Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių išmatavimai

Vakar nusipirkau metra, pagaliau, ir skubu pranesti savo gabaritus:
Papiukai: 97
Lemuo: 78
Pilvelis: 95
Uzpakaliukas: 104!

O dar tik 15 sav ir 3 dienos!
Ugis: 180 cm, svoris dabar 72 kg! AS DRAMBLYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!!!!!
Atsakyti
Oi, Akva, tu turbut dramblio nemacius wub.gif Palukek kol as tavo 15 sav pasivysiu, manau galesi uz manes pasislepti jei tokiais tempais pusiuos laugh.gif laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 04 08, 11:00)
Vakar nusipirkau metra, pagaliau, ir skubu pranesti savo gabaritus:
Papiukai: 97
Lemuo: 78
Pilvelis: 95
Uzpakaliukas: 104!

O dar tik 15 sav ir 3 dienos!
Ugis: 180 cm, svoris dabar 72 kg! AS DRAMBLYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!!!!!

O as begemotas laugh.gif
Atsakyti
sveikutės nestuke.gif ,
pagaliau ir aš išsimatavau wink.gif : ūgis 163cm; svoris beveik 57kg(pradžioj svėriau 48), krūtinė 97cm, buvęs liemuo 93cm, klubai 93cm.Mums 34 savaitės. tai va kaip aš atrodau wink.gif
Atsakyti
renatama, o dieve,kokia tu coliuke blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
renatama,tu turbut leliuka ne pilve augini, o kurnors atskirai,kokioje tasyteje biggrin.gif smagu lauktis ir nebut sumeskejusiai...pavydziu smile.gif
Atsakyti
nu as dar savaitele palauksiu ir vel savo ismieras jums parasysiu biggrin.gif paziuresim kiek per menesi issiputem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (renatama @ 2004 04 09, 08:35)
sveikutės nestuke.gif ,
pagaliau ir aš išsimatavau wink.gif : ūgis 163cm; svoris beveik 57kg(pradžioj svėriau 48), krūtinė 97cm, buvęs liemuo 93cm, klubai 93cm.Mums 34 savaitės. tai va kaip aš atrodau wink.gif

Aha tikra coliuke clap.gif
Atsakyti
QUOTE (renatama @ 2004 04 09, 07:35)
sveikutės nestuke.gif ,

oje ohmy.gif tu gi uz mano krutines pasislept tilptum rolleyes.gif Manoji padidejo dviem dydziais ir dabar teko pirkti E dydzio palapine. blink.gif Ir manau kad dar ko gero cia ne galas. Nieko, nunesiojus galesiu par bulviakasi vietoj maisu panaudot laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif čia su tais išmatavimais tai fan. gulėjau ligoninėj ir viena vakarą bobikėm protelis aptemo biggrin.gif nulėkėm pas sesutes ir metro paprašėm, tai jos hole išvirto nuo juoko, pasakėm, jog vestuvinę suknutę dvynukų besilaukiančiai palatos draugei siūsim (vakar gimė du velykiniai berniukai). Tai ėmėm ir išsimatavom: man ryt 37savaitės, pilvukas 1 m.
papukai 1.10 cm.
subinytė 1.10 cm.
Atsakyti
O aš radau savo paskutiniuosius išmatavimus porą dienų iki gimdymo, t.y. beveik 41 sav.:
pilvūzas 96 cm.
krūtinė 98 cm
užpakaliokas 99 cm.
svėriau 68,5 kg (prieš nėštumą 59 kg.) smile.gif Et, geri laikai buvo....
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 04 12, 15:36)
O aš radau savo paskutiniuosius išmatavimus porą dienų iki gimdymo, t.y. beveik 41 sav.:
pilvūzas 96 cm.
krūtinė 98 cm
užpakaliokas 99 cm.
svėriau 68,5 kg (prieš nėštumą 59 kg.) smile.gif Et, geri laikai buvo....

kaip cia net metro niekur nevirsijai? rolleyes.gif
Atsakyti