Įkraunama...
Įkraunama...

Futbolo treniruotės vaikams

QUOTE(neringyte @ 2009 08 07, 06:13)
čia tik mano nuomonė, bet....tokio amžiaus kaip 14metų vaikai jau turi pasiekimų futbole ir dauguma jau būna nužiūrėti rimtesnių komandų trenerių...kai kurie jau nuo 16 metų pradeda žaist su rinktinės komandom 17 būna paiimti net į užsienio klubus...nu čia tik kaip sakiau mano nuomonė, nes maniškis futbolistas tai kasdien susiduriu su futbolu mirksiukas.gif

Man tik del vaiko uzimtumo beja jis niekuo lb nesiskiria futbole nuo savo bendraamziu nes turi reakcija futbolo suvokima tikrai moka visokiu "fintu" Ronaldo ar dar kažkokiu na labai nesigilinau man tik reikia zinot kur priimtu ji jis galetu nu eit i apziuras ir man atrodo priimtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 09 05, 12:44)
Ačiū, reiks pabandyti, nors nei bucų, nei aprangos neturim...

Ader, o kaip ten su Žalgirio fk, kaip suprantu, pirmoji treniruotė jau buvo, kur vyksta užsiėmimai, nuo kelintos val. prasideda?

Na ir kaip ar buvote ar patiko bigsmile.gif

Ar yra lankanciu sita futbolo kluba http://www.rotalis.lt kaip atsiliepimai, kokios kainos g.gif
Atsakyti
Mano sūnus prieš metus lankė FK "ŽALGIRIS" Vilniuje, tai jam labai patiko 4u.gif Treneris buvo geras, pati kelias treniruotes žiurėjau kaip vaikai sportuoja, tai paliko gerą įspūdį. Aš visada pasižiūriu ką veikia per užsiėmimus, nes yra tokių sporto būrelių doh.gif , kad baisu, elementariai tyčiojasi iš vaikų. blink.gif
P.S. dar turi likusią firminę jų aprangą ir NIKE apsaugas, gal kam reikia, atiduočiau už simbolinę kainą.
Atsakyti
Siemet negaliu atsidaryti Zalgirio mokyklos interneto puslapio. Ar klubas dar gyvas? Kokie atsiliepimai? Noriu leisti 8 ir 10 m sunus. Bet jie butu naujokai, todel labai svarbu, kad ju neprijungtu jau prie senai zaidzianciuju.

Praejusiais metais lenkem Ateities kluba. Sunui labai nepatiko: mete pats: as suzinojau tik po 2 men. Pagr. treneris Gudaitis labai simpatiskas, bet labai daug senkantis ir mokantis labai uzdegti. Bet deja, jo kalbos vis nevirsta i rezultatus. Vidury metu pakeite treniruociu grafika, tai mums susidubliavo su kitu bureliu. per 4 men taip nesugebejom nusipirkti zadetosios, specialiai uzsakytos aprangos. Vieni zodziu noriu patart: nesusigundykit p. Gudaiciu roziniais pazadais - o itikinti jis labai moka.

Gal kas lanket Rotali ar Vetra? Dar radau internete Vilniaus Futbolo mokykla. Gal zinot kas apie ja: ten dabar niekas nekelia ragelio.

Pasto dezuteje radau kvietima i Stombergo nauja kluba. Kaip supratau, jie tik pirmus metus susikure. Gal turit kitu ziniu apie juos?

ACIU
Egle
Atsakyti
Sveikos,as irgi prisijungiu prie jusu ,nors mums dar tik 4,jau domimes kur kokios salygos,treneriai,kainos futbolo klubose,kadangi aktualu butu arciau namu tai buvom nuziureje Zemynos gimnazijoje atidariusi kluba,kalbejomes su trenereis,tikrai labai profesionalus,patys visi buve futbolininkai ,tai pasitarem visgi kad per mazas dar maniskis,bet jie svarsto galimybe sukurti tokia jauniu grupe,kur bus nuo 4metuku ,sudarytu spec programa jiems,butu super ,nbe konkurencijos clap.gif ,tokia kaip paruosiamoji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausykit, o kokiom mazdaug kainom futbolas?
Kiek girdejau Zalgiry 150 lt/men g.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 08 24, 15:31)
Klausykit, o kokiom mazdaug kainom futbolas?
Kiek girdejau Zalgiry 150 lt/men  g.gif

SFK ROTALIS kaina 120lt/men
Atsakyti
QUOTE(Alioshka @ 2009 08 24, 15:59)
SFK ROTALIS kaina 120lt/men

Dekui,
na siek tiek pigiau tongue.gif
Atsakyti
Mamytes, gal zinote Klaipedoje kur priema vaikucius i futbola nuo 5 metuku>? Ar neperanksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 08 26, 23:16)
Mamytes, gal zinote Klaipedoje kur priema vaikucius i futbola nuo 5 metuku>?  Ar neperanksti? g.gif

Aš vakar skambinau į Futbolo mokyklą ir sakė, kad priima vaikus nuo 7 m., bet kai paklausiau apie šešiamečius, sakė, kad galit bandyt skambinti treneriui. Taigi gavau trenerio telefoną ir šiandien bandysiu susisiekti su juo (vakar nepavyko). Kai ką nors konkretaus sužinosiu, parašysiu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2009 09 09, 05:00)
Aš vakar skambinau į Futbolo mokyklą ir sakė, kad priima vaikus nuo 7 m., bet kai paklausiau apie šešiamečius, sakė, kad galit bandyt skambinti treneriui. Taigi gavau trenerio telefoną ir šiandien bandysiu susisiekti su juo (vakar nepavyko). Kai ką nors konkretaus sužinosiu, parašysiu čia  4u.gif

Sveikute. Manajam 6 bus tik balandi, tai jis tikrai dar bus per mazas g.gif Palauksim dar metelius. Jei ka suzinosi parasyk...dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 08 26, 23:16)
Mamytes, gal zinote Klaipedoje kur priema vaikucius i futbola nuo 5 metuku>?  Ar neperanksti? g.gif

maniškiui 10, jau du metus lanko treinruotes pas Skersį, FM *Baltai*. Nerealus treneris. O dėl mažiukų nueikit tiesiai į Futbolo mokyklą pas pavaduotoją ar direktorių, tikrai nukreips kur reikia. Dabar treneris Ivaškevičius lyg 2001-2002 g .m. vaikus priima. Pasidomėkit 4u.gif
Atsakyti