Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 23, 22:24)
Nu *****, mergos taigi galit prašyti per AŽ, kam dabar priteršt su tiek prašymų, o tuo labiau kad jau ir Susiena paprašė  4u.gif negi sunku paskaityt ir paspaust AŽ mygtuką  4u.gif

o aš tai nelabai moku prašyti per až. jei pamokytum, tai ateity tik taip ir prašyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimyte @ 2007 02 24, 14:11)
o aš tai nelabai moku prašyti per až. jei pamokytum, tai ateity tik taip ir prašyčiau 4u.gif

Pažiūrėk, norimui rašyti dalyvio apačioje, po visa jo info yra parašyta AŽ. tai tau tereikia paspausti ir parašyti žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 24, 15:26)
Pažiūrėk, norimui rašyti dalyvio apačioje, po visa jo info yra parašyta AŽ. tai tau tereikia paspausti ir parašyti žinutę  mirksiukas.gif

na aš taip keletą kartų bandžiau daryti, tačiau nesulaukiau jokio atsakymo, todėl ir pamaniau, kad nemoku ax.gif
Atsakyti
gali pabandyt man rašyt mirksiukas.gif

tereikia paspaust tą mygtuką ir parašyt, o jei neatrašo, tai jau čia ne tu kalta schmoll.gif
Atsakyti
Labas merginos. Gal galit padeti. Pamečiau schemą. unsure.gif O tiek darbo jau įdėta, negaliu pabaigti. Čia kalba eina apie žurnaliuką ,,Rankdarbių kraitelė" 2005/12 Gruodis. Balta staltiesė, iš kvadratinių gabaliukų apmegztų ir sujungtų. Pagal žurnaliuką >06 modeliukas. Žurnalą turiu, o shemą pamečiau. Jau namus 2 kartus sutvarkiau, vistiek neradau schmoll.gif . Būkit geros, padėkit ax.gif . Labai lauksiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muriele @ 2007 02 23, 14:52)
gal kas zino kur galeciau rasti nerimo zenklu paaiskinimus?kiek bandziau ieskoti nieko nerandu  blink.gif

Nerimo zenklu paaiskinimus gali rasti žurnaliuke ,,Rankdarbių kraitelė". Man rodos bet kuriam yra, per vidurį atsiversk, ten būna visi paaiškinimai.
Atsakyti
adrija parašiau až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 24 vasario 2007 - 19:37
Nezinau, ar čia dedamos servetėlių schemos, todėl jei ne, prašom nepykti ir labai nebarti ax.gif Tiesiog, gal kam pravers smile.gif Jei nelabai matysis, parašykit į AŽ, atsiųsiu įžiūrimas schemas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 25, 13:30)
Nezinau, ar čia dedamos servetėlių schemos, todėl jei ne, prašom nepykti ir labai nebarti  ax.gif Tiesiog, gal kam pravers smile.gif Jei nelabai matysis, parašykit į AŽ, atsiųsiu įžiūrimas schemas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Va, šitus ženkliukus daug kur matau...tik nežinau, kaip pamatyt, kas ten paslėpta g.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 25, 17:28)
Va, šitus ženkliukus daug kur matau...tik nežinau, kaip pamatyt, kas  ten paslėpta g.gif

Čia yra kiaulystė, su kuria susiduriu kaskart kai bandau įdėti nuotrauką į žinutę. Kai jau atsiranda tokie ženkliukai, nepasižiūrėsi, kas ten viduje. Niekaip negaliu suprasti, kodėl kai įdedu nuotrauką į žinutę, ji pabūna SM'je kokią valandą ar net dvi, o paskui va kas pasidaro... Nors aš ten, kur tas nuotraukas internete sudedu, su jomis visiškai nieko nedarau. Pabandysiu pasiaiškinti DUI srityje g.gif
Atsakyti
Šiaip tai viską labai gerai rodo g.gif
Bandyk dėti per www.photobucket.com tas tai tikrai ilgiau laiko g.gif
Atsakyti
Kipsiukei ačiū už schemą bigsmile.gif . Gavau, o patenkinta ir laiminga likau lotuliukas.gif , galėsiu pabaigti. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitė gal turite nertos vestuvinės suknelės schemų? Būčiau dėkinga jeigu įdėtumėte į forumą. Jau visur išlandžiojau ir neiko neradau tinkamo arba kitur prašo slaptažodžių...
Atsakyti