Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPYMO YPATUMAI, 4 tema

QUOTE(lindra123 @ 2009 02 13, 12:50)
Rimi irgi buna geru akciju, bet pastebejau vilniuje ir kaune skiriasi. kazkaip vilniuje daugiau tu akciju. na as bent jau pastebejus

Bet Rimi iš esmės yra brangi parduotuvė. Labai retai į ją užeinu, nors ir pakeliui.
Atsakyti
Gal pigiau tose mažose parduotuvėlese, bet savitarna daug patogiau, gali bent galiojimo datą pasižiūrėti, o čia ką paduoda, tą ir kraunies, nėra kada perdaug žvalgytis, eilė laukia..
O kuriose parduotuvėse mažesnės kainos?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 13, 13:10)
Bet Rimi iš esmės yra brangi parduotuvė. Labai retai į ją užeinu, nors ir pakeliui.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 13:22)
Gal pigiau tose mažose parduotuvėlese, bet savitarna daug patogiau, gali bent galiojimo datą pasižiūrėti, o čia ką paduoda, tą ir kraunies, nėra kada perdaug žvalgytis, eilė laukia..
O kuriose parduotuvėse mažesnės kainos?

Mažose brangiau ax.gif
Man skirtosi taip : Norfa- Maxima-IKI- RIMI Bet jos tarpusavyje irgi skiriasi, nes mažesnėse brangiau nei HYPER, tik IKI tokio skirtumo nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 09:43)
O aš specialiai nulėkiau po darbo į IKI to akcijinio aliejaus Natura, bet figuški, tuščią lentyną radau  unsure.gif , tyčia skelbiasi, vistiek žino, kad tuščiomis pirkėjai neišeis, tipo kiekis ribotas, nieks negali prisikabinti..

Nu žinokit man iki prie namų, tai aš dažnai dažnai apsipirkinėju joje. Nu neseku aš labai ten tų akcijų, bet jei pamatau reikalingą daiktą ir dar akcijinį - tai perku. Del dešrelių ir aliejaus - taai ir vakar buvo ir šiandien yra g.gif Čia "Minsko" IKI

O aš šiandien vėl begau į parduotuvę ir nusipirkau kelis produktus mad.gif nežinau kaip reikia viską taip susiplanuoti. Šiaip visko pilna, bet kai pradedu ką daryti - pritrūkstu kokio šūdniekio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 09:43)
O aš specialiai nulėkiau po darbo į IKI to akcijinio aliejaus Natura, bet figuški, tuščią lentyną radau  unsure.gif , tyčia skelbiasi, vistiek žino, kad tuščiomis pirkėjai neišeis, tipo kiekis ribotas, nieks negali prisikabinti..

as ka tik is IKI (zemynos g.) tai aliejaus natura, ten kur visi aliejai stovi tai akcijinio nebuvo, bet pries mesas, pilna ju lentyna buvo, bet kilmes salis Rusija ir girdejau kad jo kokybe prastesne
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 13, 14:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mažose brangiau  ax.gif
Man skirtosi taip : Norfa- Maxima-IKI- RIMI  Bet jos tarpusavyje irgi skiriasi, nes mažesnėse brangiau nei HYPER, tik IKI tokio skirtumo nepastebėjau  unsure.gif

Nu neinau... šiaip esu pastebėjusi, kad kai kurie produktai, kuriuos dažnai perku Ukmergės g. Maximoje yra pigesni nei Akropolio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Tula~ @ 2009 02 13, 15:50)
Nu neinau... šiaip esu pastebėjusi, kad kai kurie produktai, kuriuos dažnai perku Ukmergės g. Maximoje yra pigesni nei Akropolio  unsure.gif

tiesa drinks_cheers.gif Akropolyje viskas brangiau (įskaitant ir didžiąją dalį kitų parduotuvių)
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 13, 12:24)
IKI cia nuolat taip buna su gerom akcijinem prekem, gali nors ir 9 val ryte nueiti, vistiek nieko negausi, ne karta pasitvirtino, nes padeda matyt ten kelias prekes uz ta kaina ir viskas ir niekad nepapildo, tipo baigesi prekes- baigesi ir akcija. Maximoj bent jau papildo, jei jau kazkokia akcija skelbia.
Ziauriai nusivylusi esu IKI tinklu  schmoll.gif  geriau einu i girstupio turgeli apsipirkti, o ne i IKI  cool.gif

aš norėčiau irgi apie IKI papasakoti esu dirbusi IKI parduotuvėje tai mano nuomonė tokia:jie užsakinėja prekes atveža. ir sudeda tas kas atvežta buvo bet buna dažnai taip kad vėluoja prekių atvežimas ir tada akcijinių produktų nėra. dar būna kad darbuotojai net nesusimasto kad akcijai reikia užsakyti daugiau prekių ir pan. dar buna ir bazė uždėjusi limita kiek prekių galima už-sakyti akcijai ir dažnai tas kiekis buna labai mažas. o tokio dalyko kaip kaupimo sandėlyje beveik nėra nes visų IkI sandėliai nėra dideli (ten laikomos tik tos prekės kurios yra šiandien atvežtos ir dar nėra iškrautos i lentynas) taip kad dažnai pardavėjos net neturi kuom papildyti lentynų. (gerai kad aš ten nebedirbu)

mano šiandienos išlaidos 0,00lt bet vyras dar vaikui mišinuko parveš ir prie mano išlaidų prisirašys 25,99lt
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 13, 17:05)
tiesa  drinks_cheers.gif  Akropolyje viskas brangiau (įskaitant ir didžiąją dalį kitų parduotuvių)

ane? blink.gif
O aš važiuoju ten apsipirkt doh.gif Visada buvau įsitikinusi, kad visose pvz maximose kainos yra vienodos doh.gif O kuri maxima pigiausia? maxima bazė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 13, 13:10)

Brangesnė, bet santykinai gerėlesnės kokybės prekės - bent jau man susidarė toks įspūdis ax.gif

QUOTE(Will @ 2009 02 13, 17:05)
tiesa  drinks_cheers.gif  Akropolyje viskas brangiau (įskaitant ir didžiąją dalį kitų parduotuvių)

Ir "Europos" Maxima brangesnė.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 13, 10:43)

Aš IKi nusipirkau kavos popigiai Jacobs, pas mumis tai be kavos nei dienos , tai paėmiau 10 pakių. smile.gif
O šildymas (nerandu lapuko) bet labai daug. jei neklystu apie 320 lt, už 47 m2. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 02 13, 20:08)
Aš IKi nusipirkau kavos popigiai Jacobs, pas mumis tai be kavos nei dienos , tai paėmiau  10  pakių. smile.gif

Ir kiek laiko tų 10 pakių užteks? ax.gif
Atsakyti