Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 18:36)
Mergaites nusipirkau S.Kelby Skaitmenine fotografija 2 daly,jetau kokia apsipatenkinus esu wub.gif Ir dar nusipirkau vyno,juk reikes aplaistyti Kiausinius-nugaletojus blush2.gif

KUR PIRKAI?! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 03, 17:33)
peperoni, ačiū tau labai. Še, imk  4u.gif .

aciu aciu smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 17:36)
Mergaites nusipirkau S.Kelby Skaitmenine fotografija 2 daly,jetau kokia apsipatenkinus esu wub.gif Ir dar nusipirkau vyno,juk reikes aplaistyti Kiausinius-nugaletojus blush2.gif

biggrin.gif kokie pirkiniai biggrin.gif - ar gera ta knyga atrodo? ax.gif as prisipazinsiu pirmos neikaip neiveikiu... blush2.gif skaiciau skaiciau ir pritrukau kantrybes, nes isskyrus ta af perjungima i mf daugiau nieko naujo nesuzinojau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 03, 17:39)
KUR PIRKAI?!  bigsmile.gif

Lituanikos knygyne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 18:40)
Lituanikos knygyne mirksiukas.gif

cia Bectone? kiek £?
as amazonej maciau buvo ...
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 18:36)

lotuliukas.gif Man vyras irgi vynelio parnese, beje jis turi savo favoritus, tai labai jam knieti suzinoti ar kuris is ju laimes biggrin.gif
As turiu pirma dali, antra varciau, tai pasirode man per sudetinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:40)
aciu aciu  smile.gif
biggrin.gif  kokie pirkiniai  biggrin.gif - ar gera ta knyga atrodo?  ax.gif  as prisipazinsiu pirmos neikaip neiveikiu...  blush2.gif  skaiciau skaiciau ir pritrukau kantrybes, nes isskyrus ta af perjungima i mf daugiau nieko  naujo nesuzinojau...  ax.gif

Kai as tokia dunduke,tai man labai gerai ten viska paaiskina. mirksiukas.gif Man atrodo,kad daugumai is jusu jau rimtesnes mokomosios literaturos reikia smile.gif
Atsakyti
Geras, jau ir jausmuose turim foto thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Mes su MB stipriai pasigincijom del favoritu cool.gif biggrin.gif argumentu buvo visokiu biggrin.gif doh.gif

zodziu balsuotumem kiek skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:10)

p.s. Dabar ikopinau ir pamaciau, kad Liamuna idejo 6-tus ND... biggrin.gif Gal tada tiesiog ir sukonkretinam, kad baltas kiausinis, baltam fone?  g.gif ir siaip, panasu, kad reik pabrėžt, jog mes nesinaudojam blicu (iki lasiuku)  g.gif
-------

Na pagalvojau lad sita uzduotis irgi praverstu blush2.gif , o del konkretumo, na nezinau ar jau turetu butinai jau but kiausinis cool.gif , nes musu konkursas baiges, tiesiog gal naujai prisijunges zmogus ismoktu tvarkytis su fokusu kai ir daiktas ir fonas tos pacios spalvos. na gal as ir neteisi (bet taip sunkiai kuikuriems sekes rast baltu kiausiniu)wink.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 17:36)

del vyno tai gerai sugalvojai. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 03, 17:42)
cia Bectone? kiek £?
as amazonej maciau buvo ...

Jo,LT kalba.Mokejau 12 svaru.
Papildyta:
Mergaites kaip as jausmu temos bijau doh.gif Juk esu be fantazijos,tai net nezinau ka ir susigalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 03, 17:50)
Na pagalvojau lad sita uzduotis irgi praverstu  blush2.gif , o del konkretumo, na nezinau ar jau turetu butinai jau but kiausinis  cool.gif , nes musu konkursas baiges, tiesiog gal naujai prisijunges zmogus ismoktu tvarkytis su fokusu kai ir daiktas ir fonas tos pacios spalvos. na gal as ir neteisi (bet taip sunkiai kuikuriems sekes rast baltu kiausiniu)wink.gif
del vyno tai gerai sugalvojai. hihihi.gif

iš esmes pritariu tam, kad reik ismokt nufotografuot balta daikta baltame fone... drinks_cheers.gif

bet tada kazkaip reik daugiau aprasymo tam n.d. - nes va Duoma ne visai suprato uzduoti ax.gif

tiesiog galim irasyt kaip ir buvo baltas kiausas, baltam fone, (o skliaustuose irasyt, kad jei tokio neturi - tiks ir kitoks, bet visiskai baltas daiktas).. g.gif ir dar reiktu, kad nors kiek pasistengtu tai padaryt graziau... ax.gif nes kaip ne kaip - po visu kurybiniu kanciu, kazi ar labai noresis visiems ziuret i paprastai paimta ir nutraukta balta kiausa hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 03, 17:55)
Jo,LT kalba.Mokejau 12 svaru.
Papildyta:
Mergaites kaip as jausmu temos bijau doh.gif Juk esu be fantazijos,tai net nezinau ka ir susigalvoti doh.gif

pasidairyk po interneta, po namus - tikrai uz ko nors uzsikabinsi wink.gif

as viena ideja turiu - tik nzn ar pavyks jos technine puse... g.gif

ir siaip turiu itarimo, kad su tais lasais teks daugiau pavargt nei su tais jausmais doh.gif unsure.gif dar neprisiruosiu as niekaip tam lasinimui... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 18:03
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:58)
iš esmes pritariu tam, kad reik ismokt nufotografuot balta daikta baltame fone... drinks_cheers.gif 

bet tada kazkaip reik daugiau aprasymo tam n.d. - nes va Duoma ne visai suprato uzduoti  ax.gif 

tiesiog galim irasyt kaip ir buvo baltas kiausas, baltam fone, (o skliaustuose irasyt, kad jei tokio neturi - tiks ir kitoks, bet visiskai baltas daiktas)..  g.gif  ir dar reiktu, kad nors kiek pasistengtu tai padaryt graziau...  ax.gif  nes kaip ne kaip - po visu kurybiniu kanciu, kazi ar labai noresis visiems ziuret i paprastai paimta ir nutraukta balta kiausa hihihi.gif

O.k tada sukonkretinsim kai atidarinesim kita tema del to baltas baltam, kad tai kuribinis darbas turetu but, o ne siaip pleskinimas wink.gif
bet Duoma nusprende nuo paskutines uzduotes pradet? g.gif (ar as praleidau pirmasias?) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 03, 18:06)
O.k tada sukonkretinsim kai atidarinesim kita tema del to baltas baltam, kad tai kuribinis darbas turetu but, o ne siaip pleskinimas wink.gif
bet Duoma nusprende nuo paskutines uzduotes pradet? g.gif  (ar as praleidau pirmasias?)  blush2.gif

na jei praleidom - tai abi tada hihihi.gif biggrin.gif

Atsakyti