Aš antį kepu dažnai ,nes kaimukas kartais atsiunčia humanitarinę pagalbą
Man skaniausia antis yra su medum .Nebijokit ,ji tikrai nebus saldi.
Paimu medaus keletą šaukštų ,įvairių prieskonių:česnakų ,paukštienos ,druskos ir pan.Tada gerai antį ta keisto skonio mase įtrinu ir palieku kokiai valandai.Kepu dažniausiai folijoj apie 2 val.,bet tai priklauso nuo anties dydžio.Baigiant kept ,išsuku iš folijos ,kad skaniai apkeptų odelė.Visuomet kartu kepu ir obuoių ,bet jais nekemšu.Tiesiog iškepu kaip atskirą ppatiekalą ,tik dažnai nenusaugau ir man jie pabliūkšta.
Kartais į antį ar vištą sudedu tokį įdarą:paimu nevirtų ryžių,įtarkuoju morką ir sumaišau su majonezu.Kepant tie ryžiai išbrinksta ir visai tinka prie mėsos.
Skanaus.
Be to ,kepiau taip ,kaip siūlė Elena -su salierais ir prieskoniais -visai nieko.