Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 23:28)
aš olo dėl trijulės įtariau - toks vyriškai lakoniškas darbas  thumbup.gif
4u.gif  4u.gif

aha ir exifuose rode jo fotika biggrin.gif

Vat i eiles gala - tai tikrai man pritruko balsu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:29
Geda prisipazinti,bet tai mano pirmas konkursas,po visu Sovietiniu laiku varzybu doh.gif Zinokit labai jaudinausi,ne mano metams tokie nervu tampymai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:29)
Geda prisipazinti,bet tai mano pirmas konkursas,po visu Sovietiniu laiku varzybu doh.gif Zinokit labai jaudinausi,ne mano metams tokie nervu tampymai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif bet patiko, nesakyk mirksiukas.gif biggrin.gif

Kaip ta kiausa priklijavai ant to lapo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:33
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 23:30)
lotuliukas.gif  bet patiko, nesakyk  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Labai patiko thumbup.gif Kai tik idejai Neriniuotaji,tai iskarto isimylejau.Super atlikimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:29)

bet labai įdomu smile.gif ir dabar įdomu žiūrėt kieno kuris darbas smile.gif
myliu šią temą wub.gif
Atsakyti
Sadi as visa laika baksnojau i tavo foto su piliuliukais ir vyrui aiskinau,kaip galima su PS padaryti.Nu geda,tai negaliu.Kai pamaciau orginala,tai net zagtelejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:32)
Labai patiko thumbup.gif Kai tik idejai Neriniuotaji,tai iskarto isimylejau.Super atlikimas wub.gif

na kelia man jis siek tiek sentimenu hihihi.gif nes fonas - tai mazosios kriksto suknele nerta mano rankomis... ax.gif

Bet vat reziume sito konkurso - tai kad tikrai produktyviai mokomes thumbup.gif wub.gif super thumbup.gif kai paziuri i pirmuosius ND ir dabartines foto - diena ir naktis thumbup.gif Zodziu saunuoliai visi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 23:34)
bet labai įdomu smile.gif ir dabar įdomu žiūrėt kieno kuris darbas smile.gif
myliu šią temą  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 00:29)

Del jaudulio ir nervu pritariu. friends.gif Jis tikrai buvo. thumbup.gif Bet smagu. smile.gif

Atsipalaidavau su Jumis. 4u.gif Begu migiskio jau. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 23:30)
lotuliukas.gif  bet patiko, nesakyk  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Kaip ta kiausa priklijavai ant to lapo?  g.gif

Sitiek vargo per niek doh.gif Juokauju.Ispuciau turini ir daziau.Is pradziu ne tokius dazus nusipirkau,ne matinius,paskui jau matinius.Puse namu nupurksta doh.gif kai dabar pagalvoju,tai pats procesas tikrai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 23:37)
Sitiek vargo per niek doh.gif Juokauju.Ispuciau turini ir daziau.Is pradziu ne tokius dazus nusipirkau,ne matinius,paskui jau matinius.Puse namu nupurksta doh.gif kai dabar pagalvoju,tai pats procesas tikrai fainas wub.gif

biggrin.gif

tai kas bus po lasiuku? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

------------

Nu okis - lekiu ir as liuliuko ax.gif iki rytojaus smile.gif aciu uz geras emocijas 4u.gif

Atsakyti
Peperoni, Sadi, sveikinu jus 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Kai pasiziuriu kokias kompozicijas bandziau tai juokas ima.Butu kada idomu toki konkursa surengti pavadinimu-kaip as bandziau igyvendinti ta ar ana.Arba cia tik as viena visokias nesamones susigalvoju,o kai reikia issirenku pacia blogiausia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti