LYLY, super modeliukas Ir as stoju i eile laukti schemos
QUOTE(Modestute @ 2006 02 10, 04:52)
Sveikos mamytes. Norejau paklausti ar kuri nors is jusu prisimenate "Kraicio Skrynele" zurnala? Labai jis man patinkdavo...pries daugeli metu...butu labai idomu suzinot ar jis lietuvoje vis dar egzistuoja ar nea?
Labai dekui..
Labai dekui..
Pamenu tą žurnaliuką,turiu beveik visus jo numeriukus,kiek dabelių iš jų nunerta... dabar jo nebesimato,pagrinde lenkiški ir vokiški
kaip faina kad atradau tokį tinklapiuką
gal banalu bet labai dekui visoms kurios cia prikelet tokiu visokiu paveiksliuku ir nuorodu tiesiog uzsimanisu ir as uzsiimti visu tuo groziu gal kas iseis...
sveikos,mielosios mamytes,na o as tiesiog uzsimaniau ir pasakiau jog turesiu na o kalba eina,apie tinkleli,na uzsimaniau lb grazaus tinklelio sau vasarai,pvz nesioti ant liemeneles ar pns,turiu viena toki pavyzduka,kas man visai patiko vat ir ikeliau to tinklelio foto, taciau nzn ar kas uzsiimtu tokio nerimu,o gal Jus kokiu graziu tinkleliu turetumete nuotrauku ir ikeltumete,ir gal yra kokia mamyte,kuri uzsiema nerimu papigiai Kne? aciu
QUOTE(Ornela @ 2006 02 25, 16:48)
sveikos,mielosios mamytes,na o as tiesiog uzsimaniau ir pasakiau jog turesiu na o kalba eina,apie tinkleli,na uzsimaniau lb grazaus tinklelio sau vasarai,pvz nesioti ant liemeneles ar pns,turiu viena toki pavyzduka,kas man visai patiko vat ir ikeliau to tinklelio foto, taciau nzn ar kas uzsiimtu tokio nerimu,o gal Jus kokiu graziu tinkleliu turetumete nuotrauku ir ikeltumete,ir gal yra kokia mamyte,kuri uzsiema nerimu papigiai Kne? aciu
panaršyk skelbimų lentoje, rankdarbiuose, ten daug neriančių, mezgančių pagal užsakymus
Sveikos, mamytės auksarankės, gal turit vaikiškų kepuryčių pavyzdžių ir schemų?Šis tinklapis , esu sužavėta, konkretu, aišku jokių bereikalingų diskusijų
QUOTE(dovilevabalas @ 2006 03 01, 11:58)
Sveikos, mamytės auksarankės, gal turit vaikiškų kepuryčių pavyzdžių ir schemų?Šis tinklapis , esu sužavėta, konkretu, aišku jokių bereikalingų diskusijų
PAžiūrinėk atidžiau temas, yra tema apie kepures
QUOTE(dovilevabalas @ 2006 03 01, 11:58)
jei be bereikalingu diskusiju tai prasom uzsukti ir pasiieskot ko nors cia,gal ka rasi,tiks ir patiks o gal ir savo ka pasiulysi
1
jei neklystu tai dar tema apie nertas kepurytes buvo velesniuose puslapiuose paziurinek
QUOTE(LYLY @ 2006 02 20, 16:44)
Žiūrint į šį modeliuką seilė varva...
man labai reikia serveteliu nerimo schemu nes niekur nerandu.nuotrauku pilna bet kaip nerti schemu nera gal zinot tei parasykit