Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

Nauja tema. 4u.gif
Jei 35 prabalsavo tai pagal sąraša tik keli nebalsavę liko. smile.gif
Atsakyti
Noriu dar viena darbeli parodyt:
user posted image
Atsakyti
sveikos, greitos jus, jau nauja tema atidaret smile.gif as vel kimbu prie jusu su savo folija ant blykstes. ar ji turi but nukreipta taip kad blykstes sviesa atspindetu i virsu? nes as folija islenkiau butent taip kad ji eitu i virsu irg gavosi taip:
user posted image
o cia be blykstes:
user posted image
tas atspindys ant obuolio - lubu lempa. isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 11:38)
Hmmm..dabar galvoju biggrin.gif na tarkim už vieną foto balsavo 10 žmonių po 5  balus, bus 50, o už kitą 20 žmonių po 2 balus, bus 40. Nors už antrąją balsavo daugiau žmonių, tai kažkaip nelogiška būtų laimėt pirmajai ar ne, iš visų kitų žmogų ji turėtų gauti po nulį  g.gif  paaiškinkit man blondinei  lotuliukas.gif
Tai gaunasi, kad skaičius reikia dalint iš 35  cool.gif Nors patikrinau, gaunasi tas pats  thumbup.gif  nu va, pati savo blondiniškumą įveikiau  brunette.gif

nu bet jei 20 žmonių laikė nuotrauką vidutiniška, kodėl ji turi laimėt prieš tą, kurią 10 žmonių laikė tobula? smile.gif juk tam ir įvedėm penkių balų sistemą kad sumuot bendrus balus g.gif aš taip manau.... Turiu suskaičiavusi ir žmones balsavusius smile.gif Kai Ninin sukurs blogą (jei gerai supratau ax.gif ) galėsiu sukelt visą lentelę, gan įdomu nagrinėtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 03, 11:46)
isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai  biggrin.gif

nufotografuok dar su tiesioginę blykstę be folijos ir tada matysi skirtumą mirksiukas.gif
Atsakyti
RamuteS, tikrai grazus malunai, ar kaip cia juos pavadint. tikrai kabinanti fotke wub.gif
Atsakyti
RamuteS, truputi bardakelis, as gal kirpciau:

user posted image

Nors ir taip kompozicija neideali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikki N: 03 vasario 2009 - 11:50
Hmmm..dabar galvoju biggrin.gif na tarkim už vieną foto balsavo 10 žmonių po 5  balus, bus 50, o už kitą 20 žmonių po 2 balus, bus 40. Nors už antrąją balsavo daugiau žmonių, tai kažkaip nelogiška būtų laimėt pirmajai ar ne, iš visų kitų žmogų ji turėtų gauti po nulį  g.gif  paaiškinkit man blondinei  lotuliukas.gif
Tai gaunasi, kad skaičius reikia dalint iš 35  cool.gif Nors patikrinau, gaunasi tas pats  thumbup.gif  nu va, pati savo blondiniškumą įveikiau  brunette.gif

nu kazkiap ne taip sugalvojai g.gif tongue.gif

as sadi mintim pritariu thumbup.gif situ kl
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 11:48)

nufotografuok dar su tiesioginę blykstę be folijos ir tada matysi skirtumą  mirksiukas.gif

tai taip, tada isvis baisu gaunasi biggrin.gif vienzo, cia viskas gerai, ane?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 03, 12:46)
sveikos, greitos jus, jau nauja tema atidaret smile.gif as vel kimbu prie jusu su savo folija ant blykstes. ar ji turi but nukreipta taip kad blykstes sviesa atspindetu i virsu? nes as folija islenkiau butent taip kad ji eitu i virsu irg gavosi taip:
user posted image
o cia be blykstes:
user posted image
tas atspindys ant obuolio - lubu lempa. isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai  biggrin.gif

jei as gerai suprantu tai su folija mintis tokia, kad sviesa gaunas ne tiesiogiai nukreipta, bet minkstai issklaidyta, atseit ji turi nuo lubu atsispindet dar, bet jei lubos aukstai(ir dar ne baltos, kas visai blogai) nelabai pagaunu kaip ji nuo lubu atsispindes.
del balsavimo as taip suprantu: jei nuotrauka surinko daugiau balu ir visai nesvarbu nuo 10zm po 5b, ar nuo 25zm po 2b , kas daugiau surinko tas ir laimi.

Sveiki visi smile.gif
aciu uz temike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 03 vasario 2009 - 11:54
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 03, 11:49)
RamuteS, truputi bardakelis, as gal kirpciau:

oooooo, žyyyyymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti

blink.gif Kažkaip čia sudėtingai smile.gif Juk tam ir yra balai, kad net su 1-2 balu gali laimėti (ga, čia teoriškai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 03, 12:52)
as sadi mintim pritariu thumbup.gif situ kl

Tai aš jau ir išsprendžiau šitą reikalą lotuliukas.gif viskas gaunasi gerai biggrin.gif
Atsakyti