Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 16:38)
keista, ir aš alergiška katėms  blink.gif Tik jų neturiu ir dar turiu šalia "policiją", kad ir neturėčiau biggrin.gif Šiaip jei tirsiesi dėl alergijų, tirkis rimtoje medicinos įstaigoje, o ne pas Tulčiną wink.gif

jei turi problemų ant veido, tuo metu atsispirk kaip nors saldumynams 4u.gif Nes jų suvalgai, staiga viskas pagerėja, paskui cukraus kiekis kraujyje krenta, pasijunti dar nelaimingesnė, o jei dar ant veido nekas, tai išvis katastrofa - tarsi užburtas blogos savijautos ratas gaunasi sad.gif

Šiaip esu tyrusis dėl alergijų Grybo gatvėj, bet tik tą paprastą tyrimą, kur riešus subado. Tai tik katę ir šunį parodė. O tie kraujo tyrimai kažin, ar ką daugiau pasako g.gif

Beje, apie tamanų aliejų, aš jį pirkau vietoj paakių kremo ir tik paskui perskaičiau, kad ir aknei tinka. Tai vat akims jis man netiko - graužė ir ašarojo, nors stengiausi tept labai nedaug ir tik vokus, kad į pačią akį nepakliūtų. Įdomu, kaip nep seksis su tais tamanais - mažu padės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 03, 16:47)
O tie kraujo tyrimai kažin, ar ką daugiau pasako  g.gif

graužė ir ašarojo, nors stengiausi tept labai nedaug ir tik vokus, kad į pačią akį nepakliūtų.

pasako smile.gif

kad paakiai yra truputį žemiau negu vokai, kodėl tu vokus tepei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 03, 15:47)
Šiaip esu tyrusis dėl alergijų Grybo gatvėj, bet tik tą paprastą tyrimą, kur riešus subado. Tai tik katę ir šunį parodė. O tie kraujo tyrimai kažin, ar ką daugiau pasako  g.gif

Beje, apie tamanų aliejų, aš jį pirkau vietoj paakių kremo ir tik paskui perskaičiau, kad ir aknei tinka. Tai vat akims jis man netiko - graužė ir ašarojo, nors stengiausi tept labai nedaug ir tik vokus, kad į pačią akį nepakliūtų. Įdomu, kaip nep seksis su tais tamanais - mažu padės  rolleyes.gif

Po menesio parasysiu smile.gif Viena ka dabar pastebejau, kad nors yra inkstiriuku, ju padaugejo, issausejo oda unsure.gif Kai nusiprausiu, tai labai jauciasi, kad sausesne negu buvo. Tai negaleciau turbut tokio naudoti paakiam. Nors kn sake, kad kur riebu, pasausina, kur sausa, pariebina. Na jei taip, tai stebuklas, stebuklas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 03, 17:25)
Nors kn sake, kad kur riebu, pasausina, kur sausa, pariebina. Na jei taip, tai stebuklas, stebuklas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ot ir ne stebuklas tongue.gif

čia yra ir homeopatijos toks principas, kur ta pati medžiaga gali būti ir vaistas, ir nuodas. Veikti vienaip arba priešingai biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra kokiu atsiliepimu apie kosmetini problemines odos alieju is Aromaterapijos (Aroma Baltic produkcija). Siaip apie ji gana graziai raso - tinka spuogams, inkstirams gydyti, sviesina oda, naikina demeles (pas mane ju nuo spuogu daug uzsilike). Mazu tikrai padeda smile.gif Patarkite, ar verta isbandyti, ar geriau kazka isigyti is KN , ar aromaterapijos produkcija kokybe prilygsta KN produkcijai? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 02, 20:55)
O pasirodo aliejaus pardėj Argano aliejus net ekologiškas,dar aišku nerafinuotas, šalto spaudimo.Tai va keista, kaip toks pigus -30 Lt/100 g.

jei lyginsim su arganu is hautbalance, kur 250 ml kainavo 25 eurus - tai sito kaina praktiskai analogiska g.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 12:19)
radau dar viena el. parduotuve, kurioje yra alieju, rafinuotu ir nerafinuotu, dar yra ten arbatu, kavu, prieskoniu, yra ir ju normali parduotuve kalvariju/lvono g. http://delona.lt/aliejai,34.html  Gal kam bus idomu  4u.gif

man nepatiko tu alieju kokybe, ir ypac tai, kad jos ten teigia pardavinejancios nerafinuota kakavos ir kokosu alieju.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 03, 15:47)
Beje, apie tamanų aliejų, aš jį pirkau vietoj paakių kremo ir tik paskui perskaičiau, kad ir aknei tinka. Tai vat akims jis man netiko - graužė ir ašarojo, nors stengiausi tept labai nedaug ir tik vokus, kad į pačią akį nepakliūtų. Įdomu, kaip nep seksis su tais tamanais - mažu padės  rolleyes.gif

keista, as retkarciais laseliu pasitepu paakius -tai man nieko negrauzia g.gif
Atsakyti

Kas gali pasakyti, ar sitas kokosu aliejus rafinuotas ar ne g.gif pagal kaina tai sprendziu,kad rafinuotas. O pardavejos tai nzn pacios doh.gif

http://www.sveikipro...d...31&id=18030
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 15:48)
jogailos gatvėje ketina atsidaryti, man atrodo, tokia parduotuvė. Aprašymai gražūs, bet kažkokių sertifikatų jų puslapyje pamatyti neteko sad.gif Dar įtartina, kad į jų e-shop'ą galima įeiti tik prisiregistravus  g.gif

Nesupratau kuo ten prekiaus, konditerija? blink.gif
Atsakyti
Monica, šampūnui iš Ciel d'azur su alaviju taip pat taikoma nuolaida kaip ir sakiau. Iš Ciel d'azur tik vyriškom priemonės taikoma 23% nuolaida, o viskam kitam (šampūnam, smilkalams, kremams ir t.t. 20%)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 03, 17:18)
man nepatiko tu alieju kokybe, ir ypac tai, kad jos ten teigia pardavinejancios nerafinuota kakavos ir kokosu alieju.
keista, as retkarciais laseliu pasitepu paakius -tai man nieko negrauzia  g.gif

aciu uz nuomone smile.gif, o tai gal zinai ir apie Haleje pardavinejamu alieju kokybe? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 02 03, 22:09)
Monica, šampūnui iš Ciel d'azur su alaviju taip pat taikoma nuolaida kaip ir sakiau. Iš Ciel d'azur tik vyriškom priemonės taikoma 23% nuolaida, o viskam kitam (šampūnam, smilkalams, kremams ir t.t. 20%)

O smilkaia kokie? ar geruliai? neuzmaciau kur jie ten buvo Nimfali ekspozicijoje? blush2.gif kokia kaina gaunas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 21:15)
aciu uz nuomone smile.gif, o tai gal zinai ir apie Haleje pardavinejamu alieju kokybe?  mirksiukas.gif

ten turi nerafinuoto kakavos sviesto, dar is ten pirkau avokadu alieju -tai tikrai labai fainas. Kol kas daugiau kaip ir nieko is ten neisbandziau. Galvoju veliau argano plaukams isigyti
Kadangi jau turiu sarmo, tai pavasari muila gaminsiu -tada daugiau ka isbandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 03 vasario 2009 - 21:25