QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 22:30)
O mes nusprendėm, kad nuo Jacobs kavos rėmuo ėda, t.y. kelia rūgštingumą, tai jau senai nebeperkam nei namie, nei darbe 

QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 20:30)
O mes nusprendėm, kad nuo Jacobs kavos rėmuo ėda, t.y. kelia rūgštingumą, tai jau senai nebeperkam nei namie, nei darbe 

Jacobsas - viena iš mano nemėgstamiausių kavų

QUOTE(Sophi @ 2009 02 13, 20:06)
Brangesnė, bet santykinai gerėlesnės kokybės prekės - bent jau man susidarė toks įspūdis

Bet jei aš Rimi perku tą patį, kaip ir Maximoje, tai tikriausiai kokybė nesiskiria? T.y., tą pačią duoną, tą patį lietuvišką jogurtą, tuos pačius sūrelius... Tai jau geriau už tai sumokėsiu keliolika centų mažiau

Toliau ieškau geros kainos optikose. Kol kas apsistojau ties trimis variantais:
- www.optometrija.lt
- Optika Senoji pelėda
- Na, ir prie darbo ką tik atsidarė nauja optika, kur visą vasarį rėmeliams 30% nuolaida ir akinių dėklas nemokamai, bet plastikiniai stiklai - nuo 40 Lt.
Nu jau jo, labai Jacobs ruksti sukelia, ir tas kvapas man per aitrus, o mano vyrui tai labai ji patinka.

Aš irgi turiu Jacobs, bet pati namie kavos negeriu - čia tik svečiams. Draugė geria, tai gal nieko...
Darbe net nežinau kokią pas mus į kavos automatą pila, kai aš ne mėgėja, tai man jos visos vienodos, išgeriu ryte puoduką su pienu tik tam, kad spaudimą kilstelėčiau.

Darbe net nežinau kokią pas mus į kavos automatą pila, kai aš ne mėgėja, tai man jos visos vienodos, išgeriu ryte puoduką su pienu tik tam, kad spaudimą kilstelėčiau.
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 12, 18:43)
pastebejau, kad ejimas i svecius,gimtadienius kainuoja nemazai
Kaip sitoje vietoje taupote (vaises, dovanos)?
Ytariu kad sitoje vietoje yra kiaura vieta musu seimos biudzete
, reikia skubiai taisyti 

Kaip sitoje vietoje taupote (vaises, dovanos)?

Ytariu kad sitoje vietoje yra kiaura vieta musu seimos biudzete

QUOTE(bjaurybe @ 2009 02 12, 19:26)
Atėjo šiandien už butą lapukai. Už 60 kv. šildymas 360 lt + gyvatė 40 lt,su visomis komunalinėmis išlaidomis lapukas gavosi 550 lt,o kur dar elektra,dujo,vanduo,telefonai,netas
........Išeina ,kad gauni ir sumoki savo minimumą,eini į darbą už butą tik kad susimokėt 

tai man už 54 kv tokia sąskaita atėjo

QUOTE(Pause @ 2009 02 12, 20:39)
dėkui

QUOTE(Miaška @ 2009 02 12, 22:59)
Aš seniau irgi pirkaliodavau tai šį, tai tą iš spaudos, dabar liko Tiesa, dar nusiperku ir kokį kryžiažodžių žurnaliuką, išsiunčiu išsprendusi - kartą net pinigų laimėjau

pas mane taip pat nustojau pirkti, visus beveik žurnalus nes visuose rašo viena per ta pati vaikiškus irgi nustojau pirkti nes vėlgi vienas per ta pati

QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 13:22)
Gal pigiau tose mažose parduotuvėlese, bet savitarna daug patogiau, gali bent galiojimo datą pasižiūrėti, o čia ką paduoda, tą ir kraunies, nėra kada perdaug žvalgytis, eilė laukia..
o aš mažose kaip ir pradėjau bijoti pirkti nes buvau nusipirku "geos" kokybės

man irgi rėmuo ėda nuo jacobs nebegaliu jos gerti

QUOTE(dowiliuke @ 2009 02 13, 21:10)
Apie 20 sav.
Nekyla man rūkštis nuo jos. Žinoma labiau patinka brangesnės , bet ja geriu tada kai gaunu tpsakant ''pakišą''.
As tai kazkoki ryti Maximoj uztikau jacobs kavos 1kg+saldainiu dezute kainavo tik 12lt
anksciau 25lt

Merginos, norėjau paklausti kaip taupot renginiams? Ar einat į spektaklius, koncertus? Ar perkat pigiausius bilietus? Ar niekur neinat?
Toks klausimas iškilo, nes dukra labai nori eiti į vieną renginį. Kai pradėjo pardavineti bilietus nepirkau, nes kaina didele net ir pigiausių bilietų, nesamonė tiek mokėti... Dabar graužia sąžinė, bet nuomonė ta pati... Nors norisi ir kad, avis liktų sveika, ir vilkas sotus
Kažin, gal prieš pat renginį parduoda bilietus pigiau, pvz. tie kurie nusipirko ir negali eiti... kita vertus, jei negali eiti, tai negalės atvažiuot prieš renginį bilietų parduoti...
Merginos, pasidalinkit mintimis
Toks klausimas iškilo, nes dukra labai nori eiti į vieną renginį. Kai pradėjo pardavineti bilietus nepirkau, nes kaina didele net ir pigiausių bilietų, nesamonė tiek mokėti... Dabar graužia sąžinė, bet nuomonė ta pati... Nors norisi ir kad, avis liktų sveika, ir vilkas sotus

Kažin, gal prieš pat renginį parduoda bilietus pigiau, pvz. tie kurie nusipirko ir negali eiti... kita vertus, jei negali eiti, tai negalės atvažiuot prieš renginį bilietų parduoti...

Merginos, pasidalinkit mintimis

Prieš renginį gal ir negalės atvažiuoti, bet galės pasiūlyti internete, verta panaršyti po skelbimų puslapius