Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPYMO YPATUMAI, 4 tema

Jeigu ieskate gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,butinai tai perskaityk, nes naudinga.Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima.Tai pakeite mano gyvenima.As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,tai turetu buti eilinis budas apmauti,bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma.
Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.Ir atspekit kas...
Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.Per pora savaiciu susikaupe apie 1000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.Po pusantro men turetu buti apie 7000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.
O prasidejo tik nuo 12lt.Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,per daug nesistengdami.
Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu. Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta.
Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…
Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba.
Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.
Yra trys paprasti zingsniai:
1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.
2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa
tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai
legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate

1. LT217044000017612013

2. LT547400012388523830

3. LT667044000124641003

4. LT807044000046640917

5. LT557044000687619501

6. LT607044000709613870

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri,
perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu,
o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko
saskaitos numeri.
3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja,
Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose,
skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si
straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu.
Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus.
Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!
Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. Laikas pinigai.
O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o
tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.
Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas),
tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje.
Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu
su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako
tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita
Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje
ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200
pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje)
Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2
pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt.
toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti.
Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu.
siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus.
Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia
prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote.
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau dideja. Sekmes
Atsakyti
ir labai reikia atsargiai stebėt kokią sumą muša (nors ne visada tai pavyksta,nes skubi susidėt pirkinius),buvo man čia toks įvykis ir ne vienas blink.gif prie dešrelių buvo akcija,ir tik 3 pakuotės likę,nu galvoju,gal skanios ir taip pigiai (2,99lt) sakau,reik jamt kokias 2 pakuotes smile.gif ir tik grįžus namo permečiau čekį,ogi mano "pigiosios" dešrelės kainavo 6,69lt ,dar dvi pirkau beveik 14lt. ohmy.gif sad.gif tai va smagiai ir tapau alia "akcijos" auka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2009 02 12, 13:16)
Jeigu ieskate gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,butinai tai perskaityk, nes naudinga.Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima.Tai pakeite  mano gyvenima.As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,kuriame sakoma, kad  galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,tai turetu buti eilinis budas apmauti,bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma.

Ir dar rašo ne naujokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 02 12, 13:14)
Vakar irgi žiūrėjau laidą ir daug minčių atėjo, kaip galėtume per mėnesį sutaupyti pakankamai didelę sumą...

Pasidalink mintimis mirksiukas.gif

QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 13:19)
ir labai reikia atsargiai stebėt kokią sumą muša ...

aha, būtina stebėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 14:19)
ir labai reikia atsargiai stebėt kokią sumą muša (nors ne visada tai pavyksta,nes skubi susidėt pirkinius),buvo man čia toks įvykis ir ne vienas  blink.gif  prie dešrelių buvo akcija,ir tik 3 pakuotės likę,nu galvoju,gal skanios ir taip pigiai (2,99lt) sakau,reik jamt kokias 2 pakuotes  smile.gif  ir tik grįžus namo permečiau čekį,ogi mano "pigiosios" dešrelės kainavo 6,69lt ,dar dvi pirkau beveik 14lt.  ohmy.gif  sad.gif  tai va smagiai ir tapau alia "akcijos" auka  doh.gif

man maximoj buvo pries pusmeti koki- prezervatyvai tipo 2 dezutes uz vienos kaina ax.gif tai ka, pasiemem mes iskart 6 dezutes blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir dardaug visko pirkom, kad galutine ssuma buvo apie 200 ax.gif ir as kaip nujausdama pasiemusi ceki, eidama link isejimo ji pasinagrinejau- ogi ziuriu, kad as uz tuos prezervatyvus pilnom kainom mokejau blink.gif taigi nuejau i informacija teisybes ieskot, tai gavau dar 6 dezutes thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif nuo tada visalaik jei nespeju ziuret, kiek imusa, tai jau atsiskaicius, paeinu tokiau ir ceki perziuriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2009 02 12, 14:24)

tai jau uzsipirkot thumbup.gif lotuliukas.gif
o as siandien taip norejau skanesio, taip norejau, bet nejau i parduotuve, p pietu kolege atnese lotuliukas.gif nu ir gerai, paskutiniu metu tik as nesdavau, laikas ir jai ax.gif
zodziu, sutaupiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2009 02 12, 13:22)
Ir dar rašo ne naujokas  doh.gif

