Nauja tema.
Jei 35 prabalsavo tai pagal sąraša tik keli nebalsavę liko.
sveikos, greitos jus, jau nauja tema atidaret as vel kimbu prie jusu su savo folija ant blykstes. ar ji turi but nukreipta taip kad blykstes sviesa atspindetu i virsu? nes as folija islenkiau butent taip kad ji eitu i virsu irg gavosi taip:
o cia be blykstes:
tas atspindys ant obuolio - lubu lempa. isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai
o cia be blykstes:
tas atspindys ant obuolio - lubu lempa. isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 11:38)
Hmmm..dabar galvoju na tarkim už vieną foto balsavo 10 žmonių po 5 balus, bus 50, o už kitą 20 žmonių po 2 balus, bus 40. Nors už antrąją balsavo daugiau žmonių, tai kažkaip nelogiška būtų laimėt pirmajai ar ne, iš visų kitų žmogų ji turėtų gauti po nulį paaiškinkit man blondinei
Tai gaunasi, kad skaičius reikia dalint iš 35 Nors patikrinau, gaunasi tas pats nu va, pati savo blondiniškumą įveikiau
Tai gaunasi, kad skaičius reikia dalint iš 35 Nors patikrinau, gaunasi tas pats nu va, pati savo blondiniškumą įveikiau
nu bet jei 20 žmonių laikė nuotrauką vidutiniška, kodėl ji turi laimėt prieš tą, kurią 10 žmonių laikė tobula? juk tam ir įvedėm penkių balų sistemą kad sumuot bendrus balus aš taip manau.... Turiu suskaičiavusi ir žmones balsavusius Kai Ninin sukurs blogą (jei gerai supratau ) galėsiu sukelt visą lentelę, gan įdomu nagrinėtis
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 03, 11:46)
isvada tokia, kad uzdejus folija daiktas neapsvieciamas o tik paryskinamas, siuo atveju lekste. ar tikrai taip turi but? paaiskinkit man kas nors biednai, rusu kalbos nesuprantanciai
nufotografuok dar su tiesioginę blykstę be folijos ir tada matysi skirtumą
RamuteS, tikrai grazus malunai, ar kaip cia juos pavadint. tikrai kabinanti fotke
RamuteS, truputi bardakelis, as gal kirpciau:
Nors ir taip kompozicija neideali...
Nors ir taip kompozicija neideali...
Hmmm..dabar galvoju na tarkim už vieną foto balsavo 10 žmonių po 5 balus, bus 50, o už kitą 20 žmonių po 2 balus, bus 40. Nors už antrąją balsavo daugiau žmonių, tai kažkaip nelogiška būtų laimėt pirmajai ar ne, iš visų kitų žmogų ji turėtų gauti po nulį paaiškinkit man blondinei
nu kazkiap ne taip sugalvojai
as sadi mintim pritariu situ kl
QUOTE(Sadi @ 2009 02 03, 11:48)
tai taip, tada isvis baisu gaunasi vienzo, cia viskas gerai, ane?
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 03, 12:46)
sveikos, greitos jus, jau nauja tema atidaret as vel kimbu prie jusu su savo folija ant blykstes. ar ji turi but nukreipta taip kad blykstes sviesa atspindetu i virsu? nes as folija islenkiau butent taip kad ji eitu i virsu irg gavosi taip:
o cia be blykstes:
o cia be blykstes:
jei as gerai suprantu tai su folija mintis tokia, kad sviesa gaunas ne tiesiogiai nukreipta, bet minkstai issklaidyta, atseit ji turi nuo lubu atsispindet dar, bet jei lubos aukstai(ir dar ne baltos, kas visai blogai) nelabai pagaunu kaip ji nuo lubu atsispindes.
del balsavimo as taip suprantu: jei nuotrauka surinko daugiau balu ir visai nesvarbu nuo 10zm po 5b, ar nuo 25zm po 2b , kas daugiau surinko tas ir laimi.
Sveiki visi
aciu uz temike
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 03, 11:49)
oooooo, žyyyyymiai geriau
Kažkaip čia sudėtingai Juk tam ir yra balai, kad net su 1-2 balu gali laimėti (ga, čia teoriškai)
QUOTE(bonda @ 2009 02 03, 12:52)
as sadi mintim pritariu situ kl
Tai aš jau ir išsprendžiau šitą reikalą viskas gaunasi gerai