Ne į temą, bet pasidalysiu patirtim. Iš taupymo ir patriotinių paskatų esu linkusi pirkti lietuviškas prekes. Nusiperku "Vilniaus duonos" Sumuštinių duonos ir netyčia randu užrašą "Kilmės šalis - Estija"

Tikrai ne. Šiandien Rimi vartau sufasuotą Rimi ceche šviežią mėsą, o ten kilmės šalis - Vokietija. Va taip
Šiaip jau nemažai prekių veža iš ES tik su lietuviškomis etiketėmis.

QUOTE(Sophi @ 2009 02 12, 23:06)
Ne į temą, bet pasidalysiu patirtim. Iš taupymo ir patriotinių paskatų esu linkusi pirkti lietuviškas prekes. Nusiperku "Vilniaus duonos" Sumuštinių duonos ir netyčia randu užrašą "Kilmės šalis - Estija" 

Vau. Einu paskaityt, kas ant maniškės rašoma.
Aš valgau "Gardėsio" penkiagrūdę, tai rašo, kad kepta Kaune

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 23:15)
Tikrai ne. Šiandien Rimi vartau sufasuotą Rimi ceche šviežią mėsą, o ten kilmės šalis - Vokietija. Va taip
Šiaip jau nemažai prekių veža iš ES tik su lietuviškomis etiketėmis.

Sutinku, kad vartotojas turi žiūrėti, ką perka, bet kai po Lietuvos gamintojo etikete slepiasi velniai žino kas, tai keistoka

QUOTE(Sophi @ 2009 02 12, 23:27)
Sutinku, kad vartotojas turi žiūrėti, ką perka, bet kai po Lietuvos gamintojo etikete slepiasi velniai žino kas, tai keistoka 

Dabar teks atidžiau pavartyti ir tas prekes, kurias visada laikiau lietuviškomis...

QUOTE(sause @ 2009 02 12, 19:22)
Ai, dar prisiiniau gal kam bus naudinga - šiandien pasinaudojau akcija IKI tarybinės pieniškos dešrelės 3.99 Lt.
O aš specialiai nulėkiau po darbo į IKI to akcijinio aliejaus Natura, bet figuški, tuščią lentyną radau

[quote=rosee,2009 02 13, 10:43]
O aš specialiai nulėkiau po darbo į IKI to akcijinio aliejaus Natura, bet figuški, tuščią lentyną radau
, tyčia skelbiasi, vistiek žino, kad tuščiomis pirkėjai neišeis, tipo kiekis ribotas, nieks negali prisikabinti..
[/quo
IKI cia nuolat taip buna su gerom akcijinem prekem, gali nors ir 9 val ryte nueiti, vistiek nieko negausi, ne karta pasitvirtino, nes padeda matyt ten kelias prekes uz ta kaina ir viskas ir niekad nepapildo, tipo baigesi prekes- baigesi ir akcija. Maximoj bent jau papildo, jei jau kazkokia akcija skelbia.
Ziauriai nusivylusi esu IKI tinklu
geriau einu i girstupio turgeli apsipirkti, o ne i IKI

[/quo
IKI cia nuolat taip buna su gerom akcijinem prekem, gali nors ir 9 val ryte nueiti, vistiek nieko negausi, ne karta pasitvirtino, nes padeda matyt ten kelias prekes uz ta kaina ir viskas ir niekad nepapildo, tipo baigesi prekes- baigesi ir akcija. Maximoj bent jau papildo, jei jau kazkokia akcija skelbia.

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 13, 13:24)
Maximoj bent jau papildo, jei jau kazkokia akcija skelbia.
Nesakyčiau taip, čia gal irgi kaip kur, maximoj man taip su reikalingom akcijinėm prekėm buvo ne kartą, nors pirmą akcijos dieną nueini, jau nebūna, ir kitą dieną nepapildyta, ir trečią... O dar kai kartą per garsiakalbį paskelbė, kad pirkit tą prekę, kurios jau nežinia kiek ieškojau, tai visai susinervinau

Čia jau taip pasitaiko su gerais pasiūlymais

QUOTE(bjaurybe @ 2009 02 12, 19:26)
Atėjo šiandien už butą lapukai. Už 60 kv. šildymas 360 lt + gyvatė 40 lt,su visomis komunalinėmis išlaidomis lapukas gavosi 550 lt,o kur dar elektra,dujo,vanduo,telefonai,netas
........Išeina ,kad gauni ir sumoki savo minimumą,eini į darbą už butą tik kad susimokėt 

QUOTE(Pause @ 2009 02 12, 20:39)
O sakykit, kas prenumeruojate ar Lietuvos ryte kažko daugiau prirašo nei www.lrytas.lt? 

Taip, juk ir žurnalai yra

QUOTE(Sophi @ 2009 02 12, 23:06)

Pas mus nenumatytos išlaidos- pradėjo pelyti rudenį pirktas drėkintuvas

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 13, 11:24)

QUOTE(Ledas @ 2009 02 13, 13:46)
Rimi irgi buna geru akciju, bet pastebejau vilniuje ir kaune skiriasi. kazkaip vilniuje daugiau tu akciju. na as bent jau pastebejus