Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

Labutis visoms - su šventėmis 4u.gif

nors forume skaitinėju jau senokai, bet parašyti išdrįsau tik dabar, kai prireikė Jūsų pagalbos blush2.gif
Gal kuri gali man padėti - labai reikia vienos bliuskutės schemos, gal kuri turit ? Tik vat gaila negaliu nuotraukytės parodyt - tai išeina, kad reikalinga dviguba pagalba ax.gif
Būčiau labai dėkinga jei kuri nors sutiktut man padėti help.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2006 12 29, 20:03)
Labutis visoms - su šventėmis  4u.gif

nors forume skaitinėju jau senokai, bet parašyti išdrįsau tik dabar, kai prireikė Jūsų pagalbos  blush2.gif 
Gal kuri gali man padėti - labai reikia vienos bliuskutės schemos, gal kuri turit ? Tik vat gaila negaliu nuotraukytės parodyt - tai išeina, kad reikalinga dviguba pagalba  ax.gif
Būčiau labai dėkinga jei kuri nors sutiktut man padėti  help.gif  aciuks.gif

atsiusk aurelijama@gmail.com
Atsakyti
sveikutes, kazkaip neseniai pamaciua jusu pasnekesius. jau seniai mezgu, tai primezgus daugybe ir galybe visko. kada nors jei gausis nufotkinsiu ir idesiu. labai grazus darbeliai visu. paziurejus net atsirado noras vel megzti, nes kai buvau nescia jis kazkur isgaraves buvo smile.gif
Atsakyti
Laba diena labai reikėtų pagalbos, visos temos neskaičiau gal jau kur apie tai šnekėjot, mezgu savo dukrytei kepuraitę bet gal kas turis schemutę kai gėlytę numegsti su vašeliu ant kepuraitės prisiūti norėčiau, iš anksto ačiū, lauksiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutkė @ 2007 01 03, 19:58)
Laba diena labai reikėtų pagalbos, visos temos neskaičiau gal jau kur apie tai šnekėjot, mezgu savo dukrytei kepuraitę bet gal kas turis schemutę kai gėlytę numegsti su  vašeliu ant kepuraitės prisiūti norėčiau, iš anksto  ačiū, lauksiu. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas turite sito rastelio schemute? buciau lb dekinga 4u.gif

user posted image

Tiesa, nebepamenu ar buvo sitos bliukutes aprasymas( gal nuotrauka buvo tai pamenu) blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 05 sausio 2007 - 12:07
Dar grozybiu 4u.gif jei matet jau tai labai atsiprasau, reiskais nepastebejau ax.gif

user posted image

Schema
Schema2
Schema3

user posted imageuser posted image

Schema

Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 01 04, 11:34)

Labai labai didelis ačiū. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 11 07, 23:11)

Sveikos! 4u.gif Man labai patiko sis modeliukas, bet kadangi nebuvo schemos tai teko paciai kurti. Ir visai nieko pavyko!!! Zinoma atrodo kitaip, bet panasiai graziai, bent man. ax.gif Tik nemoku idet niekaip nuotraukos. doh.gif
Atsakyti

Sveikos! 4u.gif Man labai patiko sis modeliukas, bet kadangi nebuvo schemos tai teko paciai kurti. Ir visai nieko pavyko!!! Zinoma atrodo kitaip, bet panasiai graziai, bent man. ax.gif Tik nemoku idet niekaip nuotraukos. doh.gif
[/quote]
Žiūrėk ,,klausimėliuose", man asta paaiškino.Gal ir tau pavyks.
Atsakyti
user posted image

O gal kas turite šito megztuko schemutę ar kažką panašaus? Bandau dėt nuotrauką, bet neįsivaizduoju, kas gausis.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
labai reikia Jūsų pagalbos. Mano dukružei siūna tautinį rūbą, o prijuostės kraštą reikės apnerti man, bet aš neturiu nei vieno lietuviško nėrinio motyvo. g.gif . Ir dar reikia nunerti kepuraitę.
Atsakyti