Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

labas merginos turiu prasyma gal kas turyt berniukui vasariniu drabuziu nerimo shema (gali but ir kriksto) ax.gif
galyt rasyt i AZ arba cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žana B @ 2007 03 05, 23:53)
labas merginos turiu prasyma gal kas turyt berniukui vasariniu drabuziu nerimo shema (gali but ir kriksto)  ax.gif
galyt rasyt i AZ arba cia  mirksiukas.gif

Jūs gal pabandykite paieškoti prie temos "Drabužėliai vaikams" - yra net trys dalys, tikrai ką nors rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 03 06, 13:07)
Jūs gal pabandykite paieškoti prie temos "Drabužėliai vaikams" - yra net trys dalys, tikrai ką nors rasite mirksiukas.gif

tai kad ten megsti drabuziai kiek maciau o as noriu nertu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kiek cia visokiu grozybiu 4u.gif bet as turiu dideli dideli prasyma. kazkas cia minejo apie nertas gulbes, nu paziurejau tas schemas, grozis neispasakytas, bet esu tokia... na ziopla tikriausiai, niekaip neikertu, kaip ta gulbe nunert blush2.gif gal galit kas nors man atsiusti schema arba paaiskinti paprastai, lietuviskai? labai lauksiu, siuskit man adresu kriro@one.lt. labai prasau, man ju labai labai reikia doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite pavyzdžių, kaip nunerti lapą (medžio)? Reikia, kad vienas galas būtų smailas, o kitas apvalus. Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Kriro turiu viena gulbes schemele man ji atrodo visai suprantama, tikiuosi pades 4u.gif

user posted image
user posted image

Panele Prym medzio lapus visai grazius teko matyti nunertus panaudojant paprsaciausia "ananaso" schema ir krasciuka apneriant. Kaip tik gaunas vienas galas smailas, kitas apvalus. Tikiuosi supratai kokia ideja as cia noriu pasiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinote sios sukneles schemute? aciu... aciuks.gif
http://show.7ya.ru/p...?...638072&ob=0
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 10, 22:30)
gal kas zinote sios sukneles schemute? aciu... aciuks.gif
http://show.7ya.ru/p...?...638072&ob=0

tame pačiame kataloge ir guli aprašymas ( <- žiūrėti nuorodą)
Atsakyti
Gal kas galetu padeti rasti sios suknutes aprasyma? rolleyes.gif
suknute
Dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 03 10, 13:23)
Kriro turiu viena gulbes schemele man ji atrodo visai suprantama, tikiuosi pades 4u.gif

user posted image
user posted image

Panele Prym medzio lapus visai grazius teko matyti nunertus panaudojant paprsaciausia "ananaso" schema ir krasciuka apneriant. Kaip tik gaunas vienas galas smailas, kitas apvalus. Tikiuosi supratai kokia ideja as cia noriu pasiulyti  mirksiukas.gif

oi . labai aciu uz gulbyte, dabar jau grizus namo nersiu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 09, 09:47)
Gal kas turite pavyzdžių, kaip nunerti lapą (medžio)? Reikia, kad vienas galas būtų smailas, o kitas apvalus. Labai lauksiu 4u.gif

Ir viens,
ir du
pats principas parodytas, jei dar reikia 4u.gif
Atsakyti