Įkraunama...
Įkraunama...

Antis

Per naujaką kepiau - pritryniau visokiais prieskoniais, palaikiau per naktį, vieną prikimšau ryžiai+morkos+prieskoniai, kitą kinietiškų šaldytų daržovių+prieskoniai. Gavosi labai skaniai net pati buvau nustebus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,keliam tema,ar kas esat pirke dideliuose prekybos centruose anti,maciau rimi,pekino antis,dar nuolaida,kazin kaip jos,noreciau kaledom iskepti g.gif lauksiu pasisakymu,aciu wub.gif
ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrumelis79 @ 2013 12 13, 12:51)
sveikutes,keliam tema,ar kas esat pirke dideliuose prekybos centruose anti,maciau rimi,pekino antis,dar nuolaida,kazin kaip jos,noreciau kaledom iskepti g.gif  lauksiu pasisakymu,aciu wub.gif
ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu wub.gif  thumbup.gif

As visada perku prekybos centruose, ir siom Kaledom nusipirkau is Maximos Lietuviska anti uzauginta ukininku, uzpraeitais metais marinavau anti sampane, o praeitais itryniau cesnaku,kmynais,medumi gavosi labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 12 13, 14:34)
As visada perku prekybos centruose, ir siom Kaledom nusipirkau is Maximos Lietuviska anti uzauginta ukininku, uzpraeitais metais marinavau anti sampane, o praeitais itryniau cesnaku,kmynais,medumi gavosi labai  skaniai  thumbup.gif

sampane? kaip idomu,tai tik sampane,ar ir prieskoniu dedat,kiek laiko marinuojat g.gif o kaip kepat,paparastai,nededat ijokias rankoves,ifolijes nevyniojat g.gif ar nebuna sausa,kieta g.gif labai sito bijausi,pirma kart ruosiuosi anti kept,nes jau ta vistiena atsibodo,o kalakuto mb nevalgo ax.gif tai ikalbejau isbandyt anti g.gif
Atsakyti
Ruošiuos kept antį kalėdoms.Mandrų receptų nenoriu,nes kepsiu įtrintą druska, česnaku,kmynais ir pipirais.Dar receptuose radau kad sumaišyt medų su citrinos sultimis g.gif čia gal ,kad minkštesnė mėsa būtų unsure.gif tai va ir šitą pabandyčiau,jei kas pakomentuos.Labiausia domina kaip kept-rankovėj,folijoj,kiek laiko?Įvidų noriu dėt obuolius,bet gundausi ryžius.Kažin juos reik atskirai prieskoniuot ar nuo anties užteks? ar nebus žiauriai riebūs?nes kai kur rekomenduojama riebalus nupilti unsure.gif

Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai išsikept 4u.gif
Atsakyti
As irgi zadu pirma karta kepti anti ax.gif
ieskau paprasto priimtino receptuko, nes kimsti dziovintais vaisiais, apelsinais man schmoll.gif nemegstu taip. O marinuosiu manau druskyte, pipirais, cesnakais ir knynais. kepsiu gal rankoveje, paskui paskrudinsiu smile.gif gal bus valgoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 12 14, 12:43)
Ruošiuos kept antį kalėdoms.Mandrų receptų nenoriu,nes kepsiu įtrintą druska, česnaku,kmynais ir pipirais.Dar receptuose radau kad sumaišyt medų su citrinos sultimis g.gif čia gal ,kad minkštesnė mėsa būtų unsure.gif tai va ir šitą pabandyčiau,jei kas pakomentuos.Labiausia domina kaip kept-rankovėj,folijoj,kiek laiko?Įvidų  noriu dėt obuolius,bet gundausi ryžius.Kažin juos reik atskirai prieskoniuot ar nuo anties užteks? ar nebus žiauriai riebūs?nes kai kur rekomenduojama riebalus nupilti unsure.gif

Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai  išsikept 4u.gif


Aš darsu tsip : medus, ispausta citrina ir sojos adazas. Dar čili pipiriuko ipjaustau trupti kartais.
Atsakyti
Man skaniausia antis įtrinta pipirais, česnaku, druska, medum ir į vidų raugintų kopūstų ir obuolių prigrūsta thumbup.gif Man net ne pati antis o tie kopūstai išsitroškinę anties riebaluose skaniausi bigsmile.gif
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 12 16, 23:26)
Aš darsu tsip : medus, ispausta citrina ir sojos adazas. Dar čili pipiriuko ipjaustau trupti kartais.

o kokį skonį duoda sojos padažas g.gif kažkada nusipirkau buteliuką to rudo skysčio, pauosčiau ir nesinorėjo jo naudot,paskui išmetėm,nes išėjo iš galiojimo termino.Man rodos ten visiška chemija unsure.gif

Gal kas dar ką parekomenduos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2013 12 17, 11:25)
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta  lotuliukas.gif

Gal galit paaiškinti - šitos dalies nesuprantu ,kam ją reikia pūsti ir ką tas pripūtimas duoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karosė: 18 gruodžio 2013 - 16:17
Su raugintais kopūstais dar nebandžiau, įdomiai skamba, o svarbiausia, kad juos kaip garnyra patiekti galima.

O kam ta pompa Pekino ančiai?
Atsakyti
Galit ir vištą su raugintais kopūstais įdarytą pabandyt išsikept, antis aišku skaniau, bet višta irgi labai neblogai, o ir garnyras puikus, o dar orkaitėj paskrudę bulvytės ir obuoliai.. essen.gif
Apie Pekino antį-turėjau miny paruošimo būdą, o ne veislę. Receptų čia temoj mačiau buvo, o ir internetas pilnas tai nerašysiu gal. Čia ta, kur su blyneliais ir hoisin padažu valgosi. Ją reikia per kaklą po oda pripūsti, kad oda atsiskirtų nuo mėsos, tada skūrytė traški gaunasi ir poodiniai taukai nubėga. Internete siūlo burna pūst per kaklą, bet man kažkaip fe, tai atradau, kad užkišus už odos pompos adatą labai puikiai prisipučia biggrin.gif Galvoju gal kam pravers patarimas.
Atsakyti