Susiena,
Gal kas žino, kur rasti schemų, kaip apnerti šviestuvą? Lyg ir mačiau kažkada, o dabar nerandu.
QUOTE(Giedrutia @ 2006 09 04, 10:20)
Gal kas žino, kur rasti schemų, kaip apnerti šviestuvą? Lyg ir mačiau kažkada, o dabar nerandu.
Pasidaityk čia, gal kas nors tiks ir patiks.
Sveikos neseniai prisijungiau prie supermamu, nors kol kas ir nesu mama (salyginai, nes turiu suniuka ) tikiuosi su Jumis susidraugauti
QUOTE(Susiena @ 2006 09 04, 14:27)
Labai aciu. Radau keleta . Dabar turesiu darbo...
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 08:10)
Man akyse stovi šitas modelis, tik niekaip neatsimenu, kas turi jo schemą
Gal pas jus kurią nors nuoroda yra ar net visa schema?..
Gal pas jus kurią nors nuoroda yra ar net visa schema?..
gal kuri nors nerete sita? as neesu niekd nerusi nieko apart visokaiusiu serveteliu, todel man butu labai nuostabu, jei kuri paaiskintu man kaip reikia daryti rankoves (ne ju rasta, bet "kirpima") ir kokie siulai tiktu? pirkau graziu nerimo siuliuku, bet man atrodo, kad jie truputi per stori... gal kuri galetu man pagalbeti bandyme nusinerti savo svajoniu megstuka?
Pasikartosiu ir čia (gal neužrūstinsiu):
Nežinau ar kam aktualu, bet IKI prek. centre yra storų plastikinių vašelių Nr. 10 už 2,99 lt. Nežinau kiek tokie kainuoja spec. parduotuvėse, nes pas tokių nėra.
Nežinau ar kam aktualu, bet IKI prek. centre yra storų plastikinių vašelių Nr. 10 už 2,99 lt. Nežinau kiek tokie kainuoja spec. parduotuvėse, nes pas tokių nėra.
zinau kad kazkur turiu schemute kaip nerti rankoviu "iskirpimus" bet dabar ant greituko nerandu. bet ten nurodyta tik stulpeliais su uzmetimu tai reiketu taikyt prie sito rastuko ir trupuciuka kombinuot
siuo metu idesiu tik rankoves ta schemute apie kuria minejau
jei dar reikes tai paziuresiu visas schemas galesiu ikelt jei reikia
Papildyta:
vaje kokia didele nuotrauka gavosi ikelt
jei dar reikes tai paziuresiu visas schemas galesiu ikelt jei reikia
Papildyta:
vaje kokia didele nuotrauka gavosi ikelt
sveikos.kur butu galima rasti nertu pirstuotu pirstinaiciu schemu?
perziurek zurnaliuku tema ir visas Dupletu nuorodas, ten daznai pasitaikydavo