Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

QUOTE(zirzliuke @ 2006 10 08, 11:59)
turiu dar viena klausimeli smile.gif o tai kiekviena kvadrateli reikia nerti atskirai, o po to susiuti ? nes as jau is vis pamirsus kaip nerti reikia, tai nesistebekit, del kvailu klausimu  blush2.gif  ax.gif

Kvadratėlius patogiau sunerti , o ir žiūrisi gražiau
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif 4u.gif

Gal galite padėti suprasti šį raštą. http://photofile.ru/...31523/35414127/
http://photofile.ru/...31523/35414559/
Suprantu, kad tik stulpeliais, kad pabaigoje turi buti 108 akys, bet nesuprantu, kokioje eilėje kiek jų pridėti. Prie to kūgio dar yra kažkokie skaičiukai po tris surašyti, tai jų irgi nesuprantu.

Dėkoju už pagalbą iš anksto. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal turite kas skaru - skraisciu schemu, noreciau pamegint nusinerti ax.gif
Atsakyti
manau skraiščių temoje tikrai rasi schemučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Norėčiau paprašyti, nes niekaip negaliu rasti. Kažkada čia mačiau suknelę mergytei krikšto, tokia su lapais dideliais,nertą, bet dabar niekur neberandu sad.gif . Gal galite atsiųst nuorodą man i az būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2006 10 25, 20:56)
Sveikutės,
Norėčiau paprašyti, nes niekaip negaliu rasti. Kažkada čia mačiau suknelę mergytei krikšto, tokia su lapais dideliais,nertą, bet dabar niekur neberandu  sad.gif . Gal galite atsiųst nuorodą man i az būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

turiu tik porą pav be schemų tokių suknučių mirksiukas.gif ananaso motyvą suknutėms galim apaimti iš ananasinių servetėlių schemučių
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Niekada nesu bandžiusi nerti pagal chemas .Labai noriu pradėt paltuką pavasariui. lotuliukas.gif Tikriausiai per žiemą pavyktų nunert. g.gif
Gal žinot kokių pavyzdėlių.?
Atsakyti
QUOTE(Divena @ 2006 10 26, 18:27)
Niekada nesu bandžiusi nerti pagal chemas .Labai noriu pradėt paltuką pavasariui. lotuliukas.gif Tikriausiai per žiemą  pavyktų nunert.  g.gif

Yra atskira tema ČIA
Atsakyti
QUOTE(Divena @ 2006 10 26, 18:27)
Niekada nesu bandžiusi nerti pagal chemas .Labai noriu pradėt paltuką pavasariui. lotuliukas.gif Tikriausiai per žiemą  pavyktų nunert.  g.gif

pabandyk pasiskaityti šią temą megzti/nerti paltai
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 26, 15:16)
turiu tik porą pav be schemų tokių suknučių  mirksiukas.gif ananaso motyvą suknutėms galim apaimti iš ananasinių servetėlių schemučių
user posted image user posted image  user posted image user posted image

tos pirmos suknelės labai schemutės norėčiau wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2006 10 27, 15:08)
tos pirmos suknelės labai schemutės norėčiau wub.gif  blush2.gif

kaip rašiau jau, bet schemučių deja neturiu
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2006 10 27, 15:08)
tos pirmos suknelės labai schemutės norėčiau wub.gif  blush2.gif

man atrodo aš turiu, tai jei vis dar reikia man į až savo emaila atsiusk. beje aprašymas angliškas.
Atsakyti