QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 16:38)
keista, ir aš alergiška katėms Tik jų neturiu ir dar turiu šalia "policiją", kad ir neturėčiau Šiaip jei tirsiesi dėl alergijų, tirkis rimtoje medicinos įstaigoje, o ne pas Tulčiną
jei turi problemų ant veido, tuo metu atsispirk kaip nors saldumynams Nes jų suvalgai, staiga viskas pagerėja, paskui cukraus kiekis kraujyje krenta, pasijunti dar nelaimingesnė, o jei dar ant veido nekas, tai išvis katastrofa - tarsi užburtas blogos savijautos ratas gaunasi
jei turi problemų ant veido, tuo metu atsispirk kaip nors saldumynams Nes jų suvalgai, staiga viskas pagerėja, paskui cukraus kiekis kraujyje krenta, pasijunti dar nelaimingesnė, o jei dar ant veido nekas, tai išvis katastrofa - tarsi užburtas blogos savijautos ratas gaunasi
Šiaip esu tyrusis dėl alergijų Grybo gatvėj, bet tik tą paprastą tyrimą, kur riešus subado. Tai tik katę ir šunį parodė. O tie kraujo tyrimai kažin, ar ką daugiau pasako
Beje, apie tamanų aliejų, aš jį pirkau vietoj paakių kremo ir tik paskui perskaičiau, kad ir aknei tinka. Tai vat akims jis man netiko - graužė ir ašarojo, nors stengiausi tept labai nedaug ir tik vokus, kad į pačią akį nepakliūtų. Įdomu, kaip nep seksis su tais tamanais - mažu padės