QUOTE(georgiana @ 2010 12 26, 11:35)
na gal pasidalinsite patarimais, kaip sekesi kepti antis as dariau labai paprastai su prieskoniais visitienos, piliau balzamiko acta, druska, medus ir laikiau pora valandu, po to kepiau rankoveje, tad nusivyliau nes deja gavosi kieta, manau kad antele pagyvenusi pasitaike, tad sekanti karta bandysiu vis tik kokias 3 dienas pamarinuoti rugstesnese apelsinu sultyse, gal tuomet pavyks
as ja prieskonuota laikiau beveik 2 paras, ir kepiau beveik 2,5 valandas,(valanda 180, o paskui 250l, nes pamirsau pakelti temperatura ) folija uzdengtoje bletoje, aplink buvo bulvytes sudetos ir dar 200ml vandens ipyliau, mano gavosi kieta, ir mes nemanome, kad ji turejo buti sena, vadinasi, kitam kartui, teks kazkoki tai marinata merkti, kad butu minkstesne.
i vidu kisau obuoliu antaniniu...