Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 18:07)
na jei praleidom - tai abi tada hihihi.gif  biggrin.gif

Ir as nemaciau lens.gif
Atsakyti
Tai gal tada reiktu pabrezti, kad pradeti nuo pirmos uzduotes? g.gif
Gal ir pacioms bus lengviau susigaudyt, kas daryta, kas ne ax.gif
Atsakyti
Tiesa sakant ėmiau lengviausią. biggrin.gif
Dar esu dėjus kažkada, kur trys daiktai. : )
Nebijokit, nd padarysiu visus. Nebent labai sunku bus. biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna,dėkui už naują temą, ir už tai kad aš jau sąrašiuke 4u.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 03, 12:43)
Noriu dar viena darbeli parodyt:
user posted image

Man gražu 4u.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 03, 12:54)
Nikki N, visai idomiai ziurisi tavo variantas.
Dar viena, sitai nesugalvoju kaip geriau, apacia dar pakirpt ar dangu?
user posted image

Aš pakirpčiau dešinės pusės ir plento šiek tiek. Darbe esu, negaliu pabandyt, nėra čia jokių programų doh.gif Labai gražus dangus mirksiukas.gif
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 03, 13:02)
beje del blykstes, tai ji kartais tikria geris buna, pvz, fotkinant lauke. ji tada paryskina objekta, aisku nereikia pliekti su pacia stipriausia mirksiukas.gif

O kaip ją reguliuoti? g.gif
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 17:05)
Noriu jūsų kritikos. : )
Kas su šia nuotrauka blogai?
man pasakė, kad į šią nuotrauką mažai darbo įdėta.
Tai suprantu, kad kažkas nelabai gerai.
Na taip, įžvelgiu, kad horizontas nelabai tiesus.
Dar tas blicas atsišviečia.
Daugiau pati nebematau.  doh.gif

user posted image

Man kompozicija schmoll.gif Aplamai kažkokia "sunki" nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Tai va del ND baltas kiausinis baltame fone prisipazinsiu as nesupratau temos esmes,o kai supratau jau buvo per velu.Fotografavau su stalinem lempom vonioje kur apsvietimas katastrofiskas.Pastebejau kad skaitau knyga o matau spyga doh.gif
nu bet nesibarkit ant manes as bent prisipazinau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 18:16)
Tiesa sakant ėmiau lengviausią.  biggrin.gif
Nebijokit, nd padarysiu visus. Nebent labai sunku bus.  biggrin.gif

Mes nebijom mirksiukas.gif Viska juk del saves darai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 18:16)
Tiesa sakant ėmiau lengviausiąbiggrin.gif
Nebijokit, nd padarysiu visus. Nebent labai sunku bus.  biggrin.gif

mes nebijom. tongue.gif tiesiog kai fonas ir daiktas vienos spalvos man atrodo sunkiau atlikti uzduoti, nei pirmas.

taigis laukiam pirmuju mirksiukas.gif

Nengamo- ner uz ka. Aktyviai dalyvauji, tad manau teisinga, kad busi sarasiuke. 4u.gif
Atsakyti
Bet aš tiesiog nenoriu, kad jūs blogai apie mane galvotumėt. mirksiukas.gif

Turiu dar klausimų. Nepykit tik. biggrin.gif
Kaip reikia fotografuoti žmones uždarose patalpose, kur mažas apšvietimas? Aš įjungiau blicą, pamažinau jos stiprumą. Bet kokybė... schmoll.gif
pavyzdys, kas man gaunasi.

user posted image

O nd bus rytoj. : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 03 vasario 2009 - 18:41
Duoma,ar bent sita tema skaitei?Nes cia 2 puslapyje pavyzdys yra unsure.gif Tik tu nesupyk,bet kas 5 puslapius aiskinti viska is pradziu kazin ar pati kantrybes turetum smile.gif
Atsakyti
Duoma, - pirmiausiai padaryk ND nuo pirmo iki šešto - tada daug kas paaiskes be klausimu wink.gif nieks negime mokedamas, tam ir yra ta teorija, kad pritaikytum praktikoj smile.gif tiesiog tam reikia pastangu, nes tikrai niekas nepasakys konkreciu momentu, spausk ta, nustatyk ana.... visa tai, tu turi suprasti ir ismokti pati... wink.gif svarbu turet noro ir uzsispyrimo - teorijos mes turim prideje tikrai uztektinai....
o del nd - neatsitiktinai jie sunumeruoti - nuo paprasciausiu iki sudetingiausiu... daryk nuosekliai visus, paskaitydama visa imanoma teorija apie tai (visada gali pasitelkti visagali googla)... niekas nepyktu del tu klausimu, jei tu butum nors ka nors skaicius... o dabar tiesiog imeti foto ir sakai, pasakykit ka daryt....

zodziu turi daug grazaus laiko, susikaupk - padaryk visus tuos nd - isitikink, kad idejai visas pastangas juos bedarydama ir tada visus juos sudek mums vienoj kruvoj - ziuresim kas gavos, ar gavos ir patarsim, jei nesigavo.... 4u.gif

Atsakyti
sveikos plepses. o kaip del lasiuku ND. kazkodel ju albume dar nesimato. g.gif hmmm ir del jausmu kazka reikes sugalvoti. turiu jau siokia tokia nuotraukyte, bet dar luktelsiu, gal dar kokia mintis saus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 03, 18:23)
Tai va del ND baltas kiausinis baltame fone prisipazinsiu as nesupratau temos esmes,o kai supratau jau buvo per velu.Fotografavau su stalinem lempom vonioje kur apsvietimas katastrofiskas.Pastebejau kad skaitau knyga o matau spyga  doh.gif
nu bet nesibarkit ant  manes as bent prisipazinau  biggrin.gif  biggrin.gif

svarbiausia, kad vis tik supratai wink.gif 4u.gif

juk gali dar pabandyt ir ideti ten arba cia - juk del saves, ne del musu ta darai 4u.gif kuo daugiau praktikos - tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti