Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

o va cia irgi sio to yra, bet va ko man reikia - nera verysad.gif

http://www.club-ruko...deli_child.html
Atsakyti
QUOTE(asariux @ 2007 04 13, 14:43)

na, kaip sau nori, bet ašarojimui priežasčių nematau, nors tu ką doh.gif Taigis daviau schemą, suknutė itin paprasta ir nematau kodėl čia reikia tokią audrą kelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 13, 14:39)
user posted image
(siaubaz-baubaz  doh.gif )

tai kad man nerodo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 13, 15:16)
na, kaip sau nori, bet ašarojimui priežasčių nematau, nors tu ką  doh.gif Taigis daviau schemą, suknutė itin paprasta ir nematau kodėl čia reikia tokią audrą kelti  g.gif

uoj aciu, jau issiaiskinau kaip reik atidaryti. Paziurejau.
Daugiau jusu nebekankinsiu, na nebent del kepuriuko schemutes
Atsakyti
Sveikos,vakar per baltijos tv,kur Stasaityte veda,ji snekejo su kazkokia dizainere ir ji buvo uzsidejus nerta salika su didlem gelem.Gal kuri mate ir gali padeti surasti kazka panasaus,nakti net sapnavu,kaip man grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridaaa3 @ 2007 04 15, 16:12)
Sveikos,vakar per baltijos tv,kur Stasaityte veda,ji snekejo su kazkokia dizainere ir ji buvo uzsidejus nerta salika su didlem gelem.Gal kuri mate ir gali padeti surasti kazka panasaus,nakti net sapnavu,kaip man grazu lotuliukas.gif

Lyg ir mačiau mirksiukas.gif manau, kad į šitą būtų kažkas panašaus ,tik pas tą dizainerę buvo spalvotos gėlės ir gėlyčių centro nepamenu ar buvo kiauras , ar ne g.gif
user posted image
schema
http://img403.images...22577640tw8.jpg
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 05, 09:47)
Aš turiu tokias schemas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labas mergaites, na esu nėrusi seniai seniai smile.gif ta kvadratuką kaip nusinerti suprantu, o kaip nusinerti ta raštuka kur rankovėj eina nesuprantu,kur ranka pieštas, tiesiog kaip prasideda viskas, negi iškart nuo stulpelio? Esu dekretinėse ir taip norėčiau ka nors naudingo nuveikti, prašau paiaškinkite smulkiau labai prašau smile.gif
Atsakyti
Shrekiuke, rankovės neriamos iškart po kvadratėlių, į paskutinę jų eilę tie 4 stulpeliai "duriami" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 16, 14:43)
Shrekiuke, rankovės neriamos iškart po kvadratėlių, į paskutinę jų eilę tie 4 stulpeliai "duriami" wink.gif

Na as kazkaip taip pagalvojau, vadinasi nusineriu as kvadratelius, juos suduriu, o paskui is vienos ir is kitos puses apneriu tuo rasteliu ane? Na jei taip cia nera sudetinga smile.gif na ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2007 04 16, 15:38)
Na as kazkaip taip pagalvojau, vadinasi nusineriu as kvadratelius, juos suduriu, o paskui is vienos ir is kitos puses apneriu tuo rasteliu ane? Na jei taip cia nera sudetinga smile.gif na ačiū smile.gif

Aš pati jau nusinerus toki turiu, tai is tikro nuo fantazijos priklauso. Man graziau atrode, pirmiausia ant kvadraciuku viena eile stulpeliu su vienu uzmetimu panerus, o tada tuo rastuku. Nesudetinga, tik jau tie kvadraciukai ir ju sunerimas... oj doh.gif
Atsakyti
Labai ACIU bazuka!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kazkas panasaus,bandysiu nert,nors kabliuka laikau tik mokykloj doh.gif
Atsakyti
Gal galit kas imesti juostu su rastu?Rastas kad butu su gelytem.Ir kad jos nebutu labai placios.Na apie 20langeliu.Arba sumeskit visas kurias tik turit,nes labai skubiai reikia ir nespeju perziureti visos temos.Arba bent nurodykit sios temos psl.,kuriuose yra nertu juostu schemuciu.(Juostos,tiesiamos ant stalo,kartais jei buna platesnes,vadinamos takeliais). 000189.gif
Atsakyti
Laba vakara mamytes verysad.gif man labai labai reikia sio triusiuko schemutes verysad.gif ar bet jau panasaus 4u.gif
Triusiukas
Atsakyti