Oi supratau, atai galvoju kurių galų tą antį pūsti reikia nežinojau tiesiog apie tokį gaminimo būdą. O parduotuvėj mačiau pardavinėjamas pekino antis tai ir pamaniau, gal jos kokios kitokios pripučiamos
QUOTE(powerpuff @ 2013 12 17, 12:25)
Man skaniausia antis įtrinta pipirais, česnaku, druska, medum ir į vidų raugintų kopūstų ir obuolių prigrūsta Man net ne pati antis o tie kopūstai išsitroškinę anties riebaluose skaniausi
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta
Sudomino. Gal galit smulkiau, kaip ruosiat tuos kopustus su obuoliais, obuolius pjaustot ar tarkuojat ir t.t. Ir dar idomu kiek laiko ir kokioje temperaturoje kepate? Dar nekepiau nei karto anties, tai viskas domina
QUOTE(mot99 @ 2008 12 15, 12:24)
Is visu receptu sukurpiau viena ir pirma karta gyvenime kepiau anti - nu dieviskai skani buvo...
Pirmiausia nupesiojau likusius padaigus . tada susimaisiau 2 saukstelius druskos, 4 cukraus, 1,5 saukstelio baltuju pipiru, ziupsneli kmynu ir truputi muskato. Istryniau anti ir uzspaudziau dvieju citrinu sultis. Pamarinavau dvi paras.
Kopustus istroskinau su dziovintais antaniniais obuoliais ir cukrum. Tada idariau anti, uzspaudziau dantu krapstukais, i skarda ir pakepiau. 1 valanda 200 C temperaturoje pridengus folija be ventiliatoriaus, tada sudejau nuplautas ir paprieskoniuotas bulves bei netilpusius kopustus ( sie buvo ZYMIAI skanesni uz tuos anties viduje) ir dar 1,5 val 190 C su ventiliatorium daugiafunkciniu rezimu.
griuk negyvas kaip skanu....
Pirmiausia nupesiojau likusius padaigus . tada susimaisiau 2 saukstelius druskos, 4 cukraus, 1,5 saukstelio baltuju pipiru, ziupsneli kmynu ir truputi muskato. Istryniau anti ir uzspaudziau dvieju citrinu sultis. Pamarinavau dvi paras.
Kopustus istroskinau su dziovintais antaniniais obuoliais ir cukrum. Tada idariau anti, uzspaudziau dantu krapstukais, i skarda ir pakepiau. 1 valanda 200 C temperaturoje pridengus folija be ventiliatoriaus, tada sudejau nuplautas ir paprieskoniuotas bulves bei netilpusius kopustus ( sie buvo ZYMIAI skanesni uz tuos anties viduje) ir dar 1,5 val 190 C su ventiliatorium daugiafunkciniu rezimu.
griuk negyvas kaip skanu....
Šiemt kepiau antį pirmą kartą pagal šį receptą su kopūstais, gavosi super skani antytė, tik aš kepiau trumpiau su folija 1 val., o be 40 min. per akis, antytė iškepė ir apskrudo užtektinai, čia matyt ir nuo dydžio priklauso. Rekomenduoju
o as, tiek anti, tiek vistiena, marinuoju taip (viska dedu "is akies", nes skirtingu dydziu mesa buna) : garstycios (tinka bet kokios - tiek grudeliais, tiek paprastos. kartais pamaisau keliu rusiu), sojos keli saukstai, cukraus (rekomenduojamas rudasis), aliejaus, daug cesnaku, druskos, pipiru. tokiu misiniu aptepu mesa, ir marinuoju. anti galima ir kelias paras.
o i vidu tradiciskai - obuolys, dziovintos slyvos, abrikosai.
o i vidu tradiciskai - obuolys, dziovintos slyvos, abrikosai.
QUOTE(madi @ 2013 12 27, 15:12)
Šiemt kepiau antį pirmą kartą pagal šį receptą su kopūstais, gavosi super skani antytė, tik aš kepiau trumpiau su folija 1 val., o be 40 min. per akis, antytė iškepė ir apskrudo užtektinai, čia matyt ir nuo dydžio priklauso. Rekomenduoju
o česnakų nereik -aš jau iergi užmarinavau,tai dar spėčiau ir česnakų pridėt
QUOTE(Naminė @ 2013 12 30, 21:59)
o česnakų nereik -aš jau iergi užmarinavau,tai dar spėčiau ir česnakų pridėt
Aš tai česnakus visur dedu marinuojant mėsą, man jie niekur nemaišo
Maxėj buvo antims akcija - kaip tik laiku. Gal kas turi naujų receptų?
Gal kuri superšeimininkė patars - ar galiu antį sugrūst į rankovę ir kept nejudinant??? Reikalas tas, kad per velykas palikčiau taip suruoštą antelę kept, kol mes būsim bažnyčioj - prižiūrėtojas toks nelabai šeimyniškas - bijau, kad per sudėtinga būtų jam vykdyt nurodymus: prižiūrėk, nuimk foliją, sumažink ugnį ir laiks nuo laiko palaistyk...
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 04 01, 19:34)
Gal kuri superšeimininkė patars - ar galiu antį sugrūst į rankovę ir kept nejudinant??? Reikalas tas, kad per velykas palikčiau taip suruoštą antelę kept, kol mes būsim bažnyčioj - prižiūrėtojas toks nelabai šeimyniškas - bijau, kad per sudėtinga būtų jam vykdyt nurodymus: prižiūrėk, nuimk foliją, sumažink ugnį ir laiks nuo laiko palaistyk...
o aš jos nejudinu nei rankovėje, nei folga užklojus
as visad kepu rankoveje, tik taip ji gal greiciau iskepa
QUOTE(b.kite @ 2015 04 02, 08:29)
as visad kepu rankoveje, tik taip ji gal greiciau iskepa
Rankovėje tikrai viskas greičiau iškepa, tad kepimo laiką reikia tikrai sumažinti