiesų paprastus lašiukus visai faina gaudyti ir nėra taip labai sunku, bet va nd niekaip nesigauna įgyvendinti minčių unsure.gif jau beveik gailiuosi, kad parodžiau jums savo gražiausius lašelius ir dabar reikia kažką iš naujo daryti doh.gif
beje, taip ir nujaučiau, kad tas skilęs kiaušinis tavo, Sadi ax.gif nežinau iš kur toks įsitikinimas buvo. keisčiausia tai, kad net neįsivaizduoju koks tavo stilius hihihi.gif bet buvau tikra, kad tai tavo darbas.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 00:09)
taip mes ir patikėjom  cool.gif 

va šito aš ir bijojau doh.gif per fuksą pagauni porą neblogų kiaušų ir pradeda atrodyt kad esi super puper ... o iš tikro tai neesu verysad.gif

nieko, eisiu ryt vėl kriauklę šveist ir vandenį pilstyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 00:09)

beje, taip ir nujaučiau, kad tas skilęs kiaušinis tavo, Sadi  ax.gif  nežinau iš kur toks įsitikinimas buvo. keisčiausia tai, kad net neįsivaizduoju koks tavo stilius  hihihi.gif bet buvau tikra, kad tai tavo darbas.

cool.gif dėl to stiliaus tai irgi labai įdomu. jaučiu po kelių tokių konkurselių daugmaž pasimatys kieno koks stilius g.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap.gif clap.gif Sveikinu prizininkes ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Orginalai gerai atrodo.

Atsakyti
Labas rytas!
Sveikinu nugaletojus thumbup.gif

Faini tie konkursai, azartas bigsmile.gif as aisku nesitikejau gauti tasku, man labai patiko gauti nuotraukos kritika ir patiko, kad konkursas draugiskas bigsmile.gif Faina cia su jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu bet zinokit pamaciau, kad turbut as ne ten patekau lotuliukas.gif kad ir zalia esu, bet kiti zali turi cinkeli ta, kazkaip kabinasi ir tobuleja, o man neduota schmoll.gif gal prisideda ir laiko stoka, ir iseiti kur su fotiku neiseina, bet as pagal galimybes bandysiu praktikuotis, kazkada to laiko atsiras juk unsure.gif svarbu entuziazmas nedingtu doh.gif
Atsakyti