Įkraunama...
Įkraunama...

Futbolo treniruotės vaikams

QUOTE(Artiukas @ 2009 10 05, 08:46)
Sweikinu, kad nori vaikuti i futbola leisti, kap bebutu ir ka visos mamos besakytu tikrai ne per anksti, kitose salyse butent nuo tokiu metu ir leidzia, galima ir veliau, bet po to vaikui atejus i jau pramokusiu vaiku grupe, gali praeiti jam entuziazmas, nes bus sunkiau. Treniruotes maziukam buna tik du, gal kartais tris kartus per savaite, tikrai ne per daug. Kaune dabar neseniai 5-6 metu grupe surinkes yra treneris Arturas Rzevskis, jo tel. neturiu, jie treniruojasi manieze, salygos labai geros, bet paskambink futbolo mokyklos direktoriui Laimiui Bickauskui tel. 865221255. Dar gali pasiziureti www.ftgolas.lt cia tikrai labai geri treneriai, bet nezinau ar surinke tokia grupe turi. Sekmes!

Lankom mes pas treneri Artūrą , vaikui labai patinka šis treneris, ir galiu pasakyti treneris tikrai moka užsiimti su vaikais. Treniruotės vyksta 2 kartus i savaitę. Kol aš suradau šį trenerį tai gal kokiekm 4 perskambinau, bet visi tikrai maloniai patarė ir nukreipė ten kur rinko komanda tokio amžiaus kaip maniškis.
Atsakyti
QUOTE(ručikas @ 2009 10 09, 13:50)
Lankom mes pas treneri Artūrą , vaikui labai patinka šis treneris, ir galiu pasakyti treneris tikrai moka užsiimti su vaikais. Treniruotės vyksta 2 kartus i savaitę. Kol aš suradau šį trenerį tai gal kokiekm 4 perskambinau, bet visi tikrai maloniai patarė ir nukreipė ten kur rinko komanda tokio amžiaus kaip maniškis.

naujiena: www.ftgolas.lt formuoja visiskai nauja 5-6 metu berniuku grupe, ka jei domina pasiziurekite svetaineje kontaktus ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 04, 19:36)
Mano vyras labai nori leisti sūnų į futbolą, o aš nelabai (man kažkodėl atrodo, kad tame sporte daug traumų galima gaut

man ir nepatinka futbolas del tos pacios priezasties....bet sunui labai patinka sia sporo saka, tiesiog kiekviena karta laukia nesulaukia, kada gi kita treniruote. Tai nusileidau....tegul zaidzia
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2009 09 09, 14:51)
Štai ką sužinojau - treneris Gaigalas priiminės 2003 m. gim. berniukus spalio pradžioje, kai jau treniruotės vyks salėje, su tokiais mažiais sakė po stadioną nelaksto  tongue.gif Tada sakė ir pasiskambinti. Gal bus prisijungiančių?  ax.gif

ar jau kas nors lankėt? smile.gif pasidalinkit patirtim wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu užrašyti sūnų į Ateities futbolo m-klą Vilniuje (1999 m gimimo), tik niekaip nesuprantu kur vyksta treniruotės. Jų tinklapį adresas nurodytas Liepkalnio g., bet paskaičius temą matau, kad Sportimos manieže. Norėčiau sužinoti gal kurios sūnus lanko šį klubą ir turit kokių atsiliepimų ir koks mokestis Ateities klube.
Dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniki: 28 sausio 2010 - 14:05
Žiemą Sportimos manieže vyksta bent 6-8 klubų treniruotės. Šiaip ten prie durų yra net grafikai surašyti ir jei domina, būtent ten reikia važiuoti, galite net pažiūrėti kaip treniruotės vyksta, trenerius pakalbinti.
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniki @ 2010 01 28, 01:04)
Sveikos, noriu užrašyti sūnų į Ateities futbolo m-klą Vilniuje (1999 m gimimo), tik niekaip nesuprantu kur vyksta treniruotės. Jų tinklapį adresas nurodytas Liepkalnio g., bet paskaičius temą matau, kad Sportimos manieže. Norėčiau sužinoti gal kurios sūnus lanko šį klubą ir turit kokių atsiliepimų ir koks mokestis Ateities klube.
Dėkui

Sveika, maniskis lanko FA "Zalgirietis" (www.zalgirietis.lt), kiek girdejau, ne vienas atejo is "Ateities", priezasciu nezinau. O mes mokame 100lt.
Atsakyti
QUOTE(jurapetra @ 2010 01 28, 16:05)
Sveika, maniskis lanko FA "Zalgirietis"  (www.zalgirietis.lt), kiek girdejau, ne vienas atejo is "Ateities", priezasciu nezinau. O mes mokame 100lt.

Ydomu, smile.gif , o Ateities klube man sakė kainuoja 140 lt.
Atsakyti
Manau, kad geriausiai Jums butu ateiti pvz. treciadieni 14val. i Sportimos manieza, tuo laiku vyksta treniruotes visu mokykleliu, tada pastebekite treneriu darba ir issirinksite tikrai g.gif (mano sunaus apranga zaliai-geltoni) clap.gif
Atsakyti
Mes Vilniaus futbolo mokyklos klube (lyg ir taip vadinasi) už 2k./sav. mokame 50 Lt, kaip pradžiai - pats tas. Treniruotės vyksta I, V nuo 14val. Sportimoj.
Atsakyti
Mes lankom www.Rotalis.lt tai labai patinka , geras treneris tikrai vertas demesio ,zmogus su siela ir labai moka uzimt vaikus Arturas Laktionkinas .lankom grupe 2001-2003 yra vaikuchu ir jaunesniu .Trenerotes vyksta karolineskese Kachialavo A. J. Povilaičio g. 1/12 mokykloje antradieni 17.30-18.45 Ketvirtadieni 18-19 gimnastika ,sestadieni 11-12, Mokam per menesi 140.lt
Atsakyti