Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 04, 00:06)
Baik tu biggrin.gif pelnytai tuomet, kai žmonėms patinka ir jie tai vertina...o kiek darbo įdėta tai neesmė  biggrin.gif

Ar galiu paviešinti savo, manau, geriausią variantą?  lotuliukas.gif  jų yra keli...ir visi ne balti biggrin.gif matyt juodasis periodas man  flirt.gif  na ir neprisiverčiau jį nufotografuot baltai nors tu ką  smile.gif  Beje labai džiaugiuosi ir baisiai esu patenkinta, kad gavau net 5 balų, nors tikrai nesitikėjau biggrin.gif dėjau, kad dėt ir vsio biggrin.gif  ir ypač ačiū pažengusioms už įvertinimą  4u.gif

user posted image

Žinok man tavo idėja superinė thumbup.gif thumbup.gif

Peperoni,ar išduosi ko klausiau? ax.gif Nu labai man įdomu.
Atsakyti
Stikline, daryk serija ir ant sienos bigsmile.gif nuostabus kadras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 03, 23:10)
bigsmile.gif prasikankinau su ja  doh.gif tie instrumentai, zaraza, juodavo iskart po nublizginimo, matyt metalas kazkoks greit oksiduojantis

bet uztatai kokia fantazija biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif patiko man - neveltui medicinoj tamstele biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 23:11)
Peperoni,ar išduosi ko klausiau? ax.gif Nu labai man įdomu.

atsakiau jau prie Stiklines komentaro ir dar originaluose siek tiek pakomentavau, kaip man ten kas atrodo biggrin.gif - mieliausias man tas sachmatinis - daugiausiai prie jo dirbta, bet neisdirbta iki galo,

tas baltai baltai, lengvai lengvai - antroj vietoj - bet cia jau technika sutrukde,

o vat neriniuotasis - ekspromtinis toks... be minties dideles.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:16
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 00:10)
bigsmile.gif prasikankinau su ja  doh.gif tie instrumentai, zaraza, juodavo iskart po nublizginimo, matyt metalas kazkoks greit oksiduojantis

Anasko, tik tavo tokia nereali fantazija gali būt...kiek pamenu, visada superinės idėjos thumbup.gif

Hmmm tik dabar reikia sugalvot pratęsimą serijai...gal pametėsit minčių, a? biggrin.gif

Peperoni, prašom, man tikrai negaila biggrin.gif Tamstai kaip? e-mailu ar paštu atspausdintą? biggrin.gif

P.S. Apšvietimas su prožektorium biggrin.gif Mano mylimiausiu daiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 00:16)
bet uztatai kokia fantazija  biggrin.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  patiko man - neveltui medicinoj tamstele biggrin.gif
Papildyta:
atsakiau jau prie Stiklines komentaro ir dar originaluose siek tiek pakomentavau, kaip man ten kas atrodo biggrin.gif - mieliausias man tas sachmatinis - daugiausiai prie jo dirbta, bet neisdirbta iki galo,

tas baltai baltai, lengvai lengvai - antroj vietoj - bet cia jau technika sutrukde,

o vat neriniuotasis - ekspromtinis toks... be minties dideles....  blush2.gif

Oi,atsiprašau 4u.gif Mano kompas darbe tikras grybas,ne aš jį valdau,ojis mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:17)
Peperoni, prašom, man tikrai negaila biggrin.gif Tamstai kaip? e-mailu ar paštu atspausdintą?  biggrin.gif 

P.S. Apšvietimas su prožektorium biggrin.gif Mano mylimiausiu daiktu  lotuliukas.gif

blush2.gif Nu cia jau kaip autoriui patogiau... biggrin.gif as jau ir taip jauciuos pamaloninta blush2.gif tik gal ta juodesni varianta noreciau - na kur pirmas buvo... blush2.gif ax.gif

....

blyn reik ir man toki isigyt pasirodo ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 23:20)
Oi,atsiprašau 4u.gif  Mano kompas darbe tikras grybas,ne aš jį valdau,ojis mane doh.gif

taigi niekis biggrin.gif

rimtai reik iki 20 val balsuot - nes jau reik eit miegot, o va pats ikarstis idomumo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:23
Stiklines Juodoji elegancija tai is vis wub.gif

As dar Peperoni bandziau 'pripaisyti" Anasko roze. biggrin.gif

Anasko, galvojau, gal Elegantiskas bus. bigsmile.gif

Kad Netinkami-i eiles gala-Olo kazkaip isitare kazkur... tongue.gif Nujauciau, kad jo.

Atsakyti
Dar norejau parasyt, kuriom foto pritrukau balsu, ale pamirsau dabar jau ... biggrin.gif blush2.gif ryt susikaupsiu ir parasysiu... blush2.gif

Bet siaip galiu pasakyt, kad man ziauriai ziauriai patiko pats procesas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Skaitmenines fotografijos gidas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:26
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 00:22)
blush2.gif  Nu cia jau kaip autoriui patogiau...  biggrin.gif  as jau ir taip jauciuos pamaloninta biggrin.gif tik gal ta juodesni varianta noreciau - na kur pirmas buvo...  blush2.gif  ax.gif

Okay biggrin.gif tuomet abiem variantais biggrin.gif bet antrasis nebent tuomet, jei gerai ant popieriaus gausis...nes gali būt ir beryšio rolleyes.gif

P.S. Nepasveikinau Sadi blush2.gif labai šaunuolė, abu darbai man baisiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:06)
Ar galiu paviešinti savo, manau, geriausią variantą?  lotuliukas.gif  jų yra keli...ir visi ne balti biggrin.gif matyt juodasis periodas man  flirt.gif  na ir neprisiverčiau jį nufotografuot baltai nors tu ką  smile.gif  Beje labai džiaugiuosi ir baisiai esu patenkinta, kad gavau net 5 balų, nors tikrai nesitikėjau biggrin.gif dėjau, kad dėt ir vsio biggrin.gif  ir ypač ačiū pažengusioms už įvertinimą  4u.gif

grafiškas darbas thumbup.gif labai įdomiai atrodo smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 03, 23:10)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:26)
Okay biggrin.gif tuomet abiem variantais  biggrin.gif  bet antrasis nebent tuomet, jei gerai ant popieriaus gausis...nes gali būt ir beryšio  rolleyes.gif
P.S. Nepasveikinau Sadi  blush2.gif  labai šaunuolė, abu darbai man baisiai patiko  thumbup.gif

nu jau kaip lauksiuuuuuu wub.gif

Aha - Sadi tikrai isradinga pasitaike pas mus thumbup.gif wub.gif Tikrai buvo daug nustebinusiu labai labai maloniai thumbup.gif

O kas cia dejavo pradzioj, kad su idejom striuka, kad sunku fokusuot ir t.t. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 23:28
QUOTE(linole @ 2009 02 03, 23:24)
Kad Netinkami-i eiles gala-Olo kazkaip isitare kazkur...  tongue.gif  Nujauciau, kad jo.

aš olo dėl trijulės įtariau - toks vyriškai lakoniškas darbas thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 23:26)
P.S. Nepasveikinau Sadi  blush2.gif  labai šaunuolė, abu darbai man baisiai patiko  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti