Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(nengamo @ 2009 02 03, 18:16)
O kaip ją reguliuoti? g.gif

nu nzn pas mane ant fotiko meniu reguliuojasi g.gif gal pas tave tokios funkcijos nera?

o dar ka as sugalvojau(tik neigyvendinau dar), kad ant blykstes galima uzdeti kepimo popieriaus, jis siek tiek permatomas, tai turetu geresnis efektas gautis nei blykste su folija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 03 vasario 2009 - 19:06
Gerai prisipažįstu. Temą tik permečiau akimis.
Atsiprašau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 19:06)
Atsiprašau...  4u.gif

viskas normaliai irnesakyk.gif 4u.gif dabar bek skaityt smile.gif tau nemazai reik ismokt, kad mus pasivyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 19:06)
Atsiprašau...  4u.gif

Uztai,kad nesinori mums buti pikciurnom ir nepriimti naujoku.Pati esu su savo tipo firminiais kadrais nuejus pas pazengusiuosius ir labai nusodinta ant zemes,nes neskaiciau pirmu apie 30 temu kur jos viska mokinosi.Dasivyti jas su savo sugebejimais neturejau jokiu sansu.Aisku uzpykau,pasijauciau atstumta,bet dabar tai as jas 100% suprantu.Sita tema labai gera naujokui,nes parasyta ka tu turi daryti.Aisku,jei tau neiseis,visada padesim paaiskinsim,man paciai daug kas nesuprantama,as tam paciam tekste vis dar atrandu geru dalyku,kur skaitydama 10 kartu nepamaciau.Labai gerai matosi kurie zmones nori mokintis,o kurie tik siaip uzklysta,pasijaucia nesuprasti ir dingsta.O kaip mums zinoti,ar tu ne viena is ju.Taip,kad pradedam nuo pacio paprasciausio,skaitom teorija ir darom namu darbus 4u.gif
Atsakyti
Laikas senka, laikas senka, kas nebalsavot, mars prabalsuot lotuliukas.gif Oi laukiu kiausu rezultatu biggrin.gif

Duoma, tik del pacios patariu, perskaityk visas temas, tikrai daaaaaug info yra 4u.gif

Atsakyti
Vat uztatai man patinka sitas ND filtras thumbup.gif nes jei jau ji zmogus praeina - tai reskias tikrai turi noro mokytis ir tobuleti thumbup.gif
Atsakyti
pritariu inesaS drinks_cheers.gif as i sia tema pasiprasiau tik saziningai visas temas perskaicius mirksiukas.gif , beje labai daug info ir issisaugau, o kai rekia, kad neklausineti, atsiverciu teorija ir paskaitau. na baigiu blush2.gif bo izeisiu dar ka unsure.gif
Atsakyti
as noriu pasiulyt kitu nd laika pakeist i 20 val... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 19:30)
as noriu pasiulyt kitu nd laika pakeist i 20 val...  blush2.gif  ax.gif

As uz bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi uz 4u.gif

O man dabar galvos skausmas ka orginalaus su lasais sugalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 19:30)
as noriu pasiulyt kitu nd laika pakeist i 20 val...  blush2.gif  ax.gif

Uz, bo labai jau ilgu laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 19:30)
pritariu inesaS drinks_cheers.gif as i sia tema pasiprasiau tik saziningai visas temas perskaicius mirksiukas.gif , beje labai daug info ir issisaugau, o kai rekia, kad neklausineti, atsiverciu teorija ir paskaitau. na baigiu  blush2.gif bo izeisiu dar ka unsure.gif

as ne tik saugausi, bet daug ka turiu atsispausdinusi ax.gif vedu toki kaip sasiuvinuka, kuri krepsiuke nesiojuos ax.gif
Atsakyti