Įkraunama...
Įkraunama...

Antis

paberkit dar perliukų lb reikia biggrin.gif
Atsakyti
prasau gal kas turit recepta kaip issikepti pekino anti? niekaip nerandu tokio recepto... aciu
Atsakyti
g.gif kazi kodel mums antyte gavosi kietoka?? pamarinavus 2 dienas kepiau rankoveje. Lietuviska, is ukininko... ar jos tokios buna, ar kazko nedadariau???
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 12 25, 19:49)
g.gif  kazi kodel mums antyte gavosi kietoka??  pamarinavus 2 dienas kepiau rankoveje. Lietuviska, is ukininko... ar jos tokios buna, ar kazko nedadariau???

koks jusu marinatas buvo?vakar irgi kepiau,marinavau viena diena,kepiau rankovej,pirkau saldyta maximoj(lyg ir lietuviska),gavosi minksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 26, 13:05)
koks jusu marinatas buvo?vakar irgi kepiau,marinavau viena diena,kepiau rankovej,pirkau saldyta maximoj(lyg ir lietuviska),gavosi minksta  g.gif

Tokią kaip tik nusipirkau - Naujiems žadu kept. Noriu marinuot obuolių sultyse, ištrynus prieskoniais. Kažin tiks? g.gif Kepant prikišiu obuolių ir džiovintų slyvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 12 25, 19:49)
g.gif  kazi kodel mums antyte gavosi kietoka??  pamarinavus 2 dienas kepiau rankoveje. Lietuviska, is ukininko... ar jos tokios buna, ar kazko nedadariau???

Mums gavosi nekieta- marinatas labai paprastas, bet tikrai pasiteisino- tiesiog apelsinu sultys smile.gif .Iskepus nesijaute apelsinu skonio, taciau minkstumas (na, koks jau gali buti anties- ne vistiena juk ) ir skonis buvo puikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2009 12 29, 12:40)
Tokią kaip tik nusipirkau - Naujiems žadu kept. Noriu marinuot obuolių sultyse, ištrynus prieskoniais. Kažin tiks?  g.gif Kepant prikišiu obuolių ir džiovintų slyvų  ax.gif

nezinau del obuoliu sulciu blush2.gif marinavau paprastai labai,daug cesnako,druska,pipirai,zoleles.vidu kimsau obuoliais,pirkau maximoj "bogatyr" obuolius(labai rugstus) ir irgi dz.slyvom
Diva:) o prieskoniu jokiu nedejot,tik apelsinu sultyse marinavot? g.gif
Atsakyti
man iškilo klausimėlis, kiek maždaug reiktų ryžių prikimšti žąsiai? g.gif ir prikimšus reiktų užsiūti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 29, 17:45)
Diva:) o  prieskoniu jokiu nedejot,tik apelsinu sultyse marinavot? g.gif

Galimi du variantai- galima istrinti druska, pipirais, cesnakeliu, kitais naudojamais prieskoniais ir palaikyti apie pora valandu, tada uzpilti apelsinu sultimis ir marinuoti 2 dienas.O galima is kart uzpilti apelsinu sultimis- ir marinuojasi taip 2 dienas, o pries kepant tiesiog itrinti prieskoniu.Ir taip, ir taip gaunasi gerai.

QUOTE(tinuska87 @ 2009 12 29, 20:46)
man iškilo klausimėlis, kiek maždaug reiktų ryžių prikimšti žąsiai?  g.gif ir prikimšus reiktų užsiūti ar ne?  blush2.gif

Kemsam visa pilna pilva,kiek telpa ir uzsiuvam - kazkada bandziau su smeigtukais, tai nea, geriau uzsiuti ir ramu.O kaip su ryziais darot? Mes i ryzius pjaustom dziovintas slyvas, uogu jei yra saldytu kokiu imetam... Beja, siemet pirma karta ragavau anti su slyvu uogiene! Ne su brukniu, ne su spanguoliu, o slyvu- nu labai skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 gruodžio 2009 - 12:33
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 30, 13:31)

Kemsam visa pilna pilva,kiek telpa ir uzsiuvam - kazkada bandziau su smeigtukais, tai nea, geriau uzsiuti ir ramu.O kaip su ryziais darot? Mes i ryzius pjaustom dziovintas slyvas, uogu jei yra saldytu kokiu imetam... Beja, siemet pirma karta ragavau anti su slyvu uogiene! Ne su brukniu, ne su spanguoliu, o slyvu- nu labai skanu.

Aš ryžius apverdu dedu truputi druskos džiovintu pjaustytu slyvų ir nepagailiu džiovintu spanguolių thumbup.gif
Atsakyti
Aš antį kepu nemarinuotą, tik įtrinu druska ir kvepiančiais pipirais. Pipirus perku nemaltus, o prieš pat įtrinant susmulkinu. Pipirų dedu nemažai - tokia net spalva gaunasi ax.gif O vidų prikemšu obuoliais, kuriuos perpjaunu per puse, išimu sėklalizdžius ir vietoj jų įdedu šaukštelį cukraus. Tada antį dengiu balta šlapia drobele ir po ja kepu vis ištraukdama ir aplaistydama. Prieš pabaigą nuimu medžiagą ir apskrudinu. Paprastai būna labai labai skanu mirksiukas.gif Valgom su bruknių-kriaušių nesaldžia uogiene ir keptais obuoliais.
Dėl anties kietumo tai manau, kad jei marinuota ir ilgai kepta antis kieta, ji tiesiog galėjo būti gerai pagyvenusi antis biggrin.gif Ta prasme ne jaunas paukštis mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti