Kai aš šios kalbos nesuprantu ta iir padėti negaliu
QUOTE(liniokas @ 2006 07 01, 09:25)
Nesuprantu
Fleur N.3- ką toj schemoj reiškia ta kilputė 2-oje eilėje?
Fleur N.4 - 2-oje eilėje kur sukryžiuoti tie du "pagaliukai", tai čia kas?
Liksiu dėkinga už pagalbą
vat ir as pradejau nerti, bet taip pat nesuprantu siu niuansu
ir dar: kaip neriama 5 gelyte????
QUOTE(soliux @ 2006 07 02, 09:11)
vat ir as pradejau nerti, bet taip pat nesuprantu siu niuansu
5 gėlytė- viena iš normaliausių schemų tam aprašyme.Ten tris eiles neri žemais stulpeliais, paskui darai kilputes iš 7 pynelės akių, o paskutinėj eilėj, tas kilputes apneri stulpeliais su vienu užmetimu
Aš nebesigilinau paskui į tuos aprašymus Koks skirtumas kokią gėlukę nusinersi? Susiradau kažkurioj temoj kitokių gėlukių schemų ir galiu pasakyti, kad labai gerai jos tam nertinyje žiūrisi
Va tik galvoju, kaip man pavyks iš to gėlių kratinio išgaut megztuko formą
Turiu gausybe lininiu siulu, gal kas turit sijono kokia schema????
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
QUOTE(dovesa @ 2006 07 04, 14:06)
Turiu gausybe lininiu siulu, gal kas turit sijono kokia schema????
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
O kokio tu nori? Plataus ? Siauro? Ilgo? trumpo?
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 07 04, 16:20)
Galima ir aš isiterpsiu, gerai būtų ir man sijonukas, tai geriausiai platėjančio jei turit schemelę, tai gal įmestumėte...
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 07 04, 16:20)
Iki keliu platejancio
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 05 31, 21:53)
Turiu tiuti tą shemą tik nemoku įdėti.
as irgi noriu i sandritaavs@gmail.com
Sveikutes!
Arteja dukrytes krikstynos, labai noreciau nunerti/numegzti kokia grazia suknyte, nu, bet nieko doro nerandu... please... gal turit kokiu ideju???? Buciau labai dekinga
Arteja dukrytes krikstynos, labai noreciau nunerti/numegzti kokia grazia suknyte, nu, bet nieko doro nerandu... please... gal turit kokiu ideju???? Buciau labai dekinga
QUOTE(Sraigyte @ 2006 07 05, 14:35)
Sveikutes!
Atsiprašau už konkurentų propagavimą , bet pati imesti nuotraukų nemoku, tad tindirindi puslapio forume yra skyreliai krikštynų suknytem ir vaikiškiems drabužiams, tikrai ką nors rasi
QUOTE(ramintas @ 2006 07 06, 14:45)
Atsiprašau už konkurentų propagavimą , bet pati imesti nuotraukų nemoku, tad tindirindi puslapio forume yra skyreliai krikštynų suknytem ir vaikiškiems drabužiams, tikrai ką nors rasi
aciu, net nebuvau girdejus apie toki puslapi... Labai dekinga
QUOTE(cacukas @ 2006 07 04, 20:08)
Galima ir aš isiterpsiu, gerai būtų ir man sijonukas, tai geriausiai platėjančio jei turit schemelę, tai gal įmestumėte...
Nepyk,bet nemoku įdėti schemų.Parašyk savo až.