Ninin - kaip galime tau padeti tvarkanti bloga? ten vis graziau ir graziau
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 21:04)
as ne tik saugausi, bet daug ka turiu atsispausdinusi vedu toki kaip sasiuvinuka, kuri krepsiuke nesiojuos
Reiktų ir man pradėti rinkti imformacija ir spauzdinti. O paskui vakarais prieš miegą pasiskaityti.
QUOTE(lamella @ 2009 02 03, 20:10)
Reiktų ir man pradėti rinkti imformacija ir spauzdinti. O paskui vakarais prieš miegą pasiskaityti.
kaip poteriukus
As viska atsispasdinu.Man patogiau skaityti is lapu,o ne ismonitoriaus
Tai kaip cia su tuo balsavimu
tai ne tik pries miega, bet as tarkim esu sasiuvini pasidalinus i kelias dalias, vienoje puseje terorija , kitoje patarimai pvz kaip lasa fotkint dar is pazengusiu temos buvau kelis exif nusirasius
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 20:20)
tai ne tik pries miega, bet as tarkim esu sasiuvini pasidalinus i kelias dalias, vienoje puseje terorija , kitoje patarimai pvz kaip lasa fotkint dar is pazengusiu temos buvau kelis exif nusirasius
As tai knygas pasoneje laikau.O jeigu kur toliau vaziuoju,tai visada isimetu i rankine.Nesvarbu,kad jau daug kartu skaitau,bet vis ka nors naujo atrandu. Ir internetas pilnas info Dar turiu faila -Kuzminu Fotografijos meno pradmenys,reiketu atsiprintinti,ten toks grynai mokyklinis vadovelis.Gal kas nori,pasidalinciau
QUOTE(boruzka @ 2009 02 03, 20:04)
as ne tik saugausi, bet daug ka turiu atsispausdinusi vedu toki kaip sasiuvinuka, kuri krepsiuke nesiojuos
As irgi daug ka turiu isispauzdinusi Ir si bei ta nusirasau i sasiuvini
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:32)
As tai knygas pasoneje laikau.O jeigu kur toliau vaziuoju,tai visada isimetu i rankine.Nesvarbu,kad jau daug kartu skaitau,bet vis ka nors naujo atrandu. Ir internetas pilnas info Dar turiu faila -Kuzminu Fotografijos meno pradmenys,reiketu atsiprintinti,ten toks grynai mokyklinis vadovelis.Gal kas nori,pasidalinciau
As noreciau
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:32)
turiu ir as sita - visai nebloga ir siaip turiu dar visa kruva - reiktu jas internetan sukelt...
QUOTE(Armana @ 2009 02 03, 20:34)
As irgi daug ka turiu tsispauzdinusi Ir si bei ta nusirasau i sasiuvini
As noreciau
As noreciau
Tik pasakykit kaip man ji reikia isiusti per skype?
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 20:37)
Tik pasakykit kaip man ji reikia isiusti per skype?
atsidaryk acounta 4shared.com - ir ten idek - tada visiems bus patogu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 20:36)
turiu ir as sita - visai nebloga ir siaip turiu dar visa kruva - reiktu jas internetan sukelt...
Butu geriausiai,bet as nemoku to padaryti.