Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 02 04, 12:53)
o siaip prie paskutinio posto, kokie aliejukai tinka odai apie akis?

KN minejo, kad paakiu odai tinkamas tamanu aliejus, o daugiau tai nezinau ax.gif
dar kazkas rase, kad migdolu berods tinkamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 04 vasario 2009 - 12:00
QUOTE(Odora @ 2009 02 04, 11:53)
o siaip prie paskutinio posto, kokie aliejukai tinka odai apie akis?

as kazkaip uzfiksavau abrikosu kauliuku alieju, kad tinka paakiams, pries mazas rauksleles wink.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 04, 12:56)
KN minejo, kad paakiu odai tinkamas tamanu aliejus, o daugiau tai nezinau ax.gif

su tamanais paakiams manau reiketu atsargiai, pvz mano mamai visai netiko, grauze..migdolu manau visai neprastas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 04, 12:38)
su tamanais paakiams manau reiketu atsargiai, pvz mano mamai  visai netiko, grauze..migdolu manau visai neprastas variantas smile.gif

labai toks dalykas individualus, pvz, mano mamai net KN roziu hidrolatas grauzia blink.gif
Atsakyti
O si kosmetika ar naturali? http://www.faberlickosmetika.lt/

Parasyta tai graziai: Deguoninės kosmetikos kūrėjai ne kartą buvo apdovanuoti tarptautinės ''Interšarmo'' parodos diplomais ir medaliais, o produkcijos ''Faberlic'' kompanija įtraukta į aukščiausios kokybės natūralios ir ekologiškai saugios produkcijos gamintojų sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 04, 11:56)

netycia i akis pateko tamanu aliejaus siandien, grauze ilgai, net vaistu lasinau. Bet matyt visi jie grauztu.
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 21:31)
na as pati is Hales pries pora dienu isigijau avokado ir abrikosu kauliuku nerafinuotus, nu tepu, viskas lyg ir gerai, bet sakua, nu kaip imanoma nustatyti tu alieju kokybe, geri, negeri - nesuprantu. O glumina tai, kad KN tu paciu alieju kaina labai skiriasi, tai kame reikalas  g.gif  Man tai mistinis klausimas  doh.gif

itariu, toj alieju parduotuvej ir kainos kitokios, negu KN. Gal jie savo puslapy turi g.gif
Papildyta:
Nu va, radau ta puslapy, aisku labai graziai irgi raso, nerafinuoti ir t.t
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 04, 16:51)
netycia i akis pateko tamanu aliejaus siandien, grauze ilgai, net vaistu lasinau. Bet matyt visi jie grauztu.
Papildyta:

itariu, toj alieju parduotuvej ir kainos kitokios, negu KN. Gal jie savo puslapy turi  g.gif
Papildyta:

koks psl adresas?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 04, 14:51)
itariu, toj alieju parduotuvej ir kainos kitokios, negu KN. Gal jie savo puslapy turi  g.gif
Papildyta:

nervina, vel kauna pamirso biggrin.gif
----------------------------------------------
man su galvos oda kazkas darosi g.gif pradzioj ECO sampunas labai tiko ir patiko, o dabar vel niezti, lyg pleiskanu yra unsure.gif bet tikrai nzn, ar kaltinti sampuna, nes man nuo ne vieno dabar taip...ir kurie anksciau visai tiko...
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 04, 15:10)
koks psl adresas?

jei neklystu, sis
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 04, 12:36)
Na aš ir vokus ir paakius tepu, nes man atrodo, kad visą odą aplink akis reikia tepti  rolleyes.gif  O jūs kremais ar aliejais tepat tik paakius, o vokų ne?

manau, kad reikia tepti palei akiduobės liniją, kur jauti kaulą 4u.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 04, 15:18)
O si kosmetika ar naturali? http://www.faberlickosmetika.lt/

tikrai ji nėra natūrali schmoll.gif
Atsakyti
siandien is KN nusipirkau alieju misinuka normaliai odai ir is Panoramos Sveiki produktai - Faith in Nature sampuna su levandom.. tikiuosi tiks biggrin.gif pirkau del to, kad 400 ml ir kaina palyginus nedidele (22 lt su centais)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 04, 19:00)
siandien is KN nusipirkau alieju misinuka normaliai odai ir is Panoramos Sveiki produktai - Faith in Nature sampuna su levandom.. tikiuosi tiks  biggrin.gif  pirkau del to, kad 400 ml ir kaina palyginus nedidele (22 lt su centais)

lauksiu atsiliepimu apie abu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 04, 19:35)
lauksiu atsiliepimu apie abu ax.gif

apie alieju parasysiu rytoj, o apie sampuna penktadieni smile.gif
Atsakyti