Įkraunama...
Įkraunama...

Futbolo treniruotės vaikams

QUOTE(cola @ 2009 08 24, 15:31)
Klausykit, o kokiom mazdaug kainom futbolas?
Kiek girdejau Zalgiry 150 lt/men  g.gif

sunus (jam 5 metai) eina i FK " GRANITAS" ( http://www.fkgranitas.lt/ ) tai kol kas mokam 50 Lt/ men
Atsakyti
O kauniečių vaikai jokių futbolo terniruočių nelanko? verysad.gif
Yač domina 5-mečiai
Atsakyti
Mes mokam po 100Lt smile.gif
Atsakyti
Mano vyras labai nori leisti sūnų į futbolą, o aš nelabai (man kažkodėl atrodo, kad tame sporte daug traumų galima gaut). Vaikui 5 metai, tai gerai, kad čia įlindau ir sužinojau, kad berniukus pagrinde priima nuo 7-8 metų. Porą metų bus ramu dėl futbolo dabar lankom kitą sportą.
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 09 18, 12:02)
O kauniečių vaikai jokių futbolo terniruočių nelanko?  verysad.gif
Yač domina 5-mečiai

Sweikinu, kad nori vaikuti i futbola leisti, kap bebutu ir ka visos mamos besakytu tikrai ne per anksti, kitose salyse butent nuo tokiu metu ir leidzia, galima ir veliau, bet po to vaikui atejus i jau pramokusiu vaiku grupe, gali praeiti jam entuziazmas, nes bus sunkiau. Treniruotes maziukam buna tik du, gal kartais tris kartus per savaite, tikrai ne per daug. Kaune dabar neseniai 5-6 metu grupe surinkes yra treneris Arturas Rzevskis, jo tel. neturiu, jie treniruojasi manieze, salygos labai geros, bet paskambink futbolo mokyklos direktoriui Laimiui Bickauskui tel. 865221255. Dar gali pasiziureti www.ftgolas.lt cia tikrai labai geri treneriai, bet nezinau ar surinke tokia grupe turi. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Artiukas @ 2009 10 05, 08:46)
Sweikinu, kad nori vaikuti i futbola leisti, kap bebutu ir ka visos mamos besakytu tikrai ne per anksti, kitose salyse butent nuo tokiu metu ir leidzia, galima ir veliau, bet po to vaikui atejus i jau pramokusiu vaiku grupe, gali praeiti jam entuziazmas, nes bus sunkiau. Treniruotes maziukam buna tik du, gal kartais tris kartus per savaite, tikrai ne per daug. Kaune dabar neseniai 5-6 metu grupe surinkes yra treneris Arturas Rzevskis, jo tel. neturiu, jie treniruojasi manieze, salygos labai geros, bet paskambink futbolo mokyklos direktoriui Laimiui Bickauskui tel. 865221255. Dar gali pasiziureti www.ftgolas.lt cia tikrai labai geri treneriai, bet nezinau ar surinke tokia grupe turi. Sekmes!

Skambinausi bendru telefonu, tai labai skeptiškai nuteikė.
Sako, kam jus problemos per anksti?
Šidelei bus per didelis krūvis
Atsakyti
Sutinku, aš taip pat tokios nuomonės, kad tikrai ne peranksti. Manau joks treneris tokiu maziuku nevercia pernelyg persitempti. Laksto kiek gali, labiau zaidimu formoje, tik tiek, kad pradeda supazindinti - kaip spirti kamuoli, kaip susistabdyti, pratina prie komandines dvasios smile.gif Aisku, jeigu pats vaikas nori to futbolo...
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 10 05, 13:48)
Skambinausi bendru telefonu, tai labai skeptiškai nuteikė.
Sako, kam jus problemos per anksti?
Šidelei bus per didelis krūvis

Nusisneka tas veikejas kuris rageli pakele, tokiems vaikams jokiu kruviu neduoda, pagal nauja metodika aplamai iki 13 metu nerekomenduotini sunkesni fiziniai pratimai del greicio, vikrumo ir t.t.Viena mama nuvede saviski 6 metu i treniruote, truputi palanke, paskui sako, per anksti. Dabar jam 9m. Nuvede dabar vel. Tai dabar vaikas jau nenori,nes sako: mane su tais nemokanciais treniruoja:) O i ta grupe kur pradejo nepaeme.Vat tokia istorija:)Suradau tau tel. Arturas Rzevskis tel.861105873
Atsakyti
QUOTE(Artiukas @ 2009 10 06, 10:30)
Nusisneka tas veikejas kuris rageli pakele, tokiems vaikams jokiu kruviu neduoda, pagal nauja metodika aplamai iki 13 metu nerekomenduotini sunkesni fiziniai pratimai del greicio, vikrumo ir t.t.Viena mama nuvede saviski 6 metu i treniruote, truputi palanke, paskui sako, per anksti. Dabar jam 9m. Nuvede dabar vel. Tai dabar vaikas jau nenori,nes sako: mane su tais nemokanciais treniruoja:) O i ta grupe kur pradejo nepaeme.Vat tokia istorija:)Suradau tau tel. Arturas Rzevskis tel.861105873

Ačiū labai.
Pasiskambinsim, nuvažiuosim bent pasižiūrėt, susipažint. thumbup.gif
Man jau rudenį buto sienų gaila, nes spardo kamuolį visur kur gali ir negali 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvom trenerotei www.Rotalis.lt pirma karta uz menesi 120lt .trenerotes viksta antradienis 17.30 ketvirtadienis speciali gimnastika 19.00 sestadieni 10.30 .Viksta trenerotes 42 mokykloje.Kachalovo
Atsakyti
QUOTE(cheburaska7 @ 2009 10 07, 11:47)
Vakar buvom trenerotei www.Rotalis.lt pirma karta uz menesi  120lt .trenerotes viksta antradienis 17.30 ketvirtadienis speciali gimnastika 19.00 sestadieni 10.30 .Viksta trenerotes 42 mokykloje.Kachalovo

o kur ta mokykla yra g.gif
Atsakyti
A. J. Povilaičio g. 1/12 ,Karolineskes
Atsakyti