Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

Susiena, clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kur rasti schemų, kaip apnerti šviestuvą? Lyg ir mačiau kažkada, o dabar nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2006 09 04, 10:20)
Gal kas žino, kur rasti schemų, kaip apnerti šviestuvą? Lyg ir mačiau kažkada, o dabar nerandu. g.gif

Pasidaityk čia, gal kas nors tiks ir patiks.
Atsakyti
Sveikos smile.gif neseniai prisijungiau prie supermamu, nors kol kas ir nesu mama (salyginai, nes turiu suniuka smile.gif ) tikiuosi su Jumis susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 09 04, 14:27)
Pasidaityk čia, gal kas nors tiks ir patiks.

Labai aciu. Radau keleta thumbup.gif . Dabar turesiu darbo...
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 08:10)
Man akyse stovi šitas modelis, tik niekaip neatsimenu, kas turi jo schemą

user posted image

Gal pas jus kurią nors nuoroda yra ar net visa schema?.. ax.gif

gal kuri nors nerete sita? as neesu niekd nerusi nieko apart visokaiusiu serveteliu, todel man butu labai nuostabu, jei kuri paaiskintu man kaip reikia daryti rankoves (ne ju rasta, bet "kirpima") ir kokie siulai tiktu? pirkau graziu nerimo siuliuku, bet man atrodo, kad jie truputi per stori... gal kuri galetu man pagalbeti bandyme nusinerti savo svajoniu megstuka? blush2.gif
Atsakyti
Pasikartosiu ir čia (gal neužrūstinsiu):

Nežinau ar kam aktualu, bet IKI prek. centre yra storų plastikinių vašelių Nr. 10 už 2,99 lt. Nežinau kiek tokie kainuoja spec. parduotuvėse, nes pas tokių nėra.
Atsakyti
zinau kad kazkur turiu schemute kaip nerti rankoviu "iskirpimus" hihihi.gif bet dabar ant greituko nerandu. bet ten nurodyta tik stulpeliais su uzmetimu tai reiketu taikyt prie sito rastuko ir trupuciuka kombinuot blush2.gif
Atsakyti
o jei rastum gal galetum ta schemute pasidalinti? o 4u.gif bandyciau prisitaikyti... smile.gif
o gal kuri nors nusinerusi jau tokia turi? labai idomu, ar atrodo realiai taip graziai kaip ir nuotraukose. ir kokia splava,jusu nuomone, labiau tinka siam megstukui? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacrimosa_: 06 rugsėjo 2006 - 19:32
siuo metu idesiu tik rankoves ta schemute apie kuria minejau
user posted image
jei dar reikes tai paziuresiu visas schemas galesiu ikelt jei reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
vaje kokia didele nuotrauka gavosi ikelt doh.gif
Atsakyti
sveikos.kur butu galima rasti nertu pirstuotu pirstinaiciu schemu?
Atsakyti
perziurek zurnaliuku tema ir visas Dupletu nuorodas, ten daznai pasitaikydavo
Atsakyti