Įkraunama...
Įkraunama...

Futbolo treniruotės vaikams

QUOTE(Eveee @ 2013 06 16, 21:18)
Sveiki, gal kas rekomenduotų kokią futbolo mokyklėlę ar būrelį vaikams nuo 3 metų? Įžvelgiame sūnaus gabumus šioje sporto šakoje ir norime juos tobulinti jau dabar smile.gif

Aš bandžiau leisti nuo 3,5 metų kartu su broliu, bet jie dar per maži blush2.gif
pradžioj gal įdomu buvo, paskui nebeištempė blush2.gif
o ar nuo tokių tokių metų kas daro treniruotes, tai labai abejoju g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, kur Kaune 5-meciui galima lankyti futbola?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 09, 20:57)

Sveiki,
https://www.facebook...302876796421404
Atsakyti
Sveiki,

Kur lankyti futbola Vilnuje, kad uzsiiemimai vyktu 2 kartus per savaite, tiek laiko neturiu, o ir profesionalo nenoriu auginti.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2013 09 12, 12:24)
Sveiki,

Kur lankyti futbola Vilnuje, kad uzsiiemimai vyktu 2 kartus per savaite, tiek laiko neturiu, o ir profesionalo nenoriu auginti.

Čia šiaip info- futbolo treniruočių kiekis kasmet didėja, paaugę jau lanko 4-5k per savaitę plius savaitgaliais varžybos. O kaip pats vaikas, nori į futbolą? Nori gerai žaisti, kovoti, laimėti? Tai pasiekiama juodu darbu aikštėje. Kiekvienas nors 5 minutes palankęs vaikas jau jaučiasi profesionalu lotuliukas.gif . Mūsų tėvai kooperuojasi vaikų vežiojimui.
Atsakyti
Sveikos Mamos smile.gif ,norime lankyti futbolo mokyklą Zalgirietis.Bet yra problemų su transportu,gyvename Vilniaus rajone,toloka,bet netame esme-negaliu leisti kolkas 11-mečio važinėtis viešuoju transportu vienam,bet vaiko noras žaisti yra tiesiog neapsakomas.Automobilio neturime.Ką daryti,patarkite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga123 @ 2013 09 13, 22:22)
Ką daryti,patarkite  schmoll.gif

Ar vaikas yra lankęs anksčiau futbolą? 11 metų pradėti lankyti yra žiauriai per vėlu. Nesmagu ir pačiam vaikui, kad bet koks snarglys penkiametis jį apsivarys net nesuprakaitavęs.
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2013 09 14, 11:35)
Ar vaikas yra lankęs anksčiau futbolą? 11 metų pradėti lankyti yra žiauriai per vėlu. Nesmagu ir pačiam vaikui, kad bet koks snarglys penkiametis jį apsivarys net nesuprakaitavęs.

Taip,jis lanko bureli mokykloje apie 2 metus. Treneriai ir mokytojai man pasake kad jis turi talenta bei visus duomenis ir negalima to talento pramiegoti,nes jeigu jis ir toliau zais ,,megejiskai'' jis tuo nieko nepasieks.
Atsakyti
QUOTE(Uoga123 @ 2013 09 14, 14:23)
Taip,jis lanko bureli mokykloje apie 2 metus. Treneriai ir mokytojai man pasake kad jis turi talenta bei visus duomenis ir negalima to talento pramiegoti,nes jeigu jis ir toliau zais ,,megejiskai'' jis tuo nieko nepasieks.

Tai nežlugdykite talento 4u.gif . Mano vaikas nuo 2 klasės pats važinėjo į futbolą autobusais, troleibusais. Pasiklydęs buvo porą kartų, bet nebaisiai. Nuo 1 klasės važinėja į užsienio turnyrus be tėvų tik su treneriu. Nieko neatsitiko, tik 1 rankšluostis supuvo..
Na nebent pas jus nėra jokio išvis autobuso ar kažkaip....aš saviškiui mažiukui svarsčiau netgi samdyti studentą kažkokį, kad jį palydėtų į treniruotes, bet neprireikė.
Sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2013 09 14, 15:06)
Tai  nežlugdykite talento  4u.gif . Mano vaikas nuo 2 klasės pats važinėjo į futbolą autobusais, troleibusais. Pasiklydęs buvo porą kartų, bet nebaisiai. Nuo 1 klasės važinėja į užsienio turnyrus be tėvų tik su treneriu. Nieko neatsitiko, tik 1 rankšluostis supuvo..
Na nebent pas jus nėra jokio išvis autobuso ar kažkaip....aš saviškiui mažiukui svarsčiau netgi samdyti studentą kažkokį, kad jį palydėtų į treniruotes, bet neprireikė.
Sėkmės 4u.gif .

Gyvename Nemencineje 20min nuo Vilniaus,tai jeigu jusu mazius pats vazineja,tai gal vertetu pabandyti ir mums rolleyes.gif

Ir dar,gal kas lankote Zalgirieti pas Zydruna Grudzinska ir zinote koks yra menesinis treniruociu mokestis?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 09, 21:57)

Sveiki, mes pradejome lankyti futbola "azuolas" futbolo mokykloje treniruotes tokio amziaus vaikams vyksta Ringauduose du kart savaiteje, dabar renkama nauja grupe, treneris labai gera ispudi paliko, tikrai moka uzsiimti su vaikais, tryksta energija, musiskiui labai patiko pirmoji treniruote, jie ir facebooke turi savo puslapi FM "Ažuolas" ten ir tel nr yra pasiteiravimui 4u.gif
Atsakyti
Mes lankome "Zalgirieti" 5 metus, visa info galite rasti ju psl. www.zalgirietis.lt Del veziojimo, tai problema atrodo didele tik pradzioje, paskui pripranta ir tevai, ir vaikai, daug kas susikooperuoja ir vezioja pakaitomis. Jei vaikas tikrai nori, verta ir teveliams del to pasistengti....
Atsakyti