Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(Ligičiukas @ 2006 05 31, 22:53)
Turiu tiuti tą shemą tik nemoku įdėti. g.gif

O gal galėtum ir man į až atsiųsti ax.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2006 06 01, 14:42)
O gal galėtum ir man į až atsiųsti  ax.gif
Iš anksto dėkoju  4u.gif

Labas , jei gavai tos bliuskutės schemutę , tai gal gali ja pasidalint blush2.gif labai norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 06 06, 13:53)
Labas , jei gavai tos bliuskutės schemutę , tai gal gali ja pasidalint  blush2.gif labai norėčiau  smile.gif

Kol kas negavau g.gif verysad.gif
Bet labai laukiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2006 06 06, 15:00)
Kol kas negavau  g.gif  verysad.gif
Bet labai laukiu.... ax.gif

Atsakyti
Labas merginos. Ieskau lovatiesiu arba apnerimo (mazdauk apie 8-10cm plocio kad butu) rastu. Gal galite padeti. Labai nudziugintumet.
Atsakyti
Laba diena mergaites. Gal as cia ne i tema, bet man labai reikia kokios paprastai nuneriamos bliuskutes su petneselemis vasarai. As esu visai neigudusi mezgeja, moku tik su vaseliu siek tiek nerti. arba gal galit parasyti,kokia nuoroda, kur tokios bliuskutes schemos ieskoti?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
norejau paprasyti gal kas zinot kokiu schemu serveteliu nerimui?
buciau dekinga jei parasytumet wink.gif
Atsakyti
Aurum, bandyk cia paziuret:
http://www.my-photo.ru/?a=3694&page=2
Atsakyti
QUOTE(kaunaitė @ 2006 06 14, 14:57)
Labas merginos. Ieskau lovatiesiu arba apnerimo (mazdauk apie 8-10cm plocio kad butu) rastu. Gal galite padeti. Labai nudziugintumet.

QUOTE(auroryte @ 2006 06 17, 16:38)
Laba diena mergaites. Gal as cia ne i tema, bet man labai reikia kokios paprastai nuneriamos bliuskutes su petneselemis vasarai. As esu visai neigudusi mezgeja, moku tik su vaseliu siek tiek nerti. arba gal galit parasyti,kokia nuoroda, kur tokios bliuskutes schemos ieskoti?

QUOTE(Aurum @ 2006 06 18, 18:55)
Laba diena 4u.gif
norejau paprasyti gal kas zinot kokiu schemu serveteliu nerimui?
buciau dekinga jei parasytumet wink.gif

Mergaitės, na, nepatingėkite Jūs pasiieškoti Jums reikiamos temos šiame skyrelyje! Jei jau radote šitą temą, tai rasite ir Jums reikalingą, nes yra ir atskira mezgimo raštų tema, ir servetėlių tema, ir nertų drabužėlių tema, ir t.t., ir t.t. truputėlį kantrybės ir viską atrasit! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 06 19, 06:44)

oj labai Jums aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera diena mezgėjos as ieškau nertos skybėlaitės mergaitei, gal patarsit kur ją rasti?
Atsakyti
user posted image

Nesuprantu unsure.gif

Fleur N.3- ką toj schemoj reiškia ta kilputė 2-oje eilėje?
Fleur N.4 - 2-oje eilėje kur sukryžiuoti tie du "pagaliukai", tai čia kas?

Liksiu dėkinga už pagalbą ax.gif
Atsakyti