Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 09, 15:00)
Čia paprastas taip vadinamas švediškas mezgimas, kiekvienoj mezgimo knygoj jo raštas yra. Jei niekas neįkels nuorodos, tai pirmadienį galėsiu namuose nuo knygos nurašyti.

tai, kad .. hmm, čia ne švediškas, o angliškas raštas. Bent jau "Mezgimo ABC" knygoj ir daug daug nuorodų internete skelbia tą raštą kaip "anglišką". ( Čia, kad ieškančioms lengviau būtų susigaudyt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 22, 22:08)
tai, kad .. hmm, čia ne švediškas, o angliškas raštas. Bent jau "Mezgimo ABC" knygoj ir daug daug nuorodų internete skelbia tą raštą kaip "anglišką". ( Čia, kad ieškančioms lengviau būtų susigaudyt)  4u.gif

Matyt, yra keli pavadinimai.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 22, 22:24)
Atsakau už Gyvatę, kad ji neturi didesnės schemos, aš jau per AŽ prašiau  blush2.gif
Radau tą patį įkelta knitting info forume, bet ten irgi tokia pat schema  doh.gif

Gal reiktų paparašyt to žmogeliuko kur ten įkėlė tą schemą, gal turėtų didesnę, bet aš rusų nemoku  blush2.gif Gal kas galėtų pagelbėt?

as turiu didesnes schemas jei reikia galiu e-meilu atsiusti esu is rusaiciu saito prisirankiojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 02 23, 09:55)
as turiu didesnes schemas jei reikia galiu e-meilu atsiusti esu is rusaiciu saito prisirankiojus 4u.gif

Taip reikia thumbup.gif binga22@gmail.com mirksiukas.gif
ačiū yahoo.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino kur galeciau rasti nerimo zenklu paaiskinimus?kiek bandziau ieskoti nieko nerandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 02 23, 10:55)

Aha, labai reiketu thumbup.gif beproblemu50@yahoo.com. Didžiai dėkinga iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 02 23, 10:55)

Labukas Edituka, ir man schemeliu atsiusk, jei gali į cacukas@gmail.com... mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, na negi taip sunku prašyti schemų per az? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 02 23, 11:55)

Aš ir labai norėčiau, jei nesunku atsiųsk į až arba fara@bamba.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 02 23, 09:55)

Ir man jeigu gali atsiųsk aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Buk gerute, jei nesunku ir man atsiusk.
Mano el.p. saule30@one.lt
Isanksto dekoju
Atsakyti
Nu *****, mergos taigi galit prašyti per AŽ, kam dabar priteršt su tiek prašymų, o tuo labiau kad jau ir Susiena paprašė 4u.gif negi sunku paskaityt ir paspaust AŽ mygtuką 4u.gif
Atsakyti