Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrinių schemos

"bazuka,2006 06 06, 12:53
Labas , jei gavai tos bliuskutės schemutę , tai gal gali ja pasidalint labai norėčiau"

"Di72,2006 06 06, 14:00
Kol kas negavau Bet labai laukiu...."

Jau ne karta buvo prasyta, kad schemu prasytumete per AZ

"kaunaitė,2006 06 14, 14:57
Labas merginos. Ieskau lovatiesiu arba apnerimo (mazdauk apie 8-10cm plocio kad butu) rastu. Gal galite padeti. Labai nudziugintumet."

"auroryte,2006 06 17, 16:38
Laba diena mergaites. Gal as cia ne i tema, bet man labai reikia kokios paprastai nuneriamos bliuskutes su petneselemis vasarai. As esu visai neigudusi mezgeja, moku tik su vaseliu siek tiek nerti. arba gal galit parasyti,kokia nuoroda, kur tokios bliuskutes schemos ieskoti?"

"Aurum,2006 06 18, 18:55
Laba diena norejau paprasyti gal kas zinot kokiu schemu serveteliu nerimui?
buciau dekinga jei parasytumet"

"haidi,2006 06 29, 22:02
Gera diena mezgėjos as ieškau nertos skybėlaitės mergaitei, gal patarsit kur ją rasti?"

"liniokas,2006 07 01, 08:25user posted image
Nesuprantu
Fleur N.3- ką toj schemoj reiškia ta kilputė 2-oje eilėje?
Fleur N.4 - 2-oje eilėje kur sukryžiuoti tie du "pagaliukai", tai čia kas?
Liksiu dėkinga už pagalbą "

"saldainia,2006 07 02, 07:05
Kai aš šios kalbos nesuprantu ta iir padėti negaliu"

"soliux,2006 07 02, 09:11
vat ir as pradejau nerti, bet taip pat nesuprantu siu niuansu ir dar: kaip neriama 5 gelyte????"

"liniokas,2006 07 03, 08:13
5 gėlytė- viena iš normaliausių schemų tam aprašyme.Ten tris eiles neri žemais stulpeliais, paskui darai kilputes iš 7 pynelės akių, o paskutinėj eilėj, tas kilputes apneri stulpeliais su vienu užmetimu
Aš nebesigilinau paskui į tuos aprašymus Koks skirtumas kokią gėlukę nusinersi? Susiradau kažkurioj temoj kitokių gėlukių schemų ir galiu pasakyti, kad labai gerai jos tam nertinyje žiūrisi
Va tik galvoju, kaip man pavyks iš to gėlių kratinio išgaut megztuko formą"

"dovesa,2006 07 04, 13:06
Turiu gausybe lininiu siulu, gal kas turit sijono kokia schema????
Buciau labai dekinga "

"Ligičiukas,2006 07 04, 15:20
O kokio tu nori? Plataus ? Siauro? Ilgo? trumpo?"

"cacukas,2006 07 04, 19:08
Galima ir aš isiterpsiu, gerai būtų ir man sijonukas, tai geriausiai platėjančio jei turit schemelę, tai gal įmestumėte..."

"SandraB,2006 07 05, 09:21
as irgi noriu i sandritaavs@gmail.com "

"Sraigyte,2006 07 05, 13:35
Sveikutes!
Arteja dukrytes krikstynos, labai noreciau nunerti/numegzti kokia grazia suknyte, nu, bet nieko doro nerandu... please... gal turit kokiu ideju???? Buciau labai dekinga "

"ramintas,2006 07 06, 12:45
Atsiprašau už konkurentų propagavimą , bet pati imesti nuotraukų nemoku, tad tindirindi puslapio forume yra skyreliai krikštynų suknytem ir vaikiškiems drabužiams, tikrai ką nors rasi"
aciu, net nebuvau girdejus apie toki puslapi... Labai dekinga"

Sita tema skirta tik schemoms, o ne komentarams. Yra tema Nerimas , tai ten galite aiskintis, kaip ka nerti, dalintis patirtimi. Mergaites nesiusklinkim temu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariasim: 09 liepos 2006 - 17:05
Mes ir nesiusklinam, tiesiog benrdaujam tam juk ir forumas biggrin.gif
Atsakyti
O jeigu perskaičius bent pirmą žinutę????????
QUOTE(Aga @ 2005 08 01, 17:06)
Prašyčiau čia dėti tik schemas, o komentuoti atskiroje temoje

TIK SCHEMOS. O temų bendravimui prikurta pilnai, manau rasit kur pakalbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Užkliuvau kaip akmuo ant tako ohmy.gif ar jūs nuo karščio tokios piktos ? su tokiais komentarais dar daugiau vietos užimat huh.gif
Atsakyti
pas mane beje ne karsta biggrin.gif ir as nepykta, bet man visiskai neidomu skaityti du puslapius, kur tik atsiusk man ta ir ana...
Atsakyti
jej norit kurio nors dajktelio schemos parasykite man jo numeriuka ir as galesiu idet schema.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
FUNGA man asmeniškai tai labai norėtųsi gauti apvaliu staltiesi schemas, bet manau, kad jei tau nesunku tai gali sudėti visas schemutes. Juk tam si tema ir yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2006 07 22, 12:42)
FUNGA man asmeniškai tai labai norėtųsi gauti apvaliu staltiesi schemas, bet manau, kad jei tau nesunku tai gali sudėti visas schemutes. Juk tam si tema ir yra 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kuriu staltiesiu?
Atsakyti
QUOTE(Funga @ 2006 07 22, 16:32)
o kuriu staltiesiu?

O kur tie numeriukai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites, schemu prasymai ir aiskinimasis per AZ, sita tema tik schemoms, be jokiu komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariasim: 22 liepos 2006 - 18:21
QUOTE(Mariasim @ 2006 07 22, 19:20)
mergaites, schemu  prasymai ir aiskinimasis per AZ, sita tema tik schemoms, be jokiu komentaru

Bet juk ir tavo komentaras vieta užima tongue.gif tongue.gif tongue.gif
O kodėl tu man į až neparašei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 24 liepos 2006 - 12:35
sakau wisoms kad numeriukaj yra juodi prie kiekwieno dajkto
Atsakyti