labas merginos turiu prasyma gal kas turyt berniukui vasariniu drabuziu nerimo shema (gali but ir kriksto)
galyt rasyt i AZ arba cia
QUOTE(Žana B @ 2007 03 05, 23:53)
labas merginos turiu prasyma gal kas turyt berniukui vasariniu drabuziu nerimo shema (gali but ir kriksto)
Jūs gal pabandykite paieškoti prie temos "Drabužėliai vaikams" - yra net trys dalys, tikrai ką nors rasite
QUOTE(bugytė @ 2007 03 06, 13:07)
Jūs gal pabandykite paieškoti prie temos "Drabužėliai vaikams" - yra net trys dalys, tikrai ką nors rasite
tai kad ten megsti drabuziai kiek maciau o as noriu nertu
Aišku
mergaites, kiek cia visokiu grozybiu bet as turiu dideli dideli prasyma. kazkas cia minejo apie nertas gulbes, nu paziurejau tas schemas, grozis neispasakytas, bet esu tokia... na ziopla tikriausiai, niekaip neikertu, kaip ta gulbe nunert gal galit kas nors man atsiusti schema arba paaiskinti paprastai, lietuviskai? labai lauksiu, siuskit man adresu kriro@one.lt. labai prasau, man ju labai labai reikia
Kriro turiu viena gulbes schemele man ji atrodo visai suprantama, tikiuosi pades
Panele Prym medzio lapus visai grazius teko matyti nunertus panaudojant paprsaciausia "ananaso" schema ir krasciuka apneriant. Kaip tik gaunas vienas galas smailas, kitas apvalus. Tikiuosi supratai kokia ideja as cia noriu pasiulyti
Panele Prym medzio lapus visai grazius teko matyti nunertus panaudojant paprsaciausia "ananaso" schema ir krasciuka apneriant. Kaip tik gaunas vienas galas smailas, kitas apvalus. Tikiuosi supratai kokia ideja as cia noriu pasiulyti
gal kas zinote sios sukneles schemute? aciu...
http://show.7ya.ru/p...?...638072&ob=0
http://show.7ya.ru/p...?...638072&ob=0
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 10, 22:30)
tame pačiame kataloge ir guli aprašymas ( <- žiūrėti nuorodą)
QUOTE(kristi3d @ 2007 03 10, 13:23)
Kriro turiu viena gulbes schemele man ji atrodo visai suprantama, tikiuosi pades
oi . labai aciu uz gulbyte, dabar jau grizus namo nersiu...