Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

Ninin - kaip galime tau padeti tvarkanti bloga? bigsmile.gif ten vis graziau ir graziau bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 21:04)
as ne tik saugausi, bet daug ka turiu atsispausdinusi  ax.gif vedu toki kaip sasiuvinuka, kuri krepsiuke nesiojuos  ax.gif

Reiktų ir man pradėti rinkti imformacija ir spauzdinti. O paskui vakarais prieš miegą pasiskaityti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 03, 20:10)
Reiktų ir man pradėti rinkti imformacija ir spauzdinti. O paskui vakarais prieš miegą pasiskaityti. thumbup.gif

kaip poteriukus hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti

As viska atsispasdinu.Man patogiau skaityti is lapu,o ne ismonitoriaus ax.gif

Tai kaip cia su tuo balsavimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 21:10)
kaip poteriukus hihihi.gif biggrin.gif

Mhm, maldelė prieš miegą. lotuliukas.gif
Atsakyti

tai ne tik pries miega, bet as tarkim esu sasiuvini pasidalinus i kelias dalias, vienoje puseje terorija , kitoje patarimai pvz kaip lasa fotkint blush2.gif dar is pazengusiu temos buvau kelis exif nusirasius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 20:20)
tai ne tik pries miega, bet as tarkim esu sasiuvini pasidalinus i kelias dalias, vienoje puseje terorija , kitoje patarimai pvz kaip lasa fotkint  blush2.gif dar is pazengusiu temos buvau kelis exif nusirasius  ax.gif

As tai knygas pasoneje laikau.O jeigu kur toliau vaziuoju,tai visada isimetu i rankine.Nesvarbu,kad jau daug kartu skaitau,bet vis ka nors naujo atrandu. thumbup.gif Ir internetas pilnas info doh.gif Dar turiu faila -Kuzminu Fotografijos meno pradmenys,reiketu atsiprintinti,ten toks grynai mokyklinis vadovelis.Gal kas nori,pasidalinciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 20:04)
as ne tik saugausi, bet daug ka turiu atsispausdinusi  ax.gif vedu toki kaip sasiuvinuka, kuri krepsiuke nesiojuos  ax.gif

As irgi daug ka turiu isispauzdinusi ax.gif Ir si bei ta nusirasau i sasiuvini 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:32)
As tai knygas pasoneje laikau.O jeigu kur toliau vaziuoju,tai visada isimetu i rankine.Nesvarbu,kad jau daug kartu skaitau,bet vis ka nors naujo atrandu. thumbup.gif Ir internetas pilnas info doh.gif Dar turiu faila -Kuzminu Fotografijos meno pradmenys,reiketu atsiprintinti,ten toks grynai mokyklinis vadovelis.Gal kas nori,pasidalinciau  blush2.gif

As noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 vasario 2009 - 20:36
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:32)
As tai knygas pasoneje laikau.O jeigu kur toliau vaziuoju,tai visada isimetu i rankine.Nesvarbu,kad jau daug kartu skaitau,bet vis ka nors naujo atrandu. thumbup.gif Ir internetas pilnas info doh.gif Dar turiu faila -Kuzminu Fotografijos meno pradmenys,reiketu atsiprintinti,ten toks grynai mokyklinis vadovelis.Gal kas nori,pasidalinciau  blush2.gif

turiu ir as sita - visai nebloga thumbup.gif ir siaip turiu dar visa kruva doh.gif - reiktu jas internetan sukelt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 03, 20:34)
As irgi daug ka turiu tsispauzdinusi ax.gif Ir si bei ta nusirasau i sasiuvini 4u.gif
As noreciau  blush2.gif

Tik pasakykit kaip man ji reikia isiusti doh.gif per skype?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:37)
Tik pasakykit kaip man ji reikia isiusti doh.gif per skype?

atsidaryk acounta 4shared.com - ir ten idek - tada visiems bus patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 20:36)
turiu ir as sita - visai nebloga  thumbup.gif  ir siaip turiu dar visa kruva  doh.gif - reiktu jas internetan sukelt...  ax.gif

Butu geriausiai,bet as nemoku to padaryti. doh.gif
Atsakyti