Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 05, 23:08)
Isstudijavau schema, numegzt galeciau, bet jau krakmolyta nesiot  schmoll.gif  teks ieskoti kitos schemos.

Manau, netgi įdomiai ir efektingai ta apykaklė atrodytų blush2.gif Viskas priklauso nuo nėrėjos ir jos nėrimo būdo. Pvz, aš neriu kietai, kartais net standint nereikia, tai problemų su šia liemene nebūtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 04 06, 18:37)
Manau, netgi įdomiai ir efektingai ta apykaklė atrodytų blush2.gif Viskas priklauso nuo nėrėjos ir jos nėrimo būdo. Pvz, aš neriu kietai, kartais net standint nereikia, tai problemų su šia liemene nebūtų bigsmile.gif

Pavydziu tau. As esu pradedancioji nereja, tai tikrai taip super nenumegzciau. O be to, mano neriniai laaabai tokie minksti, palaidi ar kaip cia issireiskus. Krakmolinti tikrai juos reikia, tik... dabar nenugriukit nuo kedes, kai pasakysiu... O kaip krakmolint servieteles? .......Gerai, dabr vel atsiseskit ant kedes, laukities juoktis, surimtekit ir paaiskinkit, kaip reikia krakmolinti?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 09, 13:13)
Pavydziu tau. As esu pradedancioji nereja, tai tikrai taip super nenumegzciau. O be to, mano neriniai laaabai tokie minksti, palaidi ar kaip cia issireiskus. Krakmolinti tikrai juos reikia, tik... dabar nenugriukit nuo kedes, kai pasakysiu... O kaip krakmolint  servieteles?  .......Gerai, dabr vel atsiseskit ant kedes, laukities juoktis, surimtekit ir paaiskinkit, kaip reikia krakmolinti?

paprasčiausias krakmolinimas - nusipirk purškiamo , būna prekybos centruose , purški drėgnas ir lygini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 04 09, 15:37)
paprasčiausias krakmolinimas - nusipirk purškiamo , būna prekybos centruose , purški drėgnas ir lygini  biggrin.gif

Man yra atsitikę taip, kad kai kurių firmų purškiami nieko nestandino g.gif Nervai gedo ir tiek doh.gif Tada pradėjau ieškot rusiško-baltarusiško-ukrainietiško, vos ne vos radau, standino tikrai gerai, toks baltas skystis plastikiniame indelyje biggrin.gif Bet yra ir purškiamų gerų, tik brangoki, bet "žaisti" nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 09, 12:13)
Pavydziu tau. As esu pradedancioji nereja, tai tikrai taip super nenumegzciau. O be to, mano neriniai laaabai tokie minksti, palaidi ar kaip cia issireiskus. Krakmolinti tikrai juos reikia, tik... dabar nenugriukit nuo kedes, kai pasakysiu... O kaip krakmolint  servieteles?  .......Gerai, dabr vel atsiseskit ant kedes, laukities juoktis, surimtekit ir paaiskinkit, kaip reikia krakmolinti?

as tai i silta vandeniuka idedu 1sauksta paprasciausio krakmolo. pamirkau apie 10 min, ir po to dar slapius lyginu, o kad krakmolas isigertu i serveteles, tai karytas nuo karto pamaisau krakmola, kad issiklaidytu biggrin.gif
Atsakyti
Priedo, prekybos centruose galima nusipirkti purkiamos krakmolinimo priemonės. Prieš lyginant reikia juo papurškti mezginį ir paskui išlyginti. Išlyginus galima padėti kur ant lygaus paviršiaus, kad dar kiek sustingtų. Labai patogu ir to flakono gan ilgam užtenka.
Atsakyti
4u.gif sveikutės, ieškau "Sabrina" 2002 Nr. 3 viazanije kruckom žurnalo. Gal kas turite ar žinote, kur yra ? Tame žurnale yra vienas megztukas kurį norėčiau nusimegzti. Jei kas galite, padėkit prasom, iš anksto dėkoju.... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2006 04 13, 09:42)
4u.gif  sveikutės, ieškau "Sabrina" 2002 Nr. 3 viazanije kruckom žurnalo. Gal kas turite ar žinote, kur yra ? Tame žurnale yra vienas megztukas kurį norėčiau nusimegzti. Jei kas galite, padėkit prasom, iš anksto dėkoju.... aciuks.gif

Paieškok čia:
http://strimfoto.ru/users/fry/
Atsakyti
ax.gif ačiū labai už info, bet kaip tyčia to " Sabrina" 2002 Nr. 3 viazanije kruckom nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2006 04 13, 10:51)
ax.gif ačiū labai už info, bet kaip tyčia to " Sabrina" 2002 Nr. 3 viazanije kruckom nėra sad.gif

Gal čia būtų šitas numeris? http://news.knitting.../sbr-kr/2002/03
Kuris modeliukas domina? Bandysiu kitaip paieškoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 13 balandžio 2006 - 14:14
ax.gif
http://news.knitting...80919/discuss/0

va šitas domina blush2.gif
Atsakyti
gal kas turetu nerto maudymuko schema? buciau dekinga!
Atsakyti