Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(Citrinyytea @ 2007 04 17, 19:24)
Laba vakara mamytes  verysad.gif  man labai labai reikia sio triusiuko schemutes  verysad.gif  ar bet jau panasaus  4u.gif 
Triusiukas

tai, kad jie megzti, ne šioje temoje ieškai schemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 17, 19:33)
tai, kad jie megzti, ne šioje temoje ieškai schemų  ax.gif

Ot durna as =,[ galvojau kad jie nerti verysad.gif gal galetum surast kur butu nertu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2007 04 17, 18:03)
Gal galit kas imesti juostu su rastu?Rastas kad butu su gelytem.Ir kad jos nebutu labai placios.Na apie 20langeliu.Arba sumeskit visas kurias tik turit,nes labai skubiai reikia ir nespeju perziureti visos temos.Arba bent nurodykit sios temos psl.,kuriuose yra nertu juostu schemuciu.(Juostos,tiesiamos ant stalo,kartais jei buna platesnes,vadinamos takeliais). 000189.gif

Turiu nemazai, bet nemoku ikelti.... aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margoo: 17 balandžio 2007 - 19:00
QUOTE(Citrinyytea @ 2007 04 17, 19:42)
gal galetum surast kur butu nertu?  verysad.gif

tokios pat formos ir "plaukuotumo" ieškai tik nerto?
Atsakyti
QUOTE(Margoo @ 2007 04 17, 19:59)
Turiu nemazai, bet nemoku ikelti....  aggressive.gif

Galetum man per skype atsiust? Nickas - Citrinyytea 4u.gif
Papildyta:
[tokios pat formos ir "plaukuotumo" ieškai tik nerto?
Blogai buvau parasius.. unsure.gif taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinyytea: 17 balandžio 2007 - 19:21
QUOTE(Citrinyytea @ 2007 04 17, 20:20)
Blogai buvau parasius..  unsure.gif  taip  4u.gif

lotuliukas.gif ne, gal dar per naktį apsispręsk tiksliai ko reikia, nes kol kas daugiausia nertų nėra tokios formos, o apie plaukuotumą net nerašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinyytea @ 2007 04 17, 17:24)
Laba vakara mamytes  verysad.gif  man labai labai reikia sio triusiuko schemutes  verysad.gif  ar bet jau panasaus  4u.gif 
Triusiukas

triusiukai tai laabai faini, atrodo kaip gyvi thumbup.gif gaila, kad nenerti... verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 17 balandžio 2007 - 19:56
Negi niekas neturi juostu schemuciu,kai taip reikia...? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turi schemute sijono, kuris isspausdintas supermamos temoje sijonai. Autore ašarele. Reikėtu antro sijonuko shemos. Čia jo įkelti nemoku
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 17, 20:33)
lotuliukas.gif ne, gal dar per naktį apsispręsk tiksliai ko reikia, nes kol kas daugiausia nertų nėra tokios formos, o apie plaukuotumą net nerašysiu  bigsmile.gif

Ne per nakti o per diena visiskai apsisprendziau lotuliukas.gif man isvis nebereikia blush2.gif 4u.gif dekuj kas ieskojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 04 16, 21:05)
Aš pati jau nusinerus toki turiu, tai is tikro nuo fantazijos priklauso. Man graziau atrode, pirmiausia ant kvadraciuku viena eile stulpeliu su vienu uzmetimu panerus, o tada tuo rastuku. Nesudetinga, tik jau tie kvadraciukai ir ju sunerimas... oj  doh.gif

Sveika smile.gif gal gali parodyti savo grozybe? As ir pradejau nerti smile.gif pradzioj nuo rankoves, bet nezinau kaip cia man gaunasi. O tu kvadratelius atskirai suneriai, paskui tik prinerinejai rasta? As kai dariau rankove, tai sunerinedama su rastu prineriauir kvadratukus wink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal kuri mokat nerti ripsu,ar turit schemute,buciau labai dekinga
Atsakyti