įmerkė uodegą, ir jau dabar reik "dirbt" kad turėtų "gerai apmokamą darbą' Įtariu permetus visas žinutes - 98% sudarytų tokia pati žinutė doh.gif

Antra diena nebuvau parduotuvėj... Jaučiu tuoj "lomės" prasidės. gal iki šeštadienio kažkaip iškęsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(MonikisSs @ 2009 02 12, 13:24)
man maximoj buvo pries pusmeti koki- prezervatyvai tipo 2 dezutes uz vienos kaina ax.gif  tai ka, pasiemem mes iskart 6 dezutes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ir dardaug visko pirkom, kad galutine ssuma buvo apie 200 ax.gif  ir as kaip nujausdama pasiemusi ceki, eidama link isejimo ji pasinagrinejau- ogi ziuriu, kad as uz tuos prezervatyvus pilnom kainom mokejau  blink.gif  taigi nuejau i informacija teisybes ieskot, tai gavau dar 6 dezutes  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nuo tada visalaik jei nespeju ziuret, kiek imusa, tai jau atsiskaicius, paeinu tokiau ir ceki perziuriu...  ax.gif

Antro vaiko užrašą papildyk "negreit" laugh.gif
Kai perki už didelę sumą, labai reik žiūrėt, nes jei vienas, tai nespėji ir dėt į krepšį ir į kasą žiūrėt... doh.gif

Man IKi buvo įmušę 2 krepšelius vietoj vieno.. nuėjau gal po 3 dienų, nes vis neužtaikydavau ant tos pardavėjos.. sakau.. 2 įmušėt vietoj vieno.. sako netyčia kartais doh.gif ir grąžino kapeikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 13:19)
  sad.gif  tai va smagiai ir tapau alia "akcijos" auka  doh.gif

reikia labai žiūrėt į prekę ir kainą - kartais lyg specialiai prie vienos kainos sudedamos kitos prekės - jei nepažiūri, gali nusipirkti ne duoną už 1.99, o kitokią "prabangią" duoną už 4lt ax.gif

kitas atvejis - pirko vyras skalbimo miltelių maišą - parnešus paaiškėjo, kad sumokėjo už du - nuskanavo du kartus tą patį unsure.gif nebėjo keisti (seniai tas buvo)

ir dar vienas atvejis - mano brolis atvažiavo iš kito miesto pas mus į svečius, buvo nuolaidų savaitė, tai prisipirko visko ir tik grįžę pastebėjo, kad už 4 dubenėlius sumokėjko kaip už 4 pakuotes tų dubenėlių blink.gif davosi, kad 1 kainavo 28lt doh.gif už gerų dviejų savaičių nuvažiavom pas juos, paėmėm tuos dubenėlius, nuvežėm ir gražinom. kadangi mums 24 dubenėlių (4x6) nereikėjo - grąžino pinigus ax.gif

žodžiu - reikia žiūrėti, o jei ką - netingėti ieškoti teisybės cool.gif
Atsakyti
Nusprendėme vaikus lepinti saldainiais tik savaitgaliais (nebus pirkinėjimų šokoladukas vienam, o dėžutė saldainių kitam, o mažajai - žaisliukas, nes saldainių dar negalima) 4u.gif .
Jogurtai bus perkami tik didelėse pakuotėse taip sutaupysime už tarą mokamus pinigus).
Visada peržvelgiu akcijas Maximoj ir Norfoj ir planuoju į priekį negendančių produktų atsargas (miltai, makaronai, aliejus). Tą jau jau vykdome kokį pusmetį (galiu jau net matematinę priklausomybę paskaičiuoti blush2.gif , kada vėl gali planuoti akcijas).
Drabužius ir avalynę perku internetu (mano skaičiavimu pigiau).
Maisto racione atsirado žymiai daugiau daržovių, troškinių (daržovės pirktos pas ūkininkus).
Neperku vaikams jokių sulčių - geria tik spaustas šviežias namuose (sugalvojam morkas + kopūstą, obuolį ar apelsiną ir t.t.) Galima gėrima pasigaminti iš namuose pačios paruoštų uogienių.
Tai tiek.....kiek šiuo metu prisimenu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 12, 13:08)
Griztant prie laidos "Kur dingsta pinigai" tai man labai patiko tas greitasis apsipirkimas per 15 min, nes tikrai kuo ilgiau vaikstai tarp lentynu, tuo daugiau visko prisisudeliauji biggrin.gif
Taip pat pakarykstes laidos ikvepta prisimaisiau bliuda mielines teslos, kepsiu siandien po darbo pusryciams bandeles  cool.gif

QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 13:09)
"Atsikrausčiau" ir aš į jūsų temelę  unsure.gif  bandysiu taupyt...

Šaunuolės, tikrai nors pabandyti verta mirksiukas.gif
Aš lb daug info randu Delfi, per google ir suprantama SM, bet vistiek Deko žurnalą užsisakiau, nors, kai pagalvoju, ten nieko perdaug ir nebūna, perverčiu ir numetu. Kitais metais nesisakysiu, geriau tuos pinigus būčiau paskyrusi knygoms.
Na tos 15 min apsipirkimo tai tikrai suintrigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 12:38)
O kam jūs perkate tuos žurnalus?  rolleyes.gif Čia žinokit kaip liga, pripratimas. Pabandykit nors vieną mėnesį jų nepirkti, pamatysit, kad nič nieko neprarasti ax.gif Jei bus žurnalų trūkumas, tai juos prie progos galima nemokamai paskaityti, kol tarkim plaukus tvarkotės.

Perku, nes tas žurnalas man naudingas yra. Kol to žurnalo rinkoje nebuvo, stengiausi domėtis savarankiškai tuo, kad domina, bet tai atimdavo nemažai laiko. Deja, bet kirpyklose ir grožio salonuose neteko būtent to žurnalo skaityti... Ir nesilankau kirpykloje kas mėnesį, kad galėčiau apžvelgti leidinius.
QUOTE(SilRa @ 2009 02 12, 13:46)
reikia labai žiūrėt į prekę ir kainą - kartais lyg specialiai prie vienos kainos sudedamos kitos prekės - jei nepažiūri, gali nusipirkti ne duoną už 1.99, o kitokią "prabangią" duoną už 4lt ax.gif

Dėl duonos tai mes perkame tokią, kurios kg kaina apie 10lt. Kitokia duona man neskani. Aš asmeniškai nemanau, kad pirkti skanią ir gerą duoną yra prabanga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 11, 17:30)
Čia daugumai aktuali tema, aš pati, kai gavau šį mėnesį algą, tai swoon.gif, o kai pasirodys neužilgo mokesčiai už buto patarnavimus, tai aplamai wacko.gif
Na man netinka įprasti meniu, nes įpratau derinti maistą ir niekaip neišeina gryžti prie seno..
Taupyti maisto sąskaita, nlb protinga išeitis. O vaikams ten kokius sūrelius riboti ir pnš., tai aplamai sudaro slogų įspūdį, juk vaikystė turi būti pati pačiausia, pati gražiausia, ką vaikas prisimins, kad mama taupė, gailėjo, o nei karas, nei maras..
Taigi, ieškokim kitų taupymo būdų ir resursų  mirksiukas.gif

Kažkodėl priminė posakį "sunki vaikystė- mediniai žaislai, dešra su spirgučiais" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 12 vasario 2009 - 14:25