Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 03, 21:24)
ten turi nerafinuoto kakavos sviesto, dar is ten pirkau avokadu alieju -tai tikrai labai fainas. Kol kas daugiau kaip ir nieko is ten neisbandziau. Galvoju veliau argano plaukams isigyti
Kadangi jau turiu sarmo, tai pavasari muila gaminsiu -tada daugiau ka isbandysiu  ax.gif

na as pati is Hales pries pora dienu isigijau avokado ir abrikosu kauliuku nerafinuotus, nu tepu, viskas lyg ir gerai, bet sakua, nu kaip imanoma nustatyti tu alieju kokybe, geri, negeri - nesuprantu. O glumina tai, kad KN tu paciu alieju kaina labai skiriasi, tai kame reikalas g.gif Man tai mistinis klausimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 03, 22:21)
O smilkaia kokie? ar geruliai? neuzmaciau kur jie ten buvo Nimfali ekspozicijoje?  blush2.gif kokia kaina gaunas?  rolleyes.gif

Smilkalai yra natūralūs, įvairių kvapų, žiūrint kaip kam pagal skonį, bet man tai yra trijų rušių, kur labai patinka.
Jie guli priekinėje vitrinoje smile.gif Kaina dabar gautųsi 28.8 lt., 10 vnt.
SMILKALAI
Atsakyti
Vergine smile.gif turiu jau zalio molio kauke is Ciel d'azur
tik gal koki komentara del naudojimo, nes nieko neraso, tik kad neturi liestis su metalu. kiek laikyt kaip daznai.
siaip patogi naudot labai, o del efekto dar reik panaudot kad pamatyt
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 03, 21:34)
Nesupratau kuo ten prekiaus, konditerija?  blink.gif

muilais blink.gif
Atsakyti
As irgi galiu atsiliepti apie Tamanu alieju smile.gif Pirkau kadangi turi daug pries uzdegybiniu savybiu ir pan., gerinti odos bukle po aknes ir esamiem spuogeliam. Tai man asmeniskai jis labai patinka, poru man nekemsa, veido neriebina, nors aisku kai uzsitepi tai kas be ko lieka riebalas, bet po to viskas ok. Jeigu tepti ant spuogelio, tai nuima paraudima, jis greiciau uzgyja. Man bent jau tai matos akivaizdziai, pries tai nei Hauschkos rejuvenating kauke, nei tarkim arbatmedzio al. tokio efekto nedave, bet aisku kiekvienam savo. Taigi kol kas tikrai galiu deti pliusa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 03, 22:45)
As irgi galiu atsiliepti apie Tamanu alieju smile.gif  Pirkau kadangi turi daug pries uzdegybiniu savybiu ir pan., gerinti odos bukle po aknes ir esamiem spuogeliam. Tai man asmeniskai jis labai patinka, poru man nekemsa, veido neriebina, nors aisku kai uzsitepi tai kas be ko lieka riebalas, bet po to viskas ok. Jeigu tepti ant spuogelio, tai nuima paraudima, jis greiciau uzgyja. Man bent jau tai matos akivaizdziai, pries tai nei Hauschkos rejuvenating kauke, nei tarkim arbatmedzio al. tokio efekto nedave, bet aisku kiekvienam savo. Taigi kol kas tikrai galiu deti pliusa. mirksiukas.gif

oho kas cia per stebuklas, kur man jo gaut? ir uz kiek? g.gif uzsisakiau Hauschkos priemoniu riebiai odai, tikiuos stebuklo unsure.gif nes jau nebezinau, kaip su akne kovot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 04, 00:08)
oho kas cia per stebuklas, kur man jo gaut? ir uz kiek?  g.gif uzsisakiau Hauschkos priemoniu riebiai odai, tikiuos stebuklo  unsure.gif nes jau nebezinau, kaip su akne kovot  doh.gif

smile.gif na ne stebuklas, ne stebuklas tiesiog man veiksminga priemone mirksiukas.gif , su akne as kovoju tvarkydamasi vidines problemas, isorines priemones manau negali tu problemu ispresti, nebent jos butu issauktos tik netinkamu prieziurios priemoniu ar pan, bet siaip man tikrai patinka, kaip jau minejau uzdegimas po spuogelio greiciau praeina, bet nemanau kad siaip panaikintu pacia spuogu problema unsure.gif , pirkau KN, kainavo apie 30lt.
Atsakyti
Kaunietems vienas taskas, kur masazai su geraisiais aliejais thumbup.gif http://www.masazaijums.lt
parasiau uzklausima ir gavau atsakyma:
Labas vakaras
Mes dirbame su aliejais iš firmos ''KVAPU NAMAI".Reikalui esant turim kremu
pagal veido oda is firmos ''FOREVER''. Maloniai
kviečiamia apsilankyti musu salone.Audrone

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 03, 22:24)
ten turi nerafinuoto kakavos sviesto, dar is ten pirkau avokadu alieju -tai tikrai labai fainas.

o kiek ten kainuoja kakavos sviestas? ax.gif
ir beje, kunigunda, kur galima isigyt pankoliu arbatos? kazkas klause, bet lyg tai neatsakei 4u.gif
Atsakyti
Vergine, jau su drauge per pus nusipirkom aloe šampūną, dar aloe gelį man ji nupirko.Bet pasirodo, kad gelis atidarius tik 2 mėn galioja.Gal turit minčių, kaip prailgint galiojimą, ta prasme, gal pvz kokio vit e įlašint ar pan g.gif Nes niekaip nesunaudosiu 125 ml per 2 mėn

Kunigunda
, o iš Aliejaus pard. kakavos sviestą bandei ir kūnui naudot ar tik maistui?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 17:02)
kad paakiai yra truputį žemiau negu vokai, kodėl tu vokus tepei? biggrin.gif

Na aš ir vokus ir paakius tepu, nes man atrodo, kad visą odą aplink akis reikia tepti rolleyes.gif O jūs kremais ar aliejais tepat tik paakius, o vokų ne?
Atsakyti
o siaip prie paskutinio posto, kokie aliejukai tinka odai apie akis?
Atsakyti