Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

Čia ir čia surinkta nemažai nėrinių su schemomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 07 26, 08:02)
Čia ir čia surinkta nemažai nėrinių su schemomis. mirksiukas.gif

Praso slaptazodzio ir nieko nerodo... verysad.gif
Atsakyti
Jau spėjo uždėti! doh.gif
Atsakyti

O tai gal kas zinot slaptazodi?
Atsakyti
Man akyse stovi šitas modelis, tik niekaip neatsimenu, kas turi jo schemą

user posted image

Gal pas jus kurią nors nuoroda yra ar net visa schema?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 11:10)

user posted image

As turiu rankoviu ir apatines dalies rasteli,o virsutini , man atrodo, nesunku bus ir paciai sugalvot.Parasyk emaila,nusiusiu.
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 10:10)

user posted image

Čia viskas, ką aš apie jį turiu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As kaip tik ipusejau sita daikciuka nert. Beje, kazurioj internetinej parduotuvej, sita palaidie kainuoja beveik 400 doleriu blink.gif
Atsakyti
vi-ka,jau mergaites ikele,tai as ir nesiusiu.
Atsakyti
sveikos

turiu labai daug graziu serveteliu, kuriose yra man nelabai iveikiamos vietos - stulpeliai "ant kojeliu" (user posted image). nelabai suprantu, kaip juos reikia nerti. gal kas zinot, kur gauti, ar turit koki gera paaiskinima, kaip ta padaryti?

pati turiu viena nuoroda rusu kalba, bet ten nepateikta schema to, kas buvo nerta, tai einu is proto del to ir nesuprantu (stulpelis ant kojeles)

arba bent gal kas nors zinot, kaip tai vadinasi anglu kalba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2006 08 10, 22:44)
sveikos

turiu labai daug graziu serveteliu, kuriose yra man nelabai iveikiamos vietos - stulpeliai "ant kojeliu" (user posted image). nelabai suprantu, kaip juos reikia nerti. gal kas zinot, kur gauti, ar turit koki gera paaiskinima, kaip ta padaryti?

pati turiu viena nuoroda rusu kalba, bet ten nepateikta schema to, kas buvo nerta, tai einu is proto del to ir nesuprantu (stulpelis ant kojeles)

arba bent gal kas nors zinot, kaip tai vadinasi anglu kalba? smile.gif

truputi permečiau tuos uzrasus, tai kaip as suprantu(ir kaip as daryčiau) - kur isplėstos kojytes i apacia o po to i virsu - pvz dviem stulpeliais, tai ant vaselio siula susukciau 2kartus, isnerciau irgi 2kartus, bet taip kad gale paliktu 2 kilpeles ant vaselio, tada ta pati pakartociau dar 2 kartus ir visus likusius sunerciau, kad beliktu 1 kilpele, tada reik daryti stulpeli i virsu paprastai... na o jei kojele viena o sakojasi i virsu, tai viska daryti atvirksčiai...
zodziu, jei ka supratai tai labai gerai... bet paaiskintio sunku, juolab,kad vaselio bei siulo po ranka neturiu, o isivaizduoju mintyse kaip tai atrodytu... nu bet tikiuos dar kas nors pades tau... ax.gif
Atsakyti