Aciu, aciu! Apie sita ir galvojau. Nusipirkau pradziai 4 MAXI, bet nesu is ju nerus,kazin keliu kamuoliuku reiktu apvalesniai moteriskei, trupesniam sijonui?Neprazusiu is vieno siuliuko nerdama? Si malonuma planuoju savaites atostogoms, gal lekt dar siuliuku nusipirkt/
QUOTE(kose @ 2007 05 23, 14:33)
Aciu, aciu! Apie sita ir galvojau. Nusipirkau pradziai 4 MAXI, bet nesu is ju nerus,kazin keliu kamuoliuku reiktu apvalesniai moteriskei, trupesniam sijonui?Neprazusiu is vieno siuliuko nerdama? Si malonuma planuoju savaites atostogoms, gal lekt dar siuliuku nusipirkt/
Galvoju, kad užteks. Aš nėriau iš keturių ,galit pažiūrėti mano mezginiuose rudą sijoną iš šešiakampių, neplatėjantis bet ilgas.
Patarčiau nerti 1,0-1.5 vašeliu, nežinau kaip neriat, bet tampriau neriant atrodo dailiau, nunėrus reikia išlyginti per sudrėkintą marlę arba lygintuvu su garais, gaunasi kaip iškrakmolytas.
Dar vienas patarimas- kadangi jis bus iš medvilnės-tai gaunasi sunkokas.
Pirmą nunerkit sijoną, o vėliau juosmenį.
Juosmenį nerkit stulpelius be užmetimo į kiekvieną akį, kad gautusi tvirtas raštas jis truputį susiaurės ir gerai laikysis.
Sėkmės nėrime!!!
Sveikutės, kažkada buvau radusi temą, kur Susiena yra sukėlusi įvairių šniūrelių nėrimo schemas, tada neišsisaugojau, o dabar niekaip neberandu . Gal pagelbėsit?
[quote=Rife,2007 05 23, 15:49]
Aciuaciuaciu uz patarimus Esu sena ir patyrus, tai viska panasiai ir apgalvojau is anksto. ;0
Papildyta:
6kampiu sijonas dailus, respect del kruopstumo( kaip ir tas rudas airisku nerimu)!
Aciuaciuaciu uz patarimus Esu sena ir patyrus, tai viska panasiai ir apgalvojau is anksto. ;0
Papildyta:
6kampiu sijonas dailus, respect del kruopstumo( kaip ir tas rudas airisku nerimu)!
Labas, gal galit padėti... niekaip nesuprantu, kaip nunerti apibrėžtą vietą:
Aš turiu tokį aprašą, bet nėra čia tų rombų
Aš turiu tokį aprašą, bet nėra čia tų rombų
Antras raštas labai panašus:
gal kas galetu paaiskinti kaip reikia nerti diagrama1. ten lyg stulpeliai su vienu uzmetimu, o tie suapvalinti kaip neriasi
QUOTE(VAMI @ 2007 05 29, 11:56)
gal kas galetu paaiskinti kaip reikia nerti diagrama1. ten lyg stulpeliai su vienu uzmetimu, o tie suapvalinti kaip neriasi
Nelabai matosi, kuri ten pirma diagrama? Ar ta viršuje dešiniąjame kampe?
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 05 29, 15:13)
Nelabai matosi, kuri ten pirma diagrama? Ar ta viršuje dešiniąjame kampe?
pirma virsui is kaires
Mergytes, o gal kuri turit issifravusi sito daikciuko schemike arba brezinuka,kaip megzti???
Ups, o kaip nuotraukele ikelti?
Ups, o kaip nuotraukele ikelti